Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

The Hyundai IONIQ 6 Se on sähköinen sedan, jonka eteläkorealainen tuotemerkki esitteli vuonna 2022. Kuitenkin vasta vuoden 2023 alussa tämä valmistaja esitteli on aloittanut markkinoinnin Meidän maassamme. Kyseinen tuote, joka Sille on tunnusomaista suuri teknologinen valmius, korkea autonomia ja innovatiivinen muotoiluon jo määritellyt sekä laitevalikoimansa (strukturoitu kolmeen tasoon) että sen hinnat Espanjan markkinoille.

Kun Tesla Model 3, sen suurin kilpailija, oli valokeilassa, Hyundai halusi tarjota a erityisen kilpailukykyinen sähköauto sen teknisten ominaisuuksien, laadun ja hankintahinnan välisen suhteen vuoksi. Siksi se on yksi tämän vuoden odotetuimmista julkaisuista. Espanjassa tulee olemaan saatavana kolmella suoritustasolla, joista jokainen liittyy viimeistelyyn ja myyntihintaan.

Varusteet ja hinnat Hyundai IONIQ 6

Hyundai IONIQ 6 takana valkoinen

Hyundai IONIQ 6 Light: alkaen 40 210 euroa

The pääsyversio on takaveto (siihen on asennettu yksi moottori), 151 hv voimasta ja 429 km autonomia (sen akun bruttokapasiteetti on 53 kWh). Se on linkitetty kevyt viimeistely jossa on jo vakiona täys-LED-ajovalot, 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, kangasverhoilu, kaksi 12,3 tuuman näyttöä (instrumenteille ja vastaavasti multimediajärjestelmälle), yhteensopivuus Android Auton ja Apple CarPlayn kanssa, matkapuhelimien langaton lataus, täydet pysäköintianturit ja peruutuskameralämmitettävät etuistuimet, kaksialueilmastointi, sähköisesti avattava tavaratila ja handsfree-toimintosamoin kuin suurin osa ajo-avustajat Mitä tässä tuoteryhmässä on?

Hyundai IONIQ 6 Star: alkaen 55 600 euroa

The väliversio on myös takaveto (siihen on asennettu yksi moottori), mutta se kehittyy 228 hv vallasta ja julistaa 614 km WLTP-autonomia (sen akku varastoi 77,4 brutto kWh). Hänelle on määrätty tähti viimeistely joka Lightissa lisää matriisiajovalot mukautuvalla toiminnollasäädettävä ympäristön valaistus, Heijastusnäyttösähkösäätöiset etuistuimet ja lämmitettävät takaistuimet, ilmastointi lämpöpumpulla ja lisää ajoapua kuten kuolleen kulman tunnistus tai poikkiliikennevaroitus ajoneuvon takana.

Hyundai IONIQ 6 Energy: alkaen 63 950 euroa

The edistyneempi versio kolmesta on neliveto (asennat kaksi potkuria, yksi kummallekin akselille), tuottaa tulosta 325 hv ja hyväksyy virallisesti 519 km autonomia WLTP-syklin mukaan (sen energiaakku on sama kuin edellisessä tapauksessa). Se liittyy Energia viimeistelyjoka täydentää Starin varusteita joidenkin ansiosta isommat renkaat (20 tuumaa), a avattava kattoluukkujotkut digitaaliset ulkopeilit, tuuletusjärjestelmä etuistuimissa, verhoilu KeinonahkaBOSE:n allekirjoittama äänijärjestelmä, kamerasarja perimetrinen näkökaksisuuntainen lataussovitin tai sen toiminto etäpysäköintimuiden joukossa.

Lähde – Hyundai