Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Uudet teknologiat ovat mullistaneet ihmisten vuorovaikutuksen täysin. Eikä vain sitä, sillä ne ovat myös levinneet kaikille talouden osa-alueille. Paras esimerkki tästä on, miten Asiakkaat ja automerkit ovat vuorovaikutuksessa sosiaalisten verkostojen ja verkkosivujensa kautta. Kun työskentelin Citroënilla, etusija annettiin sen verkkosivuilla oleville liideille, mutta uusi Citroen My Ami Buggy he ovat onnistuneet.

Jos muistat hieman, sinun on muistettava, että olemme jo kertoneet sinulle siitä Minun Ami Buggy II muutama päivä sitten. Syy oli yksinkertainen: uusi verkkomyynnin «kierros» asiakkaille, jotka etsivät parasta liikkuvuutta. Ja olemme jo varoittaneet: sen tuotanto olisi hyvin rajallista, koska ne pysyisivät 800 yksikössä valitulle maaryhmälle. Ja sen myyntihetki saapui menestyksellä, jota useampi kuin yksi yritys haluaisi itselleen ja Citroen juhlii.

Uuden Citroën My Ami Buggyn 800 kappaletta on myyty loppuun 10 tunnissa…

Citroen My Ami Buggy

mistä tiedät Citroën My Ami Buggy ei ole markkinoiden radikaalein tai nopein sähköinen nelipyörä. Pikemminkin se on ihanteellinen «laite» lyhyille matkoille suurten kaupunkien läpi. Itse asiassa 8 CV:n tehonsa ja alle 100 kilometrin toimintasäteen ansiosta se on hyvin rajallinen. Sen viehätys ei kuitenkaan piile näissä ominaisuuksissa, vaan a rento estetiikka, josta on pidetty koska juhlatalo esitteli sen aikanaan.

My Ami Buggy II:n uusimmassa versiossa se erottuu ovien puuttumisesta, irrotettavasta katosta ja khakin väristään. Tähän on lisättävä ovien menetys, jotka on korvattu putkimaisilla, jotka antavat enemmän vapautta sisällä. Sateen sattuessa on joitakin läpikuultavia kansia, jotka yhdessä vetoketjullinen tasku, joka menee ohjauspyörän keskelle ja irrotetaan lisää ripauksen monipuolisuutta. Kaikki tämä hienovaraisilla keltaisen ja kullan vivahteilla…