Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Koko kuukauden ajan Maaliskuussa 2023 Ford tuo markkinoille ensimmäisen sähköautonsa, joka perustuu Volkswagen-konsernin MEB-alustaan.. Se tekee sen muodossa SUV-runko ja toimintasäde noin 500 km (WLTP-sykli). Se ei ole vielä julkista, mutta se on epävirallista tietoa, joka on tullut Michigan-yhtiöltä itseltään. Tämä projekti olisi alkanut kesällä 2020, jolloin a yhteistyö pohjoisamerikkalaisen brändin ja saksalaisen valmistajan välillä hyödyntää sen erilaisia ​​ja suuria synergiaetuja teollisen ja teknisen kehityksen puitteissa.

Uuden mallin mitat olisivat samanlaiset kuin nykyisen Ford Kugan, jossa a pituus lähes 4,60 metriä. Tämä on loppujen lopuksi yksi nopeimmin kasvavista globaalien automarkkinoiden segmenteistä. on myös a Mitta on hyvin samanlainen kuin Volkswagen ID.4 ja ID.5. Ja se on, että osana sopimusta Ford sai pääsy MEB-arkkitehtuuriin, jonka pohjalta kaikki Volkswagen-konsernin sähköautot on toistaiseksi rakennettu. Amerikkalaiset suunnittelivat alun perin hankkivansa noin 600 000 yksikköä Tämä.

Hieman yli kaksi kuukautta sitten, Ford Europen sähkötoimialan johtaja Martin Sander, julkaisi kuvan kyseisestä katumaasturista Twitter-profiilissaan, mutta peitti eräänlaisella kankaalla. Viestissään hän ilmaisi, kuinka kärsimätön hän oli esitelläkseen sinisen soikean yrityksen ensimmäistä tuotetta näillä uusilla ominaisuuksilla. Se rakennetaan Kölniin (Saksa) samalta tilivuodelta 2023. automobilwocheSanderin kanssa puhunut aikakauslehti vakuuttaa, että julkaisu tapahtuu maaliskuussa (välittömästi).

Vaikka tämän auton sanottiin alun perin noudattavan Ford Mustang Mach-E:n suunnittelua, varhaiset testit avoimella tiellä ja naamiointivinyylillä viittaavat siihen, että amerikkalaistyylinen ilme, samanlainen kuin F-150 Lightning, jota emme ehkä koskaan näe Espanjassa. On töykeä ulkonäkö, jota vanhan mantereen kuluttajat arvostavat yhä enemmän, kertoo yrityksen markkinointipäällikkö Euroopassa. Fordia lähellä olevat lähteet ovat myös vahvistaneet, että sen toimintasäde on 500 km, joten kestää luultavasti myös saman akun kuin ID.4 tai ID.5.

Lähde – Automobilwoche