Saltar al contenido

Honda NSX

4 de agosto de 2021
Honda NSX

Honda NSX on Hondan valmistama hybridi-superauto, jonka voimanlähteenä on 3,5 litran V6-biturbo-bensiinimoottori ja 3 sähkömoottoria. Siinä on älykäs neliveto ja yhdistetty teho 581 hv.

Hondan logo

Honda NSX: n ominaisuudet

Honda NSX on Hondan valmistama hybridi-superauto, jossa on 3,5-litrainen V6-biturbo-bensiinimoottori ja 3 sähkömoottoria, jotka saapuivat menestymään arvostetussa klassikossa. Siinä on älykäs neliveto ja yhdistetty teho 581 hv.

Honda NSX Se on myytti urheiluautoista. Alkuperäinen malli syntyi vuonna 1990 ja nyt tämä toinen sukupolvi esitetään täysin ajan tasalla aggressiivisella ja teknologisella suunnittelulla, joka tarjoaa mekaanisen lähestymistavan, joka on täysin mukautettu uusiin vaatimuksiin hybriditekniikan aivohalvauksessa (lue Honda NSX: n historia).

Se lanseerattiin vuonna Detroitin autonäyttelyssä 2015 (lue perusteellinen artikkeli uudesta vuoden 2015 Honda NSX: stä), joka ilmoittaa ensimmäisistä toimituksista saman vuoden lopussa, ja tuotanto tapahtuu kokonaan Yhdysvalloissa. Marysville, Ohio.

Kesällä 2018 tehtiin päivitys, jossa oli joitakin dynaamisia parannuksia, joiden tarkoituksena oli parantaa sen urheilullisempaa puolta. Katso vuoden 2019 Honda NSX perusteellisesti.

Honda NSX esiteltiin vuonna 2015, ja vuonna 2018 se on saanut päivityksen, jossa on joitain teknisiä parannuksia, joiden tarkoituksena on korostaa entisestään sen urheilullisuutta

Nsx19004

Honda NSX: n alumiininen pohja

Honda NSX on valmistettu alumiinista ja lujasta teräksestä, turvautuu hiilikuituun alustan pohjaan, mukana tämän sarjan hybridimekaniikka, jossa on 507 hv V6 -biturbo -bensiinimoottori ja 3 sähkömoottoria, joista kaksi tilataan etupyöristä riippumatta, jolloin saavutetaan älykäs neliveto ja 581 hv: n yhdistetty teho (katso hybridisarjan kuva).

Teknisesti se on erittäin kehittynyt urheiluauto, mikä tarkoittaa, että sen suorimmat kilpailijat ovat Ferrarin tai McLarenin kaltaisten merkkien tuotteita.

Honda NSX on teknisesti erittäin edistyksellinen urheiluauto, koska se käyttää hybridijärjestelmää, joka edistää ennen kaikkea markkinoiden parhaiden urheiluautojen arvoista suorituskykyä.

Honda Nsx 2019 0818006

Hondan NSX -hybridijärjestelmä

Yksi Honda NSX: n avaimista ja sen tärkein ominaisuus on juuri sen hybridijärjestelmässä.

Tarjoaakseen nopean urheiluauton, mutta samalla käytännöllisen jokapäiväiseen käyttöön, Honda valitsi erittäin edistyksellisen hybridijärjestelmän. Hybridijärjestelmä perustuu ennen kaikkea kuusisylinteriseen 3,5-litraiseen V6-polttomoottoriin iskutilavuus, kaksinkertainen ahdettu, joka tuottaa 507 CV: tä välillä 6500 – 7500 rpm. Tämän moottorin sijainti on keskeinen, se seisoo heti kuljettajan ja hänen matkustajansa takana. Tätä teknistä resurssia käytetään yleisesti superautoissa, jotka hakevat erittäin korkeaa suorituskykyä.

Lisäksi sähkömoottorit tukevat V6: ta saavuttaakseen 581 hv: n yhdistetyn tehon, reagoivat välittömästi kaasupoljimeen, keräävät energiaa ja tarjoavat tälle autolle eräänlaisen nelivetoisen toimituksen etuakselilla. välttämättä myötävaikuttaa sen kykyyn vetää ja kääntyä nopeammin kuin perinteinen takaveto. Sen vaihteisto on kaksoiskytkin ja siinä on 9 nopeutta ja sen syklin osan yksityiskohtien joukossa joitakin karbo-keraamiset jarrut (katso kuva vuoden 2015 Honda NSX -hiilikeraamisista jarruista).

Honda NSX on urheiluauto, joka voidaan mitata monenlaisilla tuotteilla Porsche 911: n mausteisimmista versioista Mercedes-AMG GT: hen ja Audi R8: een

2019 Honda Nsx 0818 026

Honda NSX: n kilpailijat

Sen kilpailijat vaihtelevat tietyistä Porsche 911 -versioista uuteen Mercedes-AMG GT: hen tai Audi R8: een (lue kilpailijat keskitason urheiluautosta).

Honda NSX: n kehittämisprosessissa syntyi uteliaita anekdootteja. Honda osti Porsche 911 GT3: n leikatakseen ja mitatakseen sen uudella urheiluautollaan, mikä on tapa, joka ei ole mikään anekdootti, mutta yleinen autoteollisuudessa ja kaikissa segmenteissä ja kategorioissa. Porsche huomasi tämän ja toimitti 911 GT3: n Hondalle piilotetulla viestillä, joka toivotti japanilaisille onnea. Katso Hondan ostaman Porsche 911 GT3: n historia.

Todennäköisesti ilmeisin vaihtoehto Honda NSX: lle on Audi R8, kaksipaikkainen, keskimoottorinen superauto. Vaikka Audi R8 on moderni urheiluauto, se pysyy uskollisena hyvin perinteiselle filosofialle, ja siinä on 10-sylinterinen takakeskimoottori ilmakehässä ilman turboa, joka on yksi harvoista urheiluautoista markkinoilla, joka ei ole vielä antautunut puomiturbo kaikissa segmenteissä. Epäilemättä tässä suhteessa se on jyrkässä ristiriidassa Honda NSX: n kanssa, joka hybriditeknologiansa vuoksi on yksi markkinoiden moderneimmista ja teknologisimmista urheiluautoista.

2019 Honda Nsx 0818004

Oliko tästä viestistä apua?