Saltar al contenido

Dacia pölynimuri

31 de julio de 2021
Dacia polynimuri

Dacia Duster on edullinen C-segmentin katumaasturi, jota Dacia on valmistanut vuodesta 2010 ja josta on tullut todellinen bestseller. Toista sukupolvea markkinoidaan tällä hetkellä vuonna 2018.

Dacia -logo

Dacia Dusterin ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet5
aukioita5
runko445 l
tehoa90-150 hv
kulutus4.9 – 6.8 l / 100 km
hinta 13 900 euroa
arviointi

Dacia pölynimuri se on kompakti SUV halpa, C -segmentistä, jota Dacia on valmistanut vuodesta 2010 ja josta on tullut todellinen bestseller. Tällä hetkellä toista sukupolvea markkinoidaan, ja se esitetään vuonna 2018. Dacia pölynimuri sille on ominaista useiden ominaisuuksien keskittäminen yhteen ajoneuvoon: hyvä ajomukavuus, hyvät maasto-ominaisuudet ja erittäin kilpailukykyinen lähtöhinta. Se valmistetaan tehtaalla Pitesti, Romaniassa Renault -konserniin kuuluva tehdas, joka ei eri tilanteissa ole pystynyt tuottamaan niin paljon Duster -yksiköitä kuin suuri kysyntä vaatii. Dacia Dusterin hinta alkaa 10 500 eurosta.

Niiden halpojen pienten katumaasturien joukossa, jotka haluavat kilpailla Dacia -pölynimuri Löydämme muita luokassaan olevia katumaastureita, joista FIAT 500X, Jeep Renegade, Renault Captur, Ssangyong Tivoli tai Suzuki Vitara erottuvat.

dacia-duster-tab-4

Dacia Duster -suunnittelu

Dacia Dusterin suunnittelussa ei ole tarkoitus muuttaa sitä taideteokseksi: romanialaisen brändin suunnittelijat tietävät täydellisesti, mitä he ovat vastassa, joten Duster on malli, jolla on vankat ja vahvat linjat, jotka parantavat mallin lähestymistapaa että kuitenkin, Siinä on paremmat viimeistelyt kuin ensimmäisen sukupolven, paljon karkeammat suunnittelussa.

Etuosa on yksi tärkeimmistä suunnittelupisteistä Dacia -pölynimurierittäin lämmin läsnäolo LED -tekniikalla varustettujen valoklusterien ja suuren säleikön ansiosta. Evät, joissa on näkyvät soihdut, viimeistelevät erittäin houkuttelevan kuvan. Dacia Duster on 4,34 metriä pitkä, 1,69 metriä korkea ja 1,80 metriä leveä.

dacia-duster-tab-8

Dacia Duster -moottorit

Alue Dacia Duster -moottorit Se koostuu bensiinistä 1,6 ilmavirtausta 115 hv (myös nestekaasuversio ja ECO -merkintä) ja 1.3 TCe 130 ja 150 CVJälkimmäinen on turboahdettu nelisylinterinen, joka on kehitetty yhteistyössä Daimlerin kanssa ja jota käytetään esimerkiksi A-luokan malleissa. Molemmat liittyvät manuaalivaihteistoihin ja niitä voi tilata sekä etu- että nelivetoisina. diesel -valikoima Se koostuu kahdesta Renault-Nissan-allianssin tunnetusta ja todistetusta yksiköstä: 1,5 dCi, jonka teho on 95 hv ja 115 hv.

Nelivetojärjestelmä Dacia pölynimuri Se koostuu viskoosista kytkimen keskuskytkinjärjestelmästä, joka on yhteensopiva vain manuaalivaihteiston kanssa.

dacia-duster-tab-33

Dacia Duster sisustus

Dacia Duster sisustus ei yllättävää suunnittelussa tai ominaisuuksissa, mutta kyllä sitä voidaan pitää ilman pelkoa virheistä brändin parhaiten rakennettu tuote. Vaikka se on valmistettu kovasta muovista, jotkut alueet ovat pehmeitä ja ajoasennon ergonomiasta ja suunnittelusta on huolehdittu.

Sen mittaristo on perinteinen, mutta siinä on monitoiminäyttö kahden kellon välissä, ja sen keskikonsolia hallitsee TFT -kosketusnäyttö. Se voidaan käynnistää painikkeella ja ilmastointilaitteet näyttävät erittäin siistiltä. Ohjauspyörä on säädettävissä sekä korkeudessa että syvyydessä, kun taas sen laitteet ovat paljon täydellisempiä, ja ne pystyvät asentamaan elementtejä, joita ei ole tähän mennessä julkaistu, kuten handsfree-käynnistys, valo- ja sadetunnistin tai automaattinen ilmastointi.

dacia-duster-tab-20

Tavaratilan kapasiteetti on melko hyvä: 445 litraa etuveto ja 376 litraa nelivetoiset Dacia Dusters. Sisätilojen säilytystilavuus on erittäin runsas ja saavuttaa yhteensä 28,6 litraa.

Miten Dacia Duster voi?

Diariomotorissa meillä on ollut mahdollisuus testata Dacia Duster 2018: ajaa sitä, analysoida sen sisätilaa ja katsoa, ​​miten se menee. Lisäksi olemme voineet kohdata sen 4×4 -vertailussa Suzuki Jimnyä vastaan ​​toisessa 4×4 -vertailussa Suzuki Vitaraa vastaan.

2017 uudet Dacia Duster -testit ajavat Kreikassa

Jos Dacia Duster erottuu dynaamisesti jostakin, se on eristysmateriaaleista valmistetussa vahvikkeessa, koska melu on vähentynyt rajusti kunnes se vähenee murinaksi.

Se on tilava, hiljainen ja varsin mukava auto, joka ei koskaan läpäise Premium -tuotetestiä, mutta jonka viehätys piilee juuri siinä. Se on rehellinen, se on hyvin rakennettu ja se tarjoaa mitä lupaa. Heikoin kohta on epätarkka suunta eikä palautetta: se on täysin irrotettu asfaltista, siitä puuttuu tarkkuus liikeradoissa ja pakottaa meidät piirtämään käyrät pienillä korjauksilla, kunnes haluttu liikerata on säädetty.

dacia-duster-tab-17

Dacia -pölynimuri Se erottuu konservatiivisesta kokoonpanosta, jossa mukavuus voittaa dynaamisuuden. Kaikki sen ponneaineet riittävät liikuttamaan Dusterin runkoa ilman ongelmia, tarjoaa myös sopivan kosketuksen, jos puhumme suunnasta, jarruista tai vaihdelaatikosta aina ottaen huomioon, mitä meillä on käsissämme.

Jousituksen asetus on erittäin hyvä, koska Dacia pölynimuri se tarjoaa mukavuutta, joka sijoittaa sen segmentin parhaiden joukkoon. Tällä ominaisuudella on loogisesti vastine: se ei ole kovin ketterä, jos puhumme mutkaisista teistä.

dacia-duster-tab-24

Erittäin hyvän maavaran (21 senttimetriä) ja varsin hyvien hyökkäys- ja lähtökulmien ansiosta Dacia -pölynimuri puolustaa itseään enemmän kuin hyvin asfaltilta, siitä tulee todellinen «auto kaikkeen» jonka avulla voit liikkua maastossa, johon muut ajoneuvot eivät edes päässeet. Valmistajat, kuten Delta, ovat onnistuneet muuttamaan Dacia Dusterin erittäin kykyiseksi autoksi asfaltilta, todellisen monipuolisen.

Dacia Duster esitteli videon

1627721114 885 Dacia polynimuri

Oliko tästä viestistä apua?