Saltar al contenido

Citroën C4 Cactus

29 de julio de 2021
Citroen C4 Cactus

Citroën C4 Cactus on epätyypillinen auto, ja sitä on vaikea kyyhkyä tiettyyn luokkaan. Siinä on SUV-ulkonäkö, leveät pyöräkaaret, puskureissa olevat off-road-yksityiskohdat ja mustat muoviset rungon vuoraukset, mutta se ei ole yhtä korkea kuin jotkut sen kilpailijat. Kaksi sen vahvinta kilpailijaa ovat Nissan Juke ja Peugeot 2008, mutta sen ohjaamo on tilavampi.

Citroënin logo

Citroën C4 Cactuksen ominaisuudet

päällirakenteetKompakti
ovet5
aukioita5
runko358 l
tehoa102-110 hv
kulutus3.5 – 4.6 l / 100 km
hinta 15490 €
arviointi

Citroën C4 Cactus se on epätyypillinen auto ja vaikeasti pigeonhole tietyssä luokassa. Siinä on SUV-ulkonäkö, leveät pyöräkaaret, puskureissa olevat off-road-yksityiskohdat ja mustat muoviset rungon vuoraukset, mutta se ei ole yhtä korkea kuin jotkut sen kilpailijat.

Kaksi sen vahvimpia kilpailijoita ovat Nissan Juke ja Peugeot 2008, mutta sen ohjaamo on tilavampi. Se on myös lyhyempi kuin Citroën C4, mutta pidempi kuin Citroën C3. Siksi on vaikeaa kulkea ajoneuvoa tietyllä segmentillä. Citroën C4 Cactus nauttisi taloudellisen auton monipuolisuudesta, joka estetiikan vuoksi voisi vaikuttaa jonkun etsivän ostopäätökseen a crossover mitoitettu ja käytännöllisyyden vuoksi se voisi myös tehdä etsimänsä henkilön ostopäätöksen hyödyllinen tai edullinen kompakti.

citroen_c4_cactus_1600x900_22

Citroën C4 Cactus -malli

Citroën C4 Cactus on esteettiseltä kannalta erittäin omaperäinen auto, esimerkiksi sen kuuluisan yksityiskohdan ansiosta Airbump, jotkut muovisuojat ovissa ja lokasuojissa, jotta vältetään yleisimmät kitkat vierellämme pysäköidyn auton oven tai supermarketin ostoskorin kanssa. Se on myös hyvin omaperäinen muihin ratkaisuihin nähden, erikoinen ja epätyypillinen, kuten tärkeimmät optiset osat, joita brändin muut mallit ovat myöhemmin jäljitelleet.

citroen_c4_cactus_108

Koska kori on puolivälissä kompaktin ja B-SUV: n välissä, alustan ja pyöränkaarien muovisuojat vastakkaiset elementteihin, kuten LED-tekniikalla varustetut takavalot tai pyöristetyt panoraamakatto. Citroën C4 Cactus on 4,17 metriä pitkä, 1,73 metriä leveä ja 1,48 metriä korkea.

Citroën C4 Cactus -moottorit

Bensiinivaihtoehdot perustuvat moottoriin 1.2 PureTech on saatavana 82, 110 ja 130 hv: n versiona. Vain 110 hv: n moottori on saatavana yhdessä 6-vaihteisen EAT6-automaattivaihteiston kanssa, ja pienitehoinen versio on ainoa, jota ei ole ladattu.

citroen_c4_cactus_103

Joka tapauksessa suositeltu moottori on diesel, BlueHDi 100, mukava ja ennen kaikkea taloudellinen diesel. Kevyt auto, Citroën C4 Cactus voi saavuttaa erittäin pienen kulutuksen sekä tiellä että kaupungissa, vaikka ilmeisesti sillä ei ole suorituskykyprofiilia minkään moottorin kanssaei edes tehokkaimmalla bensiinimoottorilla.

Citroën C4 Cactus sisustus

Kojelauta tarjoaa erittäin innovatiivisen suunnittelun, jossa ei juurikaan ole painikkeita, kaikkia järjestelmiä ohjataan tabletin tyylisellä kosketusnäytöllä Y sen kojelauta on täysin digitaalinen.

Toimipiste: Astuce Productions

Sanoimme jo, että Citroën C4 Cactus käyttää ratkaisuja, jotka ovat järkeviä kustannusten ja painon säästämisessä ja jopa yksinkertaistamisessa. Yksi tällainen esimerkki on digitaalinen kojelautaesimerkiksi tuo yksinkertaisuutta kokonaisuuteen ja on erittäin käytännöllinen ja visuaalinen. Avaruuden tasolla, Citroën C4 Cactus tarjoaa suuria annoksia tilavuutta, vaikka siinä on «kyseenalaisia» yksityiskohtia, kuten takaikkunat avattavissa.

Miten Citroën C4 Cactus menee dynaamisesti?

Dynaamisesti Citroën C4 Cactus käyttäytyy terveellisellä ja helposti ajettavalla tavalla korostamatta erityisesti ketteryyttä tai suorituskykyä. Citroën C4 Cactus varustaa differentiaalielementtinä progressiivisten hydraulisten iskunvaimentimien järjestelmän, jotka parantavat vakautta ja ajomukavuutta kaksivaiheisen vaimennusjärjestelmän ansiosta.

citroen_c4_cactus_107

Se ei ole luokkansa ketterin ajoneuvo, mutta se on hyvä vaihtoehto etsiville helppo ajaa ja erittäin mukava ajoneuvo ensisijaisesti kaupunkikäyttöön. Tässä on testimme, jossa voit laajentaa tietoja.

Citroën C4 Cactus esitteli videon

1627562008 826 Citroen C4 Cactus

Oliko tästä viestistä apua?