Saltar al contenido

Hyundai i40

4 de agosto de 2021
Hyundai i40

Hyundai i40 on suurin sedan, jota Hyundai myy Espanjassa. D-segmentin malli sisältää uusia ominaisuuksia, jotka on tarkoitettu tyydyttämään vanhan maanosan kuluttajia, sekä sen kolmiosaisen, neljän oven korin että sen perheversion, i40 CW: n. Hyundai i40 sai viimeisen kasvojenkohotuksensa vuonna 2018, ja sen tavoitteena on vastustaa eurooppalaisia ​​malleja, kuten Volkswagen Passat, Opel Insignia tai Peugeot 508.

Hyundain logo

Hyundai i40: n ominaisuudet

päällirakenteetSedan
ovet4
aukioita5
runko505 l
tehoa115-135 hv
kulutus4.6 – 6.7 l / 100 km
hinta 19 995 €
arviointi

Hyundai i40 Se on suurin sedan, jota Hyundai tarjoaa myytäväksi Espanjassa. Malli segmentti D Se sisältää uusia ominaisuuksia, jotka on tarkoitettu tyydyttämään Vanhan mantereen kuluttajia, sekä kolmitilavuuksisena, 4-ovisena korinaan että sen perheversiona, i40 CW: nä.

Hyundai i40 sai viimeisen kasvojenkohotuksensa vuonna 2018, ja sen tavoitteena on vastustaa eurooppalaisia ​​malleja, kuten Volkswagen Passat, Opel Insignia tai Peugeot 508.

Hyundai I40 12

Hyundai i40 ulkoasu

Suurimmat muutokset ovat ulkomailla, ja päivitys verrattuna edelliseen sukupolveen painottaa erityisesti optiikan suunnittelun muuttamista, etusäleikkö ja puskurit. Vaikka se alkaa näyttää ajan kulumista, etupuolella on brändin uusimpien lanseerausten esteettinen käsikirjoitus, jossa on ylisuuri, porrastettu säleikkö, joka vangitsee käytännöllisesti katsoen kaiken etuosan kuusikulmaisella muodollaan.

Hyundai i40 moottorivalikoima

Hyundai i40: ssä on vain kolme mahdollista moottoria, kaksi diesel- ja yksi bensiinimoottori, jotka kaikki ovat yhteensopivia Euro 6d Temp -standardin kanssa

Hyundai I40 00006

Bensiiniversio vastaa 1,6 GDi -moottori, 135 hv, yhdistettynä 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon. Tätä moottoria ei voi yhdistää automaattivaihteistoon.

Dieselkäyttöiset versiot ovat kaksi versiota samasta 1,6 Smartstream -lohkosta, jossa on vaihtelevan geometrian turboahdin kahdella tehotasolla: Access -dieselversiossa on 115 hv kun valikoiman kärjessä on 136 hv. 115 hv: n versiossa on manuaalivaihteisto, kun taas tehokkaampi versio tarjoaa mahdollisuuden automaattivaihteiston varustamiseen DCT kaksoiskytkin, jossa on seitsemän suhdetta manuaalisen vaihtoehdon lisäksi.

Hyundai I40 00003

Hyundai i40 sisustus

Sisällä monet elementit muistuttavat edeltäjäänsä, vaikka elementit on sijoitettu uudelleen ja uusien materiaalien käyttöönotto jotka parantavat matkustamon kuvaa ja antavat paremman tunteen laadusta. Siinä on kosketusnäyttö, joka on integroitu keskikonsoliin avaimena Hyundai i40: ssa julkaistuun infotainment -järjestelmään.

Sen sisältämien teknologisten laitteiden joukosta löydämme järjestelmän pysäytä ja aloita, uusia ominaisuuksia luistonesto- ja vakaudenhallinnassa, vaihteleva jäykkyys takajousitus, samoin kuin muut ajonavustajat Niistä erottuvat signaalien tunnistaminen ja kaukovalojen avustaja, joka mahdollistaa «pitkän» kulman muuttamisen välttääkseen häikäisyä vastakkaiseen suuntaan kiertäviin ajoneuvoihin.

Hyundai I40 00002

Hyundai i40 versiot

Hyundai i40 on saatavana kahdessa versiossa, nimeltään «Link» ja «Tecno». Perusversio «Link» on yhteensopiva bensiinimoottorin ja pienimmän dieselin kanssa, kun taas huippuluokan versio «Tecno» tarjotaan vaihtoehtona myös 115 hv: n dieselissä ja on ainoa vaihtoehto, jos panostamme 141 hv dieselillä.

Varusteiden ero molempien versioiden välillä on esteettisissä yksityiskohdissa, kuten sävytetyt ikkunat tai alumiinipolkimet, turvaelementit, kuten bi-xenon-ajovalot tai takapuolen turvatyynyt ja muut pienet yksityiskohdat, kuten version TFT-tietokoneen näyttö Tecno tai älyavain.

Itse asiassa molemmat versiot ovat käytännössä tasavertaisia ​​ja hintaero on pieni.

Hyundai I40 00004

Miksi ostaa Hyundai i40?

Huolimatta siitä, että vuosia alkaa huomata verrattuna muihin uusittuihin ehdotuksiin, kuten Opel Insignia, Hyundai i40 ja sen perheversio esittää edelleen eksoottisen kuvan ajoneuvosegmentissä, jossa raittius vallitsee.

Tiukka kulutus, erittäin tilava hytti ja jopa tavaratila, jonka kantavuus on huomattava (505 litraa etäavauksella), tee siitä viittaus kilometrien keräämiseen pitkillä matkoilla. Vaihtoehto, josta paperilla tulee taloudellinen ja erilainen vaihtoehto segmentissä D, jos etsimme investoida vähimmäismäärä ja hankkia mahdollisimman paljon laitteita ja tilaa.

Hyundai I40 26

Oliko tästä viestistä apua?