Saltar al contenido

Castellolí -piiri, hauskaa kaikenlaisten moottoripyörien kanssa

10 de agosto de 2021
Castelloli piiri hauskaa kaikenlaisten moottoripyorien kanssa

Espanja on maa, joka rakastaa moottoripyöriä yleensä ja erityisesti moottoripyöriä. Ja tämä näkyy niiden piirien lukumäärässä, joissa voit vapauttaa intohimosi nopeuteen. Yksi näkyvimmistä ja yhä tärkeämpi on Castellolin piiritai pikemminkin kompleksi Parcmotor Castellolí.

Se on omistettu sekä moottoripyöräilylle että moottoriurheilulle, ja se on täydellinen esimerkki siitä, kuinka tehdä asioita hyvin houkutellakseen faneja, mutta siitä on tullut hieno viihdekeskus monille lentäjille, erityisesti Barcelonan alueelta, koska se sijaitsee tässä maakunnassa, jossa se sijaitsee.

Täydellinen tarjous

Kuten olemme huomauttaneet, Castellolí Circuitilla on itse asiassa useita tiloja sen käyttämässä kotelossa, ei vain nopeudelle omistettu rata. Tämä on kuitenkin merkittävin laajasta valikoimastaan. Mielenkiintoisin asia on se tehdä kahdeksan Suzukan tyyliin, joka antaa sille erityisen elementin, koska se on ainoa kappale Espanjassa, jolla on tämä ominaisuus.

Eikä ole yllättävää, koska sen suunnittelun takana on suurten lentäjien, kuten Álex Crivillé, Dani Pedrosa, Toni Elías ja Carlos Checa. Toisin sanoen se on valmistettu tarkoituksena tehdä siitä pyöräilijöiden ilo.

Mitä tulee lukuihin, jotka määrittelevät sen, on huomattava, että siinä on a kokonaispituus 4 113 373 metriä, mikä vastaa yli 537 lähtöpistettä. Tässä asfaltti saavuttaa 14 metrin leveyden. Lisäksi siinä on seitsemän käyrää oikealle ja neljä käyrää vasemmalle. Tähän lisätään enintään 8,79% ylämäkeen ja alas 8,09%.

Ammu Castellolíssa

Kuten muillakin maantieteellemme hajallaan olevilla piireillä, voit ajaa Castellolílla. Tätä varten sinun on vain rekisteröidyttävä osoitteeseen yksi Trackdaysista joita järjestetään ympäri vuoden.

Siellä organisaatio ei itse ole vastuussa erien valmistelusta, vaan työstä promoottoriyritykset, jotka ovat vastuussa radan vuokraamisesta. Samoin on myös mahdollisuus vuokrata piiri, jos se on ryhmä ihmisiä, jotka haluavat saada sen yksinomaan.

Muut piirit

Nopeus ei ole ainoa, jossa voit nauttia hauskasta päivästä lähtien Parcotor Castellolí siinä on enemmän piirejä. Yksi niistä on Karting Parcmotor Castellolí, jonka on suunnitellut Dani Pedrosa ja jonka pituus on enintään 1340 metriä.

Tähän meidän on lisättävä a Koulun piiri joka on omistettu lentäjien koulutukseen ja jonka pituus on 1 700 metriä ja kolmasosa motocross. Tämä oli itse asiassa ensimmäinen, joka rakennettiin näihin tiloihin ja on yksi parhaista Kataloniassa. Lopuksi on tarjolla myös niille, jotka haluavat kokeilla, alueen oikeudenkäynti.

Oliko tästä viestistä apua?