Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Ford ottaa erittäin luja askeleita sähköistääkseen eurooppalaisen mallistonsa. Mach-E on ollut todella mielenkiintoinen ensimmäinen askel, mutta jos he haluavat tehdä voittoa, heidän on panostettava vielä isommin. Tämä on syy tekninen sopimus, jonka hän allekirjoitti Volkswagen-konsernin kanssa ja johti Explorer EV:hen. Ja vaikka muut tämän tekniikan innovaatiot tulevat myöhemmin, tänään on aika tavata uusi Ford E-Transit Courier.

Ford E-Transit Courier on yksi sähkömalleista, jonka Blue Oval julkisti kuukausia sitten. Ja toisin kuin monet luulevat, tässä sähköautossa ei ole Volkswagen-tekniikkaa. Se on yksi niistä, jotka jenkkitalo on luonut sisäisesti ja se kuuluu Transit-saagan piiriin. Ota siis huomioon, koska sen tekniikka on ihanteellinen menestymiseen suurissa kaupungeissa. Tietysti on vielä salaisuuksia, joiden täytyy nähdä valo.

Millainen on uusi Ford E-Transit Courier…?

Ford E-Transit Courier

Esteettisesti E-Transit Courier juo viimeisimmän Fordin julkaisun tyylistä. Se kiinnittää huomion pystysuoraan etuosaan, joka yhdistää optiikan, joka on puolivälissä Yhdistä turnaus ja uusin Explorer. Kohdevalot on jaettu kahteen tasoon ja tärkeimmät «sylkevät» grilliä. Eikä se ole ainoa asia, sillä grillin yläosassa ja konepellin alla on ohut LED-palkki, joka yhdistää optiikkaan.

Muut uuden Fordin sähköpakettiauton esteettiset elementit ovat yksinkertaisempia. Sivukuva on yksinkertainen iskun suhteen maksimoidakseen kantavuuden. Saatavilla on myös malleja, joissa on yksi tai kaksi ovea sivulla helpottamaan kuormaan pääsyä. Mitä tulee takanäkymään, siinä on pystysuorassa asennossa oleva optiikka maksimoidaksesi rungon pääsyn. Tässä erottuu kokoontaitettava istuin 2,6 metrin pituisille esineille.