Saltar al contenido

Jaguar XF

5 de agosto de 2021
Jaguar XF

Jaguar XF on ylellinen sedan ja yksi brittiläisen Jaguar -tuotemerkin vertailumalleista. Puhumme kilpailijasta sellaisten tuotteiden huipulla kuin Mercedes E-luokka, Audi A6 tai BMW 5-sarja.

Jaguarin logo

Jaguar XF: n ominaisuudet

päällirakenteetSedan
ovet4
aukioita5
runko540 l
tehoa204-300 hv
kulutus5.2 – 7.7 l / 100 km
hinta 54 350 €
arviointi

Jaguar XF Se on ylellinen sedan ja yksi brittiläisen Jaguar -tuotemerkin vertailumalleista. Puhumme kilpailijasta, joka on sellaisten tuotteiden huipulla, kuten Mercedes E-sarja, Audi A6 tai BMW 5-sarja. (Katso osto-opas markkinoiden parhaista sedaneista)

jaguar-xf-sportbreak-0517-004

Jaguar XF on saatavana kahdella korimalli: porrasperä ja farmari tai Sportbrake.

Jaguar XF ja XF Sportbrake

Jaguar XF uudistettiin kokonaan vuonna 2015, ja siinä oli uusi sukupolvi, sukupolvenvaihdos, jonka tavoitteena oli perehtyä alueisiin, joilla Jaguar on kehittynyt eniten viime vuosina: tekniikkaan ja mukavuuteen. Ja sukupolvenvaihdos, jonka avulla Jaguar XF saavutti kypsyytensä, pienemmän, pienemmän ja edullisemman sedanin, Jaguar XE: n, tielle.

Siitä lähtien Jaguar XF on saanut vain pieniä päivityksiä ja esittelyn vuonna 2017 saapuneesta erityisen tärkeästä versiosta, toisen sukupolven Jaguar XF Sportbrake -perheestä, jossa on perherunko ja suurempi kuormitettavuus ja sisätila.

jaguar-xf-sportbreak-0517-005

Jaguar XF: n muotoilu

Jaguar XF: n muotoilu on kehittynyt tähän uuteen sukupolveen saakka, ja siinä on modernisoituja ominaisuuksia, pitkänomaiset ajovalot, suurempi etusäleikkö ja tyylikkäämpi ja ylellisempi asento. Jaguar XF merkitsee tällaisia ​​etäisyyksiä pikkuveljensä Jaguar XE: n suhteen, lähestyy 5 metriä.

Edessämme on myös erittäin kevyt ajoneuvo, koska alumiinirakenteensa ansiosta Jaguar XF olisi onnistunut «laihtumaan» jopa 190 kiloa (versiosta riippuen) edeltäjäänsä verrattuna.

Mutta esteettisen kehityksen lisäksi, jota voitaisiin hyvin kuvata konservatiiviseksi, Jaguar XF: n tärkein kehitys on tapahtunut sisältä.

jaguar-xf-sportbreak-0517-040

Jaguar XF- ja Ingenium -moottorit

Yksi Jaguar XF: n avaimista löytyy viime vuosina esitellyn uuden sukupolven Jaguar Ingenium -moottoreista. Jaguar XF on saatavana nelivaiheisella ja kuusisylinterisellä diesel- ja bensiinimoottorilla., taka- ja nelivetoiset vaihtoehdot sekä manuaalinen ja automaattivaihteisto (momentinmuunnin).

vuonna Jaguar XF dieselmoottorivalikoima Valikoimamme edullisimmat mekaniikat ovat 2,0-litrainen diesel, takaveto, manuaalivaihteisto ja 163 hv. Yllä sama diesellohko, jossa on 180 hevosvoimaa ja jopa biturbo, 240 hevosvoimaa. Diesel -sarjan sulkee 300 hevosvoiman V6 -biturbo.

vuonna Jaguar XF -bensiinimoottorivalikoima Löydämme 250 hv Ingenium-moottorin ja saman nelisylinterisen moottorin, jonka teho on 300 hv.

jaguar-xf-sportbreak-0517-041

Teknologia Jaguar XF: ssä

Toinen osa, jossa uusi Jaguar XF on kehittynyt eniten viime vuosina, on tekniikka.

Jaguarin maamerkki sedan Siinä on lukemattomia ajotarvikkeita ja viihdejärjestelmä, nimeltään InControl Touch Pro, jonka voimanlähteenä on 10,2 tuuman kosketusnäyttö ja näköjärjestelmä, jonka avulla voit katsella erilaisia ​​kuvia samalla näytöllä ja jakamatta sitä, kuljettaja Sen kojelauta on myös digitaalinen 12,3 tuuman näytön ansiosta.

jaguar-xf-sportbreak-0517-053

Jaguar XF Sportbrake: vaunun versio

Vuonna 2017 Jaguar XF Sportbrake -sukupolven luovutus, perhe, jonka kanssa XF -alue lisää tilaa ja käytännöllisyyttä saavuttaen 565 litran tavaratilan kantavuuden. Ylimääräisen tavaratilan lisäksi 25 litraa enemmän kuin sedaanissa Jaguar XF Sportbrake tarjoaa muita etuja, kuten mukavamman ja tilavamman pääsyn tavaratilaan, enemmän tilaa matkustajille takaistuimilla ja jopa 1700 litraa kuormitusta, jos käännämme kolmeen osaan jaettavat takaistuimet alas kokoon 40/20/40.

Jaguar XF Sportbrake on mielenkiintoinen lisä XF -sedaniin ja erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto tilaa ja mukavuutta etsiville.

Tärkeää on, että Jaguar XF Sportbrake hinnoitellaan hyvin samalla tavalla kuin Jaguar F-PACE, Jaguarin keskikokoinen katumaasturi..

Jaguar Xe Xf 300 Sport 32

Jaguar XF R-SPORT ja ruudullinen lippu

Huolimatta siitä, että aiemmin Jaguar XF: llä oli todella voimakas ja urheilullinen versio, kahdeksansylinterinen moottori ja yli 500 hv, Jaguar XF-R, tällä sukupolvella ei ole versiota näistä ominaisuuksista.

Joka tapauksessa on kaksi urheilullisempaa versiota, Jaguar XF R-SPORT ja Jaguar XF Ruudullinen lippu. Nämä kaksi versiota voidaan konfiguroida laajalla moottorivalikoimalla, ei vain tehokkaimmilla, aggressiivisemmalla ja urheilullisemmalla suunnittelulla ja suorituskyvyllä.

Oliko tästä viestistä apua?

<