Pikkuhiljaa, suurella työllä, Henrik Fisker vie automerkkiään eteenpäin. SUV Oceanin lanseeraus näytti siltä, ​​ettei sitä tule, mutta lopulta tähdet ovat asettuneet näkemään valon. Saattaa olla, että hän muodostaa liittoutumia luotettavat ja hyvämaineiset yhteistyökumppanit Ne antavat sinulle tarvitsemasi mielenrauhan. Yksi niistä, joiden voidaan sanoa tehneen eniten jenkkien hyväksi, on iPhonea valmistava kiinalainen teknologiayritys: Foxconn.

Hänen ja muiden, kuten Magnan, ansiosta he työskentelevät mallin parissa, jonka pitäisi mullistaa markkinat. Se on noin Fisker päärynä sähköinen SUV, joka brändin luojan mukaan tulee olemaan piste ja osa. Ja hänen kunnianhimonsa ei ole mitään, koska hän ilmoitti kauan sitten, mikä hänen hintansa olisi ja monet nostivat kätensä päänsä eteen. Tässä kerromme sinulle ja nyt tuomme sinulle uuden uutuuden. Tilauskirja on nyt auki tälle uudelle ja nimettömälle SUV:lle.

Fisker PEARin pitäisi saapua vuonna 2024 ja maksaa alle 30 tuhatta dollaria…

viime päivinä olemme nähneet useita ilmoituksia uudesta Fisker PEARista. Kaikki ovat saapuneet yrityksen sosiaalisten verkostojen kautta, mutta kukaan ei ole paljastanut, millainen heidän suunnittelunsa on. Paitsi viimeinen, joka, vaikka se ei näytä paljoa, näyttää millainen sen katto on. Emme kuitenkaan voi myöskään heittää kelloja lennossa, koska kyseessä voi olla yksinkertainen tietokoneella luotu renderöinti. Ja ehkä se on sitä, kun otetaan huomioon, mitä he aikovat.

Viimeisessä Fiskerin julkaisemassa viestissä, jossa näemme tämän kuvan, he ilmoittavat jo avanneensa tilauskirjan. Se tarkoittaa, että kaikki halukkaat voivat varata sen pienellä sisäänpääsymaksulla. Tällä rahalla brändi voi jatkaa vetämistä mallin muotoilemiseksi ja siten jatkaa elämäänsä. Joka tapauksessa, jos katsomme (pikemminkin käännämme) heidän jättämänsä viestin, voimme lukea…

«Henkilökohtaisten sähköautojen vallankumous alkaa vuonna 2024. Katso lisätietoja linkistä »

Sanottu ja tehty, olemme siirtyneet linkkiin ja voimme lue toinen aieilmoitus

”Asiakkaamme haluaa ottaa askeleen tulevaisuuteen kanssamme. Me olemme avaava reservi PEARille jatkuvan kysynnän vuoksi»

«PEAR sisältää uusimman teknologian edullisessa kaupunkiliikennelaitteessa ja kauniisti suunniteltu. Tämä on jännittävä ajoneuvo ja jännittävää aikaa yritykselle, kun laajennamme valikoimaamme.»

Toistaiseksi tiedämme vain sen Fisker PEAR on saatavana alkaen vain 29 900 dollarista ennen kannustimia. Lisäksi sinun on suoritettava varauksestasi kaksi maksua, ensimmäinen 250 dollaria ja toinen, toissijainen 100 dollaria. Sen odotetaan saapuvan markkinoille vuonna 2024 ja tuotemerkki ilmoittaa tuottavansa 250 tuhatta yksikköä vuodessa. Pitävätkö he lupauksensa tällä kertaa?

Lähde – Fisker – Fisker PEAR Varaukset