Saltar al contenido

Citroën C5 X

29 de julio de 2021
Citroen C5 X

Citroën C5 X on D -segmentin porrasperä, jota Citroën on valmistanut vuodesta 2021 lähtien. Historiallisesti se on Citroën C5: n kolmas sukupolvi, mutta tämä viimeisin kehitys esitettiin radikaalilla muutoksella sen filosofiassa ja suunnittelussa, yhdistellen ominaisuuksia sedan, Maastoauto ja perheauto, ja saa uuden nimen: C5 X.

Citroënin logo

Citroën C5 X -ominaisuudet

päällirakenteetSuuri perhe
ovet
aukioita5
runko545 l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta
arviointi

Citroën C5 X Se on sedan, D-segmentti, jota Citroën on valmistanut vuodesta 2021 lähtien. Historiallisesti se on Citroën C5: n kolmas sukupolvi, mutta tämän viimeisimmän evoluution filosofia ja muotoilu muuttuivat radikaalisti yhdistämällä sedanin, maastoauton ja perheen piirteet. ajoneuvoon ja saa uuden nimen: C5 X. Tästä syystä Citroën C5 X on erikoinen auto markkinoillamutta joka puolestaan ​​tarjoaa mielenkiintoinen resepti niille, jotka etsivät monipuolista, mukavaa ja erilaista autoa. Citroën C5 X valmistetaan Rennesin tehtaalla Ranskassa.

Kun otetaan huomioon sen erityinen lähestymistapa ja muotoilu, ei ole helppoa löytää suoria kilpailijoita Citroën C5 X: lle, mutta porrasperäsegmentissä, jossa se kilpailee hinnasta ja mahdollisuuksista, on erilaisia ​​vaihtoehtoja. Näitä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Opel Insignia, Ford Mondeo, Peugeot 508 tai Volkswagen Passat.

Citroen C5 X 2021 Sivuharmaa Ulkopuoli 02

Citroën C5 X ulkomuoto

Citroën C5 X: n ulkoasu on silmiinpistävä ja ennen kaikkea hyvin erikoinen. Vaikka voimme pitää sitä sedanina, todellisuudessa sen estetiikka ja mittasuhteet yhdistävät katumaasturin ja perheautojen ominaisuudet. Se on suuri auto, jonka pituus on 4,8 metriä, mutta joka ei vaadi malateron kolmatta tilavuutta integroidakseen voimakkaan katon pudotuksen ja viistoperän, kuten Farmari. Suuri maavara, 19 «pyörät ja muoviset puskurit ulkopuolelta antavat kuitenkin selkeän crossover-ilman. C5 X ei teeskentele katumaasturina eikä sitä ole tarkoitettu tarjoamaan offroad -taitoja.

Jos katsot tietoja, Citroën C5 X: n pituus on 4 805 mm, korkeus 1485 mm, leveys 1865 mm ja akseliväli 2785 mm. Kun katsomme tavaratilaa, löydämme a Tavaratila 545 litraa, joka voidaan laajentaa 1645 litraan toisen istuinrivin taitettuna (suhde 60:40).

Citroen C5 X 2021 Plug-in Hybrid Grey Exterior 04

Citroën C5 X -moottorit: bensiini- ja pistokehybridi

Citroën C5 X: ssä on bensiinimoottorit ja plug-in-hybridiversiot, vaikka lisää mekaniikkaa tulee markkinoille. Tällä hetkellä a Citroën C5 X Hybrid 1.6 Turbo Hybrid -moottorilla, 225 hv suurin yhdistetty teho, sähkömatka 50 kilometriä ja suurin nopeus 135 km / h 100% sähkötilassa.

Citroen C5 X 2021 Sisätilan kojelauta 01

Citroën C5 X: n sisustus

Citroën C5 X: n sisustus on tyylikäs ja tekninen, vaikka pääkohtana on vedonlyönti tilasta ja mukavuudesta. Tällä tavalla infotainment -osio osuu a 12 «kosketusnäyttö sijaitsee korotetussa asennossa, mutta johon liittyy fyysisiä säätimiä yleisistä toiminnoista, kuten ilmastointi tai äänijärjestelmän äänenvoimakkuus.

Liitettävyyden suhteen C5 X: llä on Apple CarPlay ja Android Auto, puheavustajan, Internet -yhteyden, langattoman latausalustan ja erilaisten USB -tyypin C latausporttien lisäksi. Ajoasento koostuu täysin digitaalinen mittaristo ja a Heijastusnäyttö värillisenä ja heijastettuna tuulilasiin.

Citroen C5 X 2021 Etuistuimet Sisätilat 02

Saatavilla olevat kuljettajan avustajat mahdollistavat C5 X: n a itsenäinen ajotaso 2, joka löytää mukautuvan vakionopeudensäätimen, kaistanpitoavustimen, Stop & Go -toiminnon liikenneruuhkille, itsenäisen hätäjarrutuksen, liikennemerkkien tunnistuksen tai 360 asteen kameran.

C5 X: n lupaama korkea mukavuus on ensinnäkin joidenkin tulos Advanced Comfort -istuimet, jotka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan korkeampaa mukavuutta, ja siinä voi olla myös sähköinen säätö-, lämmitys- ja hieronta. Ja toiseksi löydämme a jousitus, joka on aktiivista tyyppiä ja jossa on myös hydrauliset pysäytykset tarjota korkeamman tason suodatusta ja eristämistä tiellä, jolla kiertämme.

Citroen C5 X 2021 Takana harmaa ulkopuoli 09

Citroën C5 X -video

1627586390 221 Citroen C5 X

Oliko tästä viestistä apua?