Saltar al contenido

Hyundain synty

4 de agosto de 2021
Hyundain synty

Aasialaista ylellisyyttä. Hyundai Genesis on tehokas edustava sedan, joka on vakiona varustettu kaikella, mitä haluat ylelliseltä sedaanilta, E-luokalta tai Audi A6: lta ja lisävarusteilta. Hyundai Genesis on suuri luksussalonki, jota ei alun perin luotu Eurooppaa varten.

Hyundain logo

Hyundai Genesisin ominaisuudet

päällirakenteetSedan
ovet
aukioita5
runko493 l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta 50000 €
arviointi

Aasialaista ylellisyyttä. Hyundai Genesis on tehokas edustava sedan, joka on vakiona varustettu kaikella, mitä haluat ylelliseltä sedaanilta, E-luokalta tai Audi A6: lta ja lisävarusteilta.

Hyundain synty Se on suuri luksussalonki, jota ei alun perin luotu Eurooppaa varten. Muistakaamme, että Hyundailla on erittäin kattava valikoima rajojamme ulkopuolella, erityisesti Yhdysvalloissa ja erityisesti sen paikallisilla markkinoilla, Etelä-Koreassa, jossa se myy huippuluokan tuotteita ja jolla on ehdoton markkina-asema. Hyundai Genesis haluaa olla vaihtoehtona saksalaisille edustussalonkeille, kuten Mercedes E-sarja tai Audi A6, ja se tarjoaa erottuvuutta, paljon varusteita ja erinomaista laatua kilpailukykyiseen hintaan.

Espanjassa Hyundai Genesis ei ole volyymituote. Sen myynti on suosittelua ja rajoitettua (lisätietoja) erityisesti siksi, että sillä ei ole pääsyversiota eikä valikoimaa huimaa, vaan sitä tarjotaan suoraan hintaan 67 750 euroa erittäin tehokkaalla moottorilla ja kaikilla heidän toivomillaan laitteilla saadakseen asiakkaitaan ylelliseen salonkiin. Lue lisää Hyundai Genesis -hinnoittelusta.

Ainoa moottori saatavilla Hyundai Genesis on V6 G.Di bensiiniä, kuusi sylinteriä vedessä, 3,8 litran iskutilavuus ja 315 CV. Tämä moottori on saatavana vain neliveto ja a automaattinen vaihto 8-vaihteinen. Sen kulutukset ovat korkeat, mutta toissijaiset tällaisten ominaisuuksien autossa. ilmajousitus Se on vakio.

Hyundai Genesis sisältää a vakiovarusteet erittäin täydellinen, joka sisältää 19 tuuman pyörät, mukautuvat bixenon-ajovalot, Head-Up-näytön, puiset lisäosat, nahkaverhoilun, kolmivyöhyke-ilmastoinnin, 9,2 tuuman kosketusnäytön navigointijärjestelmän, panoraamakaton ja sähköiset säädöt sekä etu- että takaistuimilla.

Oliko tästä viestistä apua?