Saltar al contenido

Citroën C-Elysée

29 de julio de 2021
Citroen C Elysee

Citroën C-Elysée on C-segmentin kompakti sedan, jota Citroën on valmistanut vuodesta 2013. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan edellä mainitussa 2013.

Citroënin logo

Citroën C-Elyséen ominaisuudet

päällirakenteetSedan
ovet4
aukioita5
runko506 l
tehoa102 hv
kulutus3.9 l / 100 km
hinta 13 190 €
arviointi

Citroën C-Elysée Se on kompakti sedan, segmentti C, jota Citroën on valmistanut vuodesta 2013. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan edellä mainitussa vuonna 2013. Citroën C-Elysée Sille on ominaista paljon tilaa erittäin edulliseen hintaan. Se valmistetaan PSA-tehtaalla Vigossa, Espanjassa.

Niistä edullisista ajoneuvoista, jotka haluavat kilpailla Citroën C-Elysée Löydämme luokassa muita sedaaneja, joista FIAT Tipo tai Dacia Logan erottuvat.

citroen-c-elysee-cover-1

Citroën C-Elyséen ulkoasu

Suunnittelu Citroën C-Elysée Se on ajoneuvo, jolla on selkeä ja edullinen lähestymistapa: kompakti kokoinen sedan, jonka pituus on enintään 4,4 metriä, mutta joka pystyy integroimaan suunnitteluratkaisut, jotka noudattamatta erittäin viehättävää tai tyylikästä muotoilua pystyvät tarjoamaan tietyn kuvan modernisuudesta ja ajanmukaisuudesta.

sen edestä Se on yksinkertainen, samoin kuin sen takaosa, jossa valtava ylitys erottuu ja jossa on luolallinen runko tilavuus yli 500 litraa, tärkeä ominaisuus mallissa, jolla on nämä ominaisuudet. Yksityiskohdat, kuten kromattu ikkunalasi, 16 tuuman pyörät tai LED -päiväajovalot Ne osoittavat tiettyä «kiintymystä» tuotemerkiltä antaakseen tietyn lämmön kokonaisuudelle.

Citroen-c-elysse-101

Citroën C-Elysée -moottorit

Citroën C-Elysée Siihen aikaan sillä oli laaja moottorivalikoima, vaikka nykyään sen veteraanimallina sen mekaaniset vaihtoehdot on vähennetty minimiin. Esimerkiksi tällä tavalla ei ole enää mahdollista ostaa Citroën C-Elysée uusi bensiinimoottorilla.

Saatavilla vain 100 hv BlueHDi (diesel) -moottori, jossa käynnistys ja pysäytys, liittyy väistämättä 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon. Tällä moottorilla Citroën C-Elysée Se tarjoaa enemmän kuin arvokasta suorituskykyä säilyttäen ennen kaikkea pienimmän polttoaineenkulutuksen kaikissa olosuhteissa.

citroen-c-elysse-103

Valitettavasti Citroën C-Elysée ei voi varustaa mitään hybridisaatio- tai sähköistysjärjestelmää, joten vastaanottaa merkin C pääosastolta.

Sisällä Citroën C-Elysée

Ranskalaisen mallin sisätilat yhtyvät jälleen edullisen ajoneuvon lähestymistapaan, jolla pyritään alentamaan tuotteen lopullista hintaa jopa leikkaamisen kustannuksella. Silti sisustus tarjoaa houkuttelevan ilmeen silmille kosketusnäytön multimediajärjestelmä ja suurin osa hyvin sijoitetuista hallintalaitteista, vaikka lähes kymmenen vuotta sitten suunnitellun ajoneuvon tapauksessa ajan kuluminen on havaittavissa.

Citroen-c-elysse-106

Materiaalit ovat vaatimattomia, kanssa kovat pinnoitteet kaikkialla ja yksityiskohdat, kuten paljastamattomat ovikehykset, paljastavat peltiä. Kuitenkin muissa kohdissa, kuten avaruudessa Citroën C-Elysée Se antaa hyvän nuotin enemmän kuin huomattavan amplitudin ansiosta.

Citroën C-Elyséen dynamiikka

Citroën C-Elysée käyttää autoteollisuuden vanhimpia alustoja, sen rungon perusteella, jolla Peugeot 206. esitteli yli 20 vuotta sitten ja jota kutsutaan PF1: ksi, sillä on tiettyjä rajoituksia uusimman teknologian käyttöönotossa. Sen käyttäytyminen on miellyttävää ja vetää pehmeästi, mikä takaa matkustajille hyvän mukavuuden.

citroen-c-elysee-cover-2

Kyllä Citroën C-Elysée ei ole markkinoiden paras eristetty ajoneuvo, joten sen matkustajat joutuvat kuuntelemaan jyrkästi vierintäääniä ja ilman vaikutusta koriin, mikä voi ärsyttää etenkin pitkillä matkoilla.

Oliko tästä viestistä apua?