Saltar al contenido

Jeep grand cherokee

5 de agosto de 2021
Jeep grand cherokee

Jeep Grand Cherokee on legendaarisen Jeep-tuotemerkin amerikkalaisen luksusmaasturin perimmäinen ilmentymä. Se on alkuperäinen vaihtoehto, jolla on vahva persoonallisuus ja suhteellisen mukautettu hinta saksalaisille ehdotuksille, jotka hallitsevat segmenttiä (Audi Q7, BMW X5, Mercedes GLE), ja se tarjoaa paremman kyvyn ylittää asfaltin esteet.

Jeepin logo

Jeep Grand Cherokee ominaisuudet

päällirakenteetSuuri katumaasturi
ovet5
aukioita5
runko495 l
tehoa250 hv
kulutus7.9 l / 100 km
hinta 50 763 €
arviointi

Jeep grand cherokee on suurin ilmaisu Amerikkalainen luksusmaastoauto, legendaarisen Jeep -merkin käsistä. Se on alkuperäinen vaihtoehto, jolla on vahva persoonallisuus ja suhteellisen mukautettu hinta saksalaisille ehdotuksille, jotka hallitsevat segmenttiä (Audi Q7, BMW X5, Mercedes GLE), ja se tarjoaa paremman kyvyn voittaa asfaltin esteet. Jos etsit aitoa maata, älä missaa osto -oppaamme, jossa on kaikki ostovaihtoehdot.

jeep-grand-cherokee-summit-4

Jeep Grand Cherokee -moottorit

Moottorivalikoimassa on a 3,0 litran diesellohko siirtymä Multijet -tekniikalla (Fiat -ryhmä) versioissa vain 250 hv kytketty automaattivaihteistoon momentinmuuntimella, jossa on 8 suhdetta. Se on moottori, jonka vääntömomentti on 570 Nm ja korkea homologinen kulutus 7,9 litraa 100 kilometriä kohden. Valikoiman kärjessä on Trackhawk -versioiden 717 hv: n moottori ilman väliversioita. Kilpailijat, kuten Volkswagen Touareg tai Mercedes GLE, ovat paljon nykyaikaisempia ja monipuolisempia paitsi teknisellä, myös esteettisellä ja teknologisella tasolla.

Kaikissa Jeep Grand Cherokeessa on neliveto.

testi-jeeppi-grand-cherokee-srt-10

Jeep Grand Cherokee sisustus ja muotoilu

Jeep Grand Cherokeella on hyveitä a erehtymätön estetiikka ja melko edullinen koko / hinta -suhde yleisesti ottaen. Se on tilava auto, hyvin varusteltu ja ennen kaikkea mukava, ja se osoittaa, että se on hyvin suuntautunut Amerikan markkinoille ensisijaisena tavoitteena.

Se on erittäin tilava auto, mutta sen viimeistely on laadultaan eurooppalaisten premium -kilpailijoidensa alapuolella.

Sitä vastaan ​​voidaan sanoa, että suunnittelussa ja tekniikassa se on askeleen jäljessä eurooppalaisista kollegoistaanvarsinkin moottoreissa. Vaikka se on epäilemättä ylellinen ajoneuvo, sen sisätilat eivät myöskään ole aivan segmentin parhaita. Kaikissa versioissa on automaattivaihteisto momentinmuuntimella, joka rankaisee kulutusta yhdessä melko suuren kokonaismassan kanssa.

jeep-grand-cherokee-summit-1

Miten Jeep Grand Cherokee voi?

Jeep Grand Cherokee on auto, jolla voit matkustaa kaikilla mukavuuksilla suorassa linjassa, jolla matkustat Yhdysvalloissa. Euroopan teillä, paljon enemmän mutkia, auto on erittäin rauhallinen, koska jousitusta ei ole suunniteltu optimoimaan kaarreajoa vaan suodattamaan epätasaista maastoa. Sen suuri massa ja liiallinen runko pitävät sen erillään kilpailijoistaan ​​tässä suhteessa.

Asfaltin ulkopuolella Jeep saa etua juuri jousitustensa mukavuuden ja pitkien matkojen ansiosta, koska se on auto Tarpeeksi kova ajamaan epätasaisessa maastossa ilman komplekseja. Hän tuntee olonsa mukavaksi nopeilla raiteilla kuin poluilla, joille auto on liian suuri. Siinä on kuitenkin vähennysventtiili ja nelivetojärjestelmä, joka on valmis kohtaamaan vaikeita esteitä.

Se on todellinen monipuolinen Trailhawk-versioissaan, ja siinä on pelkistys- ja ajotilat valmiina asfaltilta poistumiseen.

jeep-grand-cherokee-summit-7

Se on auto, joka on hyvin valmistautunut nousemaan asfaltilta, todellinen monipuolinen Trailhawk-versioissaan.

Lyhyesti sanottuna auto niille, jotka pitävät tietty koko ja tila sekä kaikki amerikkalainen maku, joka tislautuu kaikilla neljällä puolella.

Jeep grand cherokee trackhawk

Kaikille, jotka eivät näe Jeep Grand Cherokee SRT: tä tehoa 468 hevosvoimallaan, Jeep on varannut Trackhawk -version, Jeepin suunnitteleman asfaltin aiton ja aidon pedon. 717 hv raakaa voimaa ja yhtä vaikuttavaa suurin vääntö 875 Nm, tyypillinen kuorma -auto. Jeep Grand Cherokee Trackhawk jakaa 6,2 V8: n ahtomoottorin Dodge Challenger SRT Hellcatin kanssa.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk on rakennettu puhtaaseen kiihtyvyyteen, nopeuteen 0–100 km / h 3,5 sekunnissa neliveto ja ansiosta absurdi huippunopeus 290 km / h.

jeep-cherokee-grand-cherokee-trackhawk-dm-3

Se on oikea suoraviivainen ohjus. Se on täysin asfaltti-suuntautunut auto, toisin kuin muu Grand Cherokee.

On sanomattakin selvää, että tämä auto on hölynpölyä, josta puuttuu käytännön merkitys, täysin irrationaalinen teholuku ja kulutus, joka ravistelee minkä tahansa maailman maan öljyntuontia. Juuri siinä on sen viehätys.

Jeep Grand Cherokee esittelyvideo

1628200870 46 Jeep grand cherokee

Oliko tästä viestistä apua?