Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

The autoteollisuuden sähköistämiseen Se on uskon dogmi, että kaikkien merkkien on omaksuttava kyllä ​​tai kyllä. Muuten luonnonvalinta huolehtii niiden katoamisesta. Siksi kaikki valmistajat luovat teknologiaa, joka toimii sen tulevaisuuden sähköautoissa. Ja vaikka kaikki yritykset eivät etene samaan tahtiin, näyttää siltä, ​​että pikkuhiljaa monet ovat kuromassa kiinni. Mutta kysy japanilaisesta Hondasta.

Kuten jo tiedät, Honda on yksi maailman suurimmista lämpömoottorien valmistajista.. Ja tämä uusi paradigma on asettanut sen epämukavaan asemaan, koska nyt sen on muutettava uudelleen, jotta sitä ei jätetä ulkopuolelle tässä teollisessa segmentissä. ja hänen kanssaan uusi valikoima sähköautoja, mukaan lukien uusi Honda e:Ny1, haluaa antaa markkinoille syitä jatkaa siihen luottamista. Esittelemme sen sinulle, koska se saapuu Eurooppaan.

Uuden Honda e:Ny1:n ulkoinen estetiikka ja jopa koko muistuttavat HR-V:tä…

Kuten näet, Uusi Honda e:Ny1 on tyylikäs ja yksinkertainen. Ulkoisesti se saavuttaa 4,39 metrin pituisen ja 2,61 metrin taistelun. Ne ovat mitoiltaan hyvin samankaltaisia ​​kuin HR-V, vaikka vastuulliset sijoittavat sen valikoimaan B-maastoautona. Ehkä syy siihen, että se viedään tälle segmentille, on se, että suuri osa sen linjoista on saanut inspiraationsa HR-V:n linjoista. Siellä on enemmän nähtävää edessä, sen optiikka tai puskuri ilmanottoaukkoineen.

Suurin ero e:Ny1:n ja HR-V:n välillä on latausportti, joka sijaitsee aivan grillin päälläHondan logon alla…

Sivukuva muistuttaa myös HR-V:tä. Varsinkin ko katon laskeva linja tai kuinka pyöränkaapit suojataan metallivanteiden vieressä olevilla mustilla muovilistoilla. Itse asiassa se pitää kahvan avatakseen takaluukun piilossa «C»-pilarissa. Viimeisellä sijalla on takaosa, joka, vaikka eroaa enemmän HR-V:stä, ei unohda joitain Täysi LED-optiikka yhdistetty keskelle tai Hondan keskeisen logon korvaaminen sen oikeinkirjoituksella.

Ohjaamossa on enemmän kovaa muovia, mutta 15,1 tuuman pystysuora kosketusnäyttö hallitsee…

Sisällä uuden Honda e:Ny1:n muotoilu on yksinkertainen, mutta erittäin teknologinen. Tässä se siirtyy pois HR-V:stä, koska siinä on toisin kuin 10,2 tuuman konfiguroitava digitaalinen kojetaulu. Mutta vastuussa olevat ovat «heittäneet loput» kanssa 15,1 tuuman keskuskosketusnäyttö pystyasennossa. Se herää henkiin Honda CONNECT -infotainment-järjestelmän uusimman kehityksen ansiosta ja on jaettu kolmeen osaan…