Saltar al contenido

Citroën C-Zero

30 de julio de 2021
Citroen C Zero

Citroën C-Zero on ranskalaisen Citroën-yrityksen sähkö- ja kaupunkipanos käytettäväksi liikkumisalustoilla tai jaetuissa autoissa kaupunkien ympäristössä. Se on kaupunkiauto, hyötyauto, joka esiteltiin vuonna 2009 ja joka jakaa suurimman osan komponenteistaan, mukaan lukien muotoilu, Mitsubishi i-Mievin ja Peugeot iOnin kanssa.

Citroënin logo

Citroën C-Zero -ominaisuudet

päällirakenteetUrban
ovet5
aukioita4
runko l
tehoa67 hv
kulutus l / 100 km
hinta 21 390 €
arviointi

Citroën C-Zero on ranskalaisen Citroën -yrityksen sähkö- ja kaupunkipanos käytettäväksi liikkumisalustoilla tai jaetuissa autoissa kaupunkien ympäristössä. Se on a kaupunkiauto, hyötyajoneuvo, joka esiteltiin vuonna 2009 ja joka jakaa suurimman osan komponenteistaan, mukaan lukien muotoilu, Mitsubishi i-Mievin ja Peugeot iOnin kanssa. Sen kaupallistaminen alkoi vuoden 2011 alussa ja on pysynyt markkinoilla siitä lähtien. Kuten muutkin autot, joiden kanssa sillä on yhteiset ominaisuudet, alusta ja muotoilu, se valmistetaan Mitusbishin tehtaalla Mizushimassa, Japanissa.

Pääasiallisena Citroën C-Zeron kilpailijat Sähkökäyttöisistä kaupunkiajoneuvoista kannattaa tuoda esiin KIA Soul EV ja Renault Zoe, vaikka voimme harkita myös Nissan Leafia, jonka mitat ovat suuremmat. BMW i3: lla on samanlainen konsepti, vaikka sen suunnittelu ja viimeistely ovat paljon parempia, kuten sen sähkömekaniikka, itsenäisyys.

citroen-z-zero-info-dm-5

Citroën C-Zero ulkoasu

Citroën C-Zero -malliKuten Peugeot iOnilla tai Mitsubishi i-Mievillä, sille on ominaista erittäin pyöristetty runko, jossa on hyvin yksinkertaisia ​​yksityiskohtia, suuri lasipinta edessä ja tietty futuristinen kosketus, joka on tyypillistä aseptiselle kaupungille tieteiskirjallisuudessa.

Citroën C-Zero mitat Ne ovat: 3475 mm pitkiä, 1475 mm leveitä ja 1608 mm korkeita. Peugeot 108 on yhtä pitkä kuin tämä hyötyajoneuvo ja Citroën C3 on suurempi. sen runko se on 166 litraa. Jos aiot ostaa Citroën C-Zeron kaltaisen sähköauton, älä missaa osto-oppaamme, jossa on markkinoiden parhaat sähköautot.

Sisustussuunnittelu Citroën C-Zero

citroen-z-zero-info-dm-9

Citroën C-Zeron sisustus, jossa on 4 istuinta, se on hyvä asuttavuus, vaikka sen viimeistelyt ja säädöt ovat tavanomaista laatua, ja sen rakenne on myös erittäin yksinkertainen. Sen varusteet ovat niukat, mikä tapahtuu myös Citroën Ami: n kanssa, koska sen kaupallistaminen on tarkoitettu pääasiassa käytettäväksi yhteisenä autona. Vain manuaalinen ilmastointi, valotunnistin, CD -radio MP3- ja apuliitännöillä sekä kevytmetallivanteet parhaina lisävarusteina.

Osta Citroën C-Zero on sen suurin este hinta, tällä hetkellä noin 20 000 euroa. Tästä hinnasta pääsemme hyötyajoneuvoihin, joissa on paljon varusteita ja tehokkaita moottoreita, kompakteja tai C -segmentin maastoautoja.

Citroën C-Zero -moottori

citroen-z-zero-info-dm-11

Citroën C-Zero moottori Se on sähköinen, se sijaitsee takana ja siirtää voiman taka -akselille. Siinä on 67 hevosta, sen akku on litium-ioni, jonka kapasiteetti on 16 kWh ja merkin ilmoittama kantama on noin 160 km NEDC-syklin mukaan. Se on sama auto kuin Peugeot iOn ja Mitsubishi i-MiEV. , joka saapui muodoltaan

sen suurin nopeus Se on 130 km / h, sen akut ladataan 220 voltin pistorasiaan 6-11 tunnin aikana (mitä voimme vähentää huomattavasti 125 ampeerin yksivaiheisessa pistorasiassa), ja kuten kaikki sähköiset, se hyödyntää hidastuvuuksia, kun vapauttamalla kiihdyttimen kuori akkujen lataamista varten, joten havaitsemme jonkin verran mekaanista pidätystä. Se on dynaamisesti erittäin ketterä, se yllättää käytön yksinkertaisuudella ja sen ajaminen kaupungissa on todella tyydyttävää. Kaupungin ulkopuolella arvostetaan sen puutteita, mutta liikkuminen kaupunkiympäristössä on todella ratkaisevaa.

citroen-z-zero-info-dm-8

Oliko tästä viestistä apua?