Saltar al contenido

Jeep -gladiaattori

5 de agosto de 2021
Jeep gladiaattori

Jeep Gladiator on suuri pick-up, E-segmentissä, jota Jeep on valmistanut vuodesta 2019 lähtien. Tällä hetkellä ensimmäisen sukupolven tuotteita myydään vuonna 2019.

Jeepin logo

Jeep Gladiator -ominaisuudet

päällirakenteetNoukkia
ovet
aukioita5
runko0 l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta
arviointi

Jeep -gladiaattori Se on suuri nouto, E-segmentistä, jota Jeep on valmistanut vuodesta 2019 lähtien. Tällä hetkellä ensimmäisen sukupolven tuotteita esitetään vuonna 2019. Jeep -gladiaattori Sille on ominaista vaikuttava imago ja poikkeukselliset maasto-ominaisuudet. Sitä valmistetaan Jeepin tehtaalla Toledossa, Ohiossa, Yhdysvalloissa.

Niistä noutoista, jotka haluavat kilpailla Jeep -gladiaattori löydämme muita luokkansa malleja, joista Ford Ranger, Toyota Hilux tai VW Amarok erottuvat.

Jeep Gladiator 02

Jeep Gladiatorin ulkoasu

On ilmeistä, että Jeep Gladiator ei ole perinteinen ajoneuvo, se ei ole maastoajoneuvo eikä se ole nouto, kuten me kaikki tiedämme. Jeep Gladiator peräisin Jeep Wranglerista, legendaarinen amerikkalainen maastoajoneuvo, josta se perii suuren osan esteettisyydestään etenkin edessä. Itse asiassa, jos katsomme Jeep Gladiaattoria sivulta, voimme ajatella (emmekä ole kovin väärässä), että tämä jättimäinen ajoneuvo on vain Jeep Wrangler, johon on kiinnitetty suuri laatikko.

Tällä tavalla löydämme erittäin teräviä ja kulmaisia ​​viivoja, ominaisuus tuotemerkin, hirvittävä lopullinen pituus 5,59 metriä ja jättimäinen akseliväli käytännössä 3,5 metriä. Jeep Gladiator on saatavana vain miehistön ohjaamolla ja ylimitoitetulla vuoteella, joten toisin kuin muut noutoautot, et voi valita yksinkertaista laatikkoa, jossa on vain kaksi istuinta.

2020 Jeep® Gladiator Rubicon ja Gladiator Overland

Jeep Gladiator -moottorit

Vaikka muilla markkinoilla – erityisesti amerikkalaisilla – Jeep Gladiator on saatavana runsaalla mekaanisella tarjouksella, Alueellamme Jeep Gladiator voidaan varustaa vain 3,0 V kuusisylinterisellä dieselmoottorilla, jonka teho on 264 hv ja vääntö 600 NM, joka liittyy vääntömomentinmuuntimen automaattivaihteistoon, jossa on 8 nopeutta, alennus ja pysyvä neliveto.

Tämä ajoneuvo, jossa on selkeä off-road-lähestymistapa, erittäin hyvä off-road mitat, jossa on upea 41 asteen hyökkäyskulma ja vähemmän näyttävä poistumiskulma 25 astetta -sen laatikon ylityksen takia -ja 18,4 asteen vatsakulma. Suurin kahlauskorkeus on 760 mm, yli 3/4 metriä ja maavara yli 25 senttimetriä.

2020 Jeep® Gladiator Rubicon

Huippuluokan versio, ns «Gladiator Rubicon»Siinä on omat akselit, vielä lyhyempi vaihdelaatikko, suuret renkaat ja etuvakaajan irrotusjärjestelmä, joka parantaa entisestään ajokykyä epätasaisessa maastossa.

Jeep Gladiator sisustus

Hytti Jeep Gladiatorista on kopio Jeep Wranglerin viimeisen sukupolven mallista, erittäin hyvin suunniteltu muotoilu, jossa on selkeitä muistoja menneisyydestä, mutta nykyinen tekniikka on integroitu hyvin anteliaiden laitteiden, erittäin täydellisen infotainment -järjestelmän tai erittäin hyvin ratkaistun automaattisen ilmastointijärjestelmän ansiosta.

2020 Jeep® Gladiator - Sisustus

On selvää, että materiaalit eivät ole kaikkein hienostuneimpia, mutta se on järkevää ottaen huomioon ajoneuvotyyppi, josta puhumme. Aluksessa oleva tila on oikea, vaikka siellä, missä se loistaa, on erityisesti tavaratila, kuten on loogista, kun puhumme noutoista. Ja jos se ei riittänyt, Jeep Gladiator parantaa leikkimielistä lähestymistapaa katolla, joka voidaan «muuttaa» ja paljastaa ohjaamon sekä etu- että takarivillä.

Jeep Gladiatorin esittelyvideo

1628193346 34 Jeep gladiaattori

Oliko tästä viestistä apua?