Saltar al contenido

Ei kypärää … eikä anteeksiantoa!

8 de agosto de 2021
conduccion segura casco

Katso uudelleen kuvia, jotka havainnollistavat tätä «Turvallisen ajon» uuden painoksen tätä lukua, jota kutsumme «Mitä teen väärin?» …

Missä vika on? Ja vielä ihmettelet? Koko ajan! Myönnän, että tämän «mukautetun koneen» kuvan näyttämisen ei ole tarkoitus olla muuta kuin «esimerkillinen parodia», jolla pyritään kiinnittämään huomionne lukuihin, joilla haluamme aloittaa tämän uuden painoksen. Mutta aloitetaan «virheiden» selvittäminen.

Ensinnäkin hänellä ei tietenkään ole kypärää. Oikeudellisesti moottoripyörällä ajamiseen ei ole muita pakollisia varusteita kuin «hyväksytyn kypärän» käyttö, joten tämä on ainoa «sakko». Mutta kypärän «käyttämättömyyden» lisäksi hänen huolimattomuutensa on «pyöräilijän» huomattava ja pahamaineinen «ohi kulkemisen» asenne ryhtyä kaikkiin hänen turvallisuutta suosiviin vähimmäisvarotoimiin.

Päinvastoin. On selvää, että hänelle moottoripyörällä ajaminen tarkoittaa «riskiä, ​​että joudun onnettomuuteen näin, koska olen viileämpi kuin kahdeksan». On myös mahdollista, että kyseinen kohde on enemmän kiinnostunut hänen imagostaan ​​kuin elämästään: «kypärä saa minut epäjärjestykseen … Ja se vie kuvan» kovasta «tai» pyöräilijästä «».

Kuvan moottoripyöräilijä liikkuu varmasti yhdessä osavaltiossa – yhtenäisenä, mutta ei sekoitettuna -, jossa kypärää ei vaadita …

Muista, että joissakin niistä on pakko käyttää aurinkolaseja! Joka tapauksessa katastrofi: cap calimera, tietenkin, «ei hyväksytty». Tossut, «erittäin turvallinen» hihaton paita putoamisen sattuessa … Tiedät, että jopa kesähousut ja varvastossut voivat olla synonyymi rantakauden vaihtamiselle tuskallisen siteen, jodin ja jopa ihonsiirron aikana. Ja jalat kaukana polkimista hätäpysäytyksen sattuessa!

Vakuutustoiminnasta vastaavalta Peris Correduría de Segurosilta he kertovat meille, että «laillisesti ainoa moottoripyörän ajamiseen vaadittava asia on asianmukaisesti hyväksytty kypärä.

He eivät voi «sakottaa» sinua siitä, ettet ole käyttänyt muita varusteita – ellet mene melkein alasti julkiseen skandaalisuunnitelmaan – ja vakuutuksesi on velvollinen korvaamaan vahingosi, ellei sitä ole nimenomaisesti mainittu vakuutuksessasi.

Mutta jos et käytä kypärää, saatat laillisen rikkomuksen lisäksi «syyllisyyden tunnustuksen» vahingosta, joka aiheutuu sen käyttämättä jättämisestä tai sen pahenemisesta, ja menetät – osittain tai kokonaan halventavan – vakuutusturvan ».

  1. Mukautetulla on varaa cowhorn -ohjaustangon lisensseihin tai jalkatappeihin … En aio taistella hyviä kromin ystäviä vastaan. Mutta … älä asenna pyykkinarulla varustettua ohjaustankoa!
  2. Kuvan keltaisella moottoripyörällä ei ole «ohjausta»: kukaan ei ohjaa sitä oikein ohjaimistaan. Ja pieni kolahdus tai odottamaton radan muutos riittää, jotta moottoripyörä on tarkasti ilman suuntaa!
  3. Jos meneminen «kädet ylös» ohjaustangon korkeuden vuoksi on jo riittävästi esillä, jalkojen ottaminen niin absurdisti pois ohjaimista estää nopean reagoinnin odottamattomaan tapahtumaan …
  • Älä myöskään kesällä jätä ajamista ilman sopivia varusteita, jotka on valmistettu putoamiskestävästä kankaasta ja varustettu kyynärpäiden, hartioiden ja ennen kaikkea selkärangan suojauksilla!
  • Jos on paljon lämpöä, on olemassa erityisiä vaatteita, jotka on valmistettu verkkotyyppisestä kankaasta, joka mahdollistaa ilman virtaamisen, ja jotkut niistä on varustettu sisävuorella, jos se jäähtyy …
  • Käsineet, aina! Ymmärrät hyvin nopeasti, jos kerron sinulle, että vessaan meneminen molemmin käsin sidottu on todella epämukavaa sekä sinulle että kenelle tahansa, joka tulee sinun kanssasi.
  • Älä koskaan tuo «alasti» kumppania: riippumatta «ei mitään, jos menimme juuri tänne» syksyn aiheuttamista vahingoista, moraalinen vahinko voi olla tuhoisaa …
  • Muista aina, että intohimomme ja varovaisuutemme ajaessamme eivät tarkoita, että olemme turvassa.

Oliko tästä viestistä apua?