Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

General Motors haluaa hallita Kiinaa ja sitä varten sen suunnitelmat ovat erittäin kunnianhimoisia. He luottavat sokeasti siihen, että jokainen aasialaisessa jättiläisessä myymänsä tuotemerkit ovat tulevina vuosina sataprosenttisesti sähköisiä. Eikä se ole ainoa asia, johon he pyrkivät, myös asiakkaat omaksuvat edelleen Ultium-teknologiasi kuten nykyäänkin. Ja tätä varten he suorittavat tuotehyökkäyksen, jota heidän kilpailevat yritykset eivät odota.

Kuten jo tiedät Buick on yksi menestyneimmistä ulkomaisista premium-valmistajista Kiinassa. Hän on myynyt autojaan vuosia ja paikalliset asiakkaat tietävät, että hänen suhteensa laatu-edustus-teknologian välillä on korkealla tasolla. Joten E5 Electricin lanseerauksen jälkeen kolmella suojalla varustettu merkki palaa lataukseen mallilla, josta eniten «kilpa-fanit» pitävät varmasti. Se on noin Uusi Buick Electra E4 a BEV SUV vahvalla coupélinjalla.

Uuden Buick Electra E4:n linja noudattaa E5:n olemusta, mutta vahvalla Coupé-aksentilla…

Buick Electra E4

Jos katsot taaksepäin, muistat, että yksi Buickin viimeisimmistä innovaatioista Kiinassa oli E5 SUV. Pian sen jälkeen, kun saimme tietää, että he laajentaisivat Electra-perhettä odottamattomiin rajoihin, ja uusi Electra E4 on todiste siitä. Kuten näet, se on a SUV, jonka dynaaminen tyyli perustuu vahvasti edellä mainitun E5:n estetiikkaan. Koska hän on myös sähköinen, mutta toisin kuin tästä, hänen korinsa on dynaamisempi, koska hän haluaa päästä lähemmäs Coupeja…

Etuosasta Electra E4 kiinnittää joitain Täysi LED-optiikka repeytynyt muotoilu jotka ulottuvat melkein pyöränkaareille asti. Grilliä ei ole olemassa, sen kruunaa jenkkitalon kolmen kilven logo. Tietysti puskuri on erittäin urheilullinen, ja siinä on kolme ilmanottoaukkoa, keskisuunnikkaan muotoinen ja runsain, jonka alaosassa on «väärä» puolustus. Sivunäkymässä katon selvä laskeva viiva sen viehättävät kevytmetallivanteet.