Saltar al contenido

Jaguar XE

5 de agosto de 2021
Jaguar XE

Jaguar XE on D-segmentin keskikokoinen sedan, jota Jaguar on valmistanut vuodesta 2015. Se on Jaguar X-Typein henkinen seuraaja, jota markkinoitiin vuosina 2000–2009.

Jaguarin logo

Jaguar XE: n ominaisuudet

päällirakenteetSedan
ovet4
aukioita5
runko291 l
tehoa204-300 hv
kulutus5.2 – 7.6 l / 100 km
hinta 46 950 €
arviointi

Jaguar XE Se on keskikokoinen sedan, segmentti D. ulkouudistus ja erilaiset muutokset laitteissa ja ponneaineissa. Lisätietoja vuoden 2019 Jaguar XE -mallista. Jaguar XE: lle on ominaista ensiluokkainen visio ja urheilullinen henki, suunniteltu niille, jotka etsivät ketterää sedania, jolla on hauska ajaa mutkaisilla alueilla. Sitä valmistetaan Solihullin tehtaalla Isossa -Britanniassa.

Jaguar XE: n kanssa kilpailevista malleista löytyy muita luokkansa sedaneja, joista BMW 3-sarja, Mercedes C-luokka tai Audi A4 erottuvat. Myös Alfa Romeo Giulia on kilpailija, joka on otettava huomioon, koska se keskittyy urheilulliseen sedaniin.

Jaguar Xe 2019 16

Jaguar XE: n ulkoasu

Jaguar XE on sedan, joka on rakennettu modulaarisesta D7a-alustasta, jota Jaguar-Land Rover käyttää eri ryhmän malleissa, kuten Jaguar F-Pace tai Range Rover Velar. Yksi tämän alustan erityispiirteistä on alumiinin laaja käyttö sen rakenteessa paremman painoennätyksen aikaansaamiseksi.

Estetiikan osalta on huomattava, että Jaguar XE: n muotoilu erottuu urheilullisuuden ja tyylikkyyden yhdistämisestä tasapuolisesti. Vaikka XE: llä voi olla erilaisia ​​esteettisiä paketteja sen viimeistelystä riippuen, sen korissa on yleisesti ottaen raikas linja. Urheilullisemmissa versioissa on näkyvämpiä ilmanottoaukkoja sekä erilaisia ​​kontrastikappaleita. Sen ulkoasun tyypillisimmistä elementeistä erottuu suuri etusäleikkö tai terävän muotoilun LED-optiikan käyttö.

2020 Jaguar Xe 0419 012

Jaguar XE -moottorit

Jaguar XE -moottorivalikoima koostuu kolme mekaanista vaihtoehtoa: 180 hv 2,0 turbodiesel ja 2,0 turbobensiini, saatavana 250 tai 300 hv: n versiona.

Vaikka dieselmoottorin voi ostaa sekä nelivetoisena että käyttövoimana, 250 hv: n bensiinimekaniikka on saatavana vain käyttövoimakokoonpanossa ja 300 hv: n nelivetoisena. Kolme moottoria on saatavana yhdessä 8-vaihteisen momentinmuuntimen automaattivaihteiston kanssa.

Jaguar Xe 2019 7 Sisustus

XE -sisustus

Jaguar XE: n ohjaamosta löydämme tyylikkään näytön viihde- ja ajoavusta.

Vuonna 2019 tehdyn remontin myötä XE voi asentaa täysin digitaalisen mittariston, jossa on 12,3 tuumaa, värillinen Head-Up-näyttö ja Touch Pro Duo -liitäntä, joka käyttää kahta kosketusnäyttöä, jossa on alempi alue kosketusohjaimilla ja sisäänrakennetuilla kiertokytkimillä ilmastointi, ajoneuvon parametrit ja erinomainen kosketusnäyttö, josta hallitaan multimediatoimintoja, navigointia, yhdistettyjä palveluita jne.

2019 Jaguar Xe 8 Sisustus

Toinen Jaguar XE: n suurista uutuuksista sen päivityksen jälkeen oli mahdollisuus asentaa virtuaalinen taustapeili nimeltään ClearSight. Tämä järjestelmä voi toimia perinteisenä peilinä tai siitä voi tulla myös näyttö, joka heijastaa auton katolla sijaitsevan videokameran keräämiä kuvia antenniin.

Tämän järjestelmän avulla näkyvyys taakse paranee, varsinkin kun takaistuimet ovat varattuja. Ajoapua ajatellen löydämme kaikenlaisia ​​apuvälineitä väsymystunnistimesta mukautuvaan vakionopeussäätimeen, itsenäisen hätäjarrutuksen tai tahattoman kaistanvaihtohälytyksen kautta.

2020 Jaguar Xe 0419 010

Jaguar XE Dynamics

Viimeisimmän Diariomotor -päivityksen yhteydessä olemme testanneet Jaguar XE 2020: n sekä diesel- että bensiiniversioina. Brittiläinen salonki tarjoaa melko tyydyttävän ajomatkan, käyttäytyminen, joka tarjoaa suurta ketteryyttä ja hauskaa käyrien neuvottelussa. Se on yksi sen suurista vahvuuksista dynamiikan suhteen, mikä tekee siitä suositumman kaikille niille, jotka etsivät autoa, joka tarjoaa tuntemuksia ratissa ilman, että joudutaan luopumaan 4-ovisen korin tarjoamasta käytettävyydestä 5 hengelle ja tavaratila 455 litraa.

Oliko tästä viestistä apua?