Saltar al contenido

Citroën C4 SpaceTourer

29 de julio de 2021
Citroen C4 SpaceTourer

Citroën C4 SpaceTourer on Citroënin suurin 5-matkustaja-tila-auto. Siinä on yksi segmentin tilavimmista ja valoisimmista sisätiloista, ja siinä on viisi erillistä istuinta, jotka mahdollistavat sisustuksen mukautetun kokoonpanon ja mahdollisuuden kuljettaa kolme lastenistuinta takaistuimelle.

Citroënin logo

Citroën C4 SpaceTourer -ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen tila -auto
ovet5
aukioita5
runko537 l
tehoa130 hv
kulutus4 – 5.2 l / 100 km
hinta 19 690 €
arviointi

Citroën C4 SpaceTourer Se on suurin Citroën -tila -auto 5 matkustajalle. Sillä on yksi tilavimmista ja valoisimmista sisätiloista segmentissä, varustettu viidellä yksittäisellä istuimella, jotka mahdollistavat räätälöidyn sisustuksen ja kuljetusmahdollisuuden kolme lastenistuinta takapenkillä. Jos aiot ostaa tämän kaltaisen minibussin, osto -oppaastamme löydät kokoelman Espanjan markkinoiden parhaista tila -autoista.

Citroen-c4-picasso-1600x900-09

C4 SpaceTourer -moottorit

Citroën C4 SpaceTourerin moottorivalikoima tarjoaa vain vähän voimansiirtoja, mutta vastineeksi ne ovat kaikki moderneja ja tehokkaita.

Bensiiniryhmässä on pääsyversio, joka on 1.2 PureTech kolmisylinterinen ja saatavana 110 ja 130 hv että olemme pitäneet niin paljon muista ryhmän malleista, kuten Peugeot 308. Se on erittäin moderni moottori, joka ei näytä kolmen sylinterin kuntoaan milloin tahansa ja toimii kuin paljon suurempi moottori paitsi tankkauksen yhteydessä.

Dieselmallisto koostuu 1,5 BlueHDI on saatavana 100 tai 130 hv ja alueen huipulla 2.0 BlueHDI 160 hv. Molemmissa moottoreissa on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto, ja 130 hv: n versiossa on myös mahdollista sisällyttää EAT6 automaattivaihteisto pienemmillä kustannuksilla, vaikka se ei ole yhtä tyydyttävä kuin joidenkin kilpailijoidensa kaksoiskytkinvaihteet, se parantaa PSA: n aiemmissa versioissa markkinoimien CMP- ja ETG -robottivaihteiden toimintaa.

citro%C3%ABn C4 PICASSO portada 2

C4 SpaceTourer -laitteet

Citroën C4 SpaceTourerin varustelutasot on jaettu kolmeen nimeen: «Live», «Feel» ja «Shine».

Maalista Elää, joka on alkeellisinta, meillä on muun muassa kaksialueinen automaattinen ilmastointi, led-päiväajovalot ja kevytmetallivanteet, joten sitä voidaan pitää täysin pätevänä versiona eikä pelkkänä hintalappuna.

«Tunne» -versio on mahdollisesti tasapainoisinlisäämällä handsfree-käyttöoikeuden ja käynnistyksen, sävytetyt takalasit ja täydellisemmän infotainment-laitteen, 17 tuuman pyörät (jotka sopivat autoon paljon paremmin) ja peruutuskameran.

«Shine» -versio on varattu useimmille gourmetille, sisältäen kaiken kuviteltavissa olevan, vaikka täydellisen ja hyvin varustetun auton hankkiminen ei välttämättä ole välttämätöntä.

Toimipiste: Astuce Productions

C4 SpaceTourerin kohokohdat

Citroën C4 SpaceTourer se on todellinen liikkuva huone. Sen viisi erillistä istuinta tarjoavat kaiken mukavuuden ja kaiken tarvittavan tilan matkustaa mukavasti koko perheen kanssa. Nykyaikaisilla ja tehokkailla moottoreilla, sekä dieselillä että bensiinillä, SpaceTourer on järkevä ja järkevä hankinta jopa 3 lapsen vanhemmille, koska takapenkille voidaan sijoittaa kolme lastenistuinta ja kaikki tämä mukautetulla hinnalla.

Huonona puolena on huomattava, että SpaceTourer, sekä 5-paikkaisessa versiossa että Grand C4 7-paikkaisessa SpaceTourer-muodossa, se on hiljainen rullaava auto ja jonka ratissa on vaikea nauttia ajamisesta, koska siitä puuttuu minimaalisesti kommunikoiva kosketus. Sen ominaisuudet ovat huomaamattomia, mutta riittävät matkustamaan perheen kanssa rennolla tavalla.

Kaksi koria, yksi malli: Citroën Grand C4 SpaceTourer

Citroën C4 SpaceTourer -sarjassa on mahdollisuus valita kahden korin, «normaalin», 4,44 metrin pituisen, 5 istuimen ja 537 litran tavaratilan, ja toinen päällirakenne nimellä Grand C4 SpaceTourer, joka nostaa pituutensa 4,6 metriin, mahdollistaa jopa 7 matkustajan kuljettamisen ja parantaa tavaratilan kantavuutta 643 litraan.

Tämä kori sisältää 1000 euron lisäkustannukset, jotka vastaavat moottoria ja varusteita.

Toimipiste: Astuce Productions

Tietoja Citroën C4 Grand SpaceTourerista

Citroën Grand C4 SpaceTourer, uudistettu vuonna 2016, on Citroënin ehdotus kuljettaa jopa 7 matkustajaa kohtuullisen pienessä tilavuudessa ja niille, jotka haluavat auton pois Citroën Space Tourerin kaltaisesta teollisuusajoneuvosta.

Grand C4 SpaceTourer erottuu erityisesti valtavasta sisätilastaanon hiljaisuuteen ja matkustajien mukavuuteen tähtäävä auto, joka on urheilullisen tai dynaamisen huomion arvoinen. Sen moottorit ja vaihteistot kehittävät aina rentoa ja tehokasta ajoa, mikä tekee siitä a yksi mukavimmista ja taloudellisimmista reitittimistä.
Sisältä löydämme 5 erittäin mukavaa istuinta, joihin voit lisätä kaksi lisää tavaratilaan, vaikka jälkimmäisillä on rajoitettu pääsy ja tila ja ne käytännössä peruuttavat rungon.

Sen 5-paikkaisen version nimi on Citroën C4 SpaceTourer

Tekijänoikeus WILLIAM CROZES @ Continental Productions

Citroën Grand C4 SpaceTourer -mallisto

Grand C4 Picasso -sarjan moottoreilla on laaja valikoima mahdollisuuksia.
Sisään bensiini meillä on ultramoderni 1.2 PureTech 130 hv, tricilíncrico, joka tarjoaa uskomattoman keskimääräisen kulutuksen 5,0 l / 100km.

Dieselpuolelta löydämme moottoreita 120 hv ja 160 hv BlueHDI.
120 CV BlueHDI: ssä voimme valita 6-vaihteinen manuaalinen tai automaattinen EAT-vaihteisto. Tämä automaattivaihteisto on erittäin edullinen vaihtoehto verrattuna muiden merkkien ehdotuksiin, mutta sillä on myös jonkin verran hidas toiminta verrattuna muihin järjestelmiin, jotka eivät ole manuaalisesti ohjattavia. Tehokkaimmassa dieselmoottorissa automaattivaihteisto on kahdeksan.

Citroen-c4-picasso-1600x900-13

Viimeistelyt ja varusteet

Tämän tila -auton viimeistelyt on jaettu kolmeen tasoon: «Live», «Feel» ja «Shine». Elää Se olisi perus, vaikka siinä on jo kahden vyöhykkeen Clima, kevytmetallivanteet, 7 istuinta, kosketusnäyttö ja kaivatut takapysäköintianturit.

Maali Tunne Siinä korostetaan peruutuskameraa, avaimetonta sisäänkäyntiä ja käynnistystä, LED -takavaloja, Citroën Connected Nav + Mirror -näyttöä ja hätäapujärjestelmää GPS -paikannuksella.

Lopuksi viimeistely Paistaa Sisältää pysäköintitutkan ja nahkaiset istuimet korostettuna. voi sisällyttää lähes kaikki nykyiset kuljettajan avustusjärjestelmät, kuten hälytykset kaistanvaihdosta, start-stop-avustaja liikenneruuhkissa, signaalintunnistus tai hätäjarrutus kaupungissa.

Tekijänoikeus WILLIAM CROZES @ Continental Productions

Grand C4 SpaceTourerin kohokohdat

Grand C4 SpaceTourerin kutsu on tilavuutta ja monipuolisuutta. Takarivin istuimet ovat yksilöllisiä, ja ne voidaan taittaa ja siirtää yksi kerrallaan, jolloin saadaan aikaan muokattava sisustus, joka mahdollistaa kaikenlaiset yhdistelmät matkustajien ja rahdin välillä aina mukavassa ympäristössä. valtava tila käytettävissä.

Sisustus on erittäin kirkas ja yllättävä tuulilasin tarjoama erinomainen näkyvyys, hyvin ohuilla pylväillä, jotka eivät tuota sokkakulmia tai estävät näköä.

Tämän tila -auton käyttäytyminen on rauhallista, hiljaista ja mukavaa pyöräilijää, jonka tavoitteena on syödä kilometrejä mukavasti.

Negatiivisena seikkana voidaan sanoa, että ohjaus on niin sileä, ettei se välitä mitään tietoa kuljettajalle, joten käyrien osat eivät ole liian hauskoja ratissa. Se on yksi niistä autoista, jotka kutsuvat nauttimaan maisemista ja istuimen mukavuudesta, mutta eivät sen tunteesta kaarreajossa tai kaasupoljin.

Oliko tästä viestistä apua?