Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Siitä on käytännössä jo tullut perinne. Kello Litraa X kiloa Suzukia Se on yksi niistä tapahtumista, jotka saavat moottorin painamaan eniten. Se on kilpailu, jossa tavoite on saavuttaa vähimmäispolttoaineenkulutus, jotta polttoainesäästöt muunnetaan myöhemmin Madridin ruokapankin ruokakiloiksi.

Eilen pidettiin Suzuki LitrosXKiloksen seitsemäs painos ja kokoelma oli peräti 3 660 kiloa ruokaa perustarpeet, jotka menevät säätiön kautta eniten tarvitseville perheille. Tänä vuonna testit suoritettiin Suzuki Vitara Strong Hybrid ja Suzuki S-Cross Mild Hybrid -mallit. Testireitin pituus on 57,3 kilometriä ja aikaa meillä oli maksimissaan 65 minuuttia.

Mutta tässä seitsemäs painosLisäksi meillä on ollut muita uutisia. He esimerkiksi kutsuivat osallistujia saamaan mahdollisimman paljon tykkäyksiä sosiaalisissa verkostoissamme ja samalla brändi käynnisti oman kampanjansa verkostoissaan. Jokainen tykkäys merkitsisi kiloa ruokaa.

3 660 kilolla ruokaa kerättynä tämä 7. painos rikkoo kaikkien tähän mennessä pidettyjen ennätysten määrän.

Meidän tapauksessamme kilpailemme Suzuki Vitaran hybridin kanssa, jonka hyväksytty kulutus on 5,8 l/100 km. Jaoimme auton Luis Reyesin kanssa, Autonociónista, ja onnistuimme pudottamaan kulutuksen 4,1 litraan per 100. Ennätyksen tekivät samalla ajoneuvolla Luis Ramos ja Máximo Sant kulutuksella 3,8 l/100 km. Kulutustietojen lasku viralliseen arvoon on ollut 34,5 %.

Muut kollegat tekivät puolestaan ​​samoin Suzuki S-Cross Mild Hybrid, jonka hyväksytty WLTP-kulutus on 5,9. Voittajat olivat Julián Corrales ja Fernando Carrión, joiden keskikulutus oli 4,1 litraa 100 kilometriä kohden. Tässä tapauksessa he alensivat hyväksyttyä lukua 30,5 prosenttia.

Suzuki Motor Iberiantämän vuoden toimituksella, on lahjoittanut Fundación Banco de Alimentos de Madridille yli 25 tonniapieni hiekkajyvä, joka auttaa ruokapankkia palvelemaan vuosittain yli 180 000 ihmistä (yli 7 000 vauvaa), jotka ovat vaarassa joutua sosiaaliseen syrjäytymiseen 565 hyväntekeväisyysjärjestön kautta.