Saltar al contenido

Jaguar I-PACE

5 de agosto de 2021
Jaguar I PACE

Jaguar I-PACE on ensimmäinen Jaguarin myymä sähköauto. Se on ensiluokkainen sähköinen crossover, joka on selkeä kilpailija Tesla Model X: lle, Audi e-tronille ja Mercedes EQC: lle.

Jaguarin logo

Jaguar I-PACE -ominaisuudet

päällirakenteetSuuri katumaasturi
ovet5
aukioita5
runko577 l
tehoa400 hv
kulutus l / 100 km
hinta 81 800 euroa
arviointi

Jaguar I-PACE Se on ensimmäinen Jaguarin myymä sähköauto. Se on a premium sähköinen crossover, asetettu selväksi kilpailijaksi Tesla Model X: lle, Audi e-tronille ja Mercedes EQC: lle. Älä missaa sähköauton osto-oppaamme, jos aiot ostaa I-Pacen kaltaisen auton. Jaguar I-PACE Sen teho on 400 hv, akku 90 kWh ja kantama 480 km WLTP -syklin mukaan. Se on tuotteen tuote epäilemättä teknistä vetovoimaa, ulkonäöltään samanlainen kuin peräkkäiset prototyypit, joita brändi on esittänyt vuodesta 2016 lähtien Jaguar I-PACE -hinta alkaa 79 100 eurosta.

Diariomotorilla meillä on ollut tilaisuus testata Jaguar I-Pacea, ajaa sitä, analysoida sen sisätilaa ja katsoa, ​​miten se menee.

Jaguar I-Pace: prototyypin arvoinen muotoilu

Tämä 100% sähköinen crossover on 4,67 metriä pitkä, suunnilleen sama kuin sen polttoveli Jaguar F-Pace. Jaguar I-Pacessa on prototyypin arvoinen muotoilu, jossa on erittäin futuristisia yksityiskohtia. Sen vanteet voivat olla kooltaan jopa 22 tuumaa, ja 19 tuumaa on alueen pienin vanteen koko. Polttomoottorin – moottorin ja vaihdelaatikon – pakkaus ei rajoita – suunnittelija Ian Callum pystyi suunnittelemaan auton, jolla oli pitkä akseliväli ja hyvin lyhyet ulkonemat. Se on auto, jossa aerodynaamisen suorituskyvyn korostaminen on avainasemassa: sen läpäisykerroin on vain 0,29, poikkeuksellinen crossover-tyyppiselle autolle.

jaguar_i_pace_2018_66

Jaguar on testannut 200 prototyyppiä lähes 2,5 miljoonalla kilometrillä. Kerää 11 000 tuntia staattisia simulaatioita.

Tämä aerodynaaminen suorituskyky ei olisi mahdollista ilman säleikköä, jonka yläosa päästää ilmaa konepelliin ja ohjaa sitä kohti kattoa. Pieni spoileri päästää osan ilmasta takalasiin, jonka pudotus on coupe -arvoinen. Pieni aerodynaaminen huuli estää turbulenssin muodostumisen takana, mikä näyttää siltä, ​​että se on leikattu veitsellä. Kuten Range Rover Velar, ovenkahvat voivat olla samalla tasolla korin kanssa, joka tarjoaa puhtaamman suunnittelun.

Jaguar I-Pacen sisustus

Annosteltaessa pitkä huppu, auton sisätilat ja tavaratila ovat suurempia kuin vastaavan Jaguar F-Pacen. Jaguar I-PACE -mallissa on viisi todellista istuinta ja tavaratilan tilavuus 656 litraa. Vaikka se säilyttää perinteisten muotojen kojelaudan, se on täynnä tekniikkaa ja on ärtyisä. Kuten autot, kuten Range Rover Velar, se omistaa kaksi korkean resoluution kosketusnäyttöä keskikonsolissa, jotka ohjaavat sekä infotainment -järjestelmää että ilmastointitoimintoja. Sen instrumentointi on myös digitaalista, vaikka se ei ole niin konfiguroitavissa kuin muiden kilpailijoiden. –

jaguar_i_pace_2018_76

400 hv, kaksi sähkömoottoria ja 480 km itsenäisyyttä

Jaguar I-Pacessa on litiumioniakku ja 90 kWh kapasiteetti, yksi crossover -segmentin suurimmista. Se sijaitsee auton kaksoispohjassa, mikä alentaa merkittävästi auton painopisteen korkeutta. Se painaa yli 600 kiloa. Tämä akku käyttää kahta 200 hv: n sähkömoottoria, jotka sijaitsevat auton kummallakin akselilla. Tuloksena on auto, jossa on kaksi sähkömoottoria, 400 hv yhdistettyä tehoa ja 696 Nm suurinta vääntömomenttia. Pysyvän nelivetonsa ansiosta se pystyy ajamaan 0-100 km / h 4,8 sekunnissa, mikä on tyypillisempi urheiluauto.

Jos voit käyttää 100 kW: n pikalaturia, lataat sen akun 80%: iin 40 minuutissa.

Jaguar I-Pace Hyväksyy 480 km: n kantaman WLTP -syklin mukaan. Se on korkea luku, ja se on yksi korkeimmista sähköautojen markkinoilla. Vaikka pikalaturi on ihanteellinen ratkaisu lataamiseen, 7 kW: n wallbox -latauspiste on suosituin kotilatausvaihtoehto monille loppukäyttäjillesi. Tällä ratkaisulla lataamme akun noin 10 tunnissa. Tietenkin se on regeneratiivisella jarrutuksella varustettu auto, jonka voimakkuuden voimme valita ja joka tarjoaa jopa 0,4 G: n hidastuvuuden ja mahdollisuuden ajaa sitä yhdellä polkimella.

jaguar_i_pace_2018_24

Jaguar I-PACE -alusta on erityinen, ja se on luotu sähköajoneuvoille. Se on valmistettu alumiinista ja sillä on suurin vääntöjäykkyys koko Jaguar- tai Land Rover -mallistosta.

Jaguar I-PACE -yhteydet

Jaguar I-Pacen InTouch Pro -viihdejärjestelmän avulla voimme muuttaa crossoverin WiFi -hotspot – nopea 4G -yhteys – ja voimme myös vastaanottaa päivityksiä sisäiseen ohjelmistoosi. Lisäksi se on integroitu Amazon Alexa -äänikomentoihin ja voimme ohjelmoida autotallimme kaukosäätimen painikkeella autossa. Sovelluksen avulla voimme ohjelmoida latauksesi – hyödyntäen laakson hintoja – sekä tietää sen sijainnin ja tilan aina.

Auton navigointilaitteessa on erityisiä toimintoja sähköajoneuvoille, ja se optimoi reittejä itsenäisyyden ja latauspisteiden saatavuuden perusteella.

Jaguar I-Pace Hinta

Jaguar I-PACE alkaa 79 100 eurosta sen S -versiossa. Ensimmäisen version versio maksaa 103 500 euroa, mutta vastineeksi sillä on erittäin laaja varustus ja ainutlaatuisia yksityiskohtia, kuten lanseerausversion muistomerkki. Jaguar I-Pacesissa on kahdeksan vuoden takuu moottoreille ja akulle, ja brändi antaa omistajilleen ylläpitoa kahden ensimmäisen vuoden ajan. Jaguar I-Pace ei maksa rekisteröintiveroa, ja monissa kaupungeissa kiertovero on alennettu 100%. Siinä on DGT: n nollamerkintä, ja voit pysäköidä ilmaiseksi monilla maan säännellyillä pysäköintialueilla, esimerkiksi Madridissa.

jaguar_i_pace_2018_64

Jaguar I-Pace tai Jaguar F-Pace?

Vaikka sen 4,68 metriä pitkä pituus on lähes identtinen F-Pacen kanssa, siinä on teknologisempi ja suurempi ohjaamo, jonka muotoilu näyttää olevan otettu prototyypistä. Jaguar I-PACE on kaksoisveli Jaguar F-Pacesta. F-Pace oli englantilaisen brändin ensimmäinen maastoauto, ja sen muotoilu on saanut inspiraationsa urheilullisesta Jaguar F-Type -mallista. Nämä samat suunnitteluominaisuudet näkyvät sähkölaitteiden optiikassa, jolloin perheen samankaltaisuus on ilmeinen. Jaguar F-Pacen huippuluokan moottori on 3,0 V6: n ahtomoottori, jonka teho on 340 hv.

jaguar-f-pace-xf-sportbrake

Jaguar I-Pace tai Tesla Model X?

Voit Tesla Model X kova kilpailija on tullut esiin. Vaikka Tesla Model X P100D on nopeampi ja sen valikoima on vertailukelpoinen, Jaguar I-Pace alkaa 79 100 eurosta ja ylittää alkeellisimman Tesla Model X: n suorituskyvyssä ja käyttöhinnassa, yli 10 000 euroa vähemmän. Tässä Tesla Model X 75D: ssä on 75 kWh: n akku, jolla se hyväksyy vain 417 km: n NEDC -autonomia. Halvin Tesla Model X -hinta on tällä hetkellä 91 550 euroa.

tesla-model-x-vuokrattu

Esittelyvideo Jaguar I-PACE

1628167012 165 Jaguar I PACE

Oliko tästä viestistä apua?