Saltar al contenido

Kevyen moottoripyörän edut aloittelijoille

5 de agosto de 2021
Kevyen moottoripyoran edut aloittelijoille

Kaikki moottoripyöräilijät muistavat, mikä heillä oli ensimmäinen, sen hyvät ja huonot puolet ja seikkailut, joita he tekivät sen kanssa. Ja varmasti monet heistä ovat eläneet tuon kokemuksen a kevyt moottoripyöräToisin sanoen sen iskutilavuus on pieni, koska se on loppujen lopuksi suositeltavin henkilölle, joka ei ole tottunut ajamaan kahdella pyörällä.

Miksi kevyt moottoripyörä?

Vaikka on totta, että toisinaan paljaita silmiä ei ehkä eroteta 125 cm3 toisesta, jolla on suurempi sylinteritilavuus, eroja on paljon. Ja jollekin, joka ei ole tottunut ajamaan erittäin voimakasta mallia, 600 cm3: n koneen kantaminen jalkojensa välissä voi olla haaste, jota hän ei ehkä voi voittaa. Siksi kevyellä moottoripyörällä on lukuisia etuja:

  • Ensinnäkin niillä voidaan ajaa tyypin A moottoripyörälupa (niin kauan kuin se ei ylitä määräysten asettamaa tehoa), mikä tekee niistä täydelliset nuorimmille tottumaan ajamiseen – ja voi sammuttaa jano moottoripyöräilyyn.
  • Ovat helppo ajaa. Tämä saa lentäjän nopeasti hankkimaan tarvittavan taitavuuden «löysäämään» ja parantamaan ajotaitojaan.
  • Heillä ei ole suuremman voiman vaaraa. Yleensä kevyiden moottoripyörien CV on 10–20, mikä tekee niistä täydellisiä välttämään kokemattomille lentäjille tyypillisiä ”hulluja asioita”.
  • Yleensä on olemassa kaikenlaisia ​​malleja, jotta jokainen voi löytää sopivimman fyysisille ominaisuuksilleen tai suunnittelumalleilleen. Oleminen halvempaa, tarjonta on laaja, koska ne ovat edullisia monille ostajille.
  • Sen hinta on alhaisempi kuin tehokkaampien tai isompien moottoripyörien hinta. Se tekee vakuutus on myös halvempaa. Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä tosiasia auttaa aloittelevia kuljettajia, koska heillä on yleensä vähemmän taloudellisia resursseja kuin vanhemmilla kuljettajilla.

Kaikki nämä edut tekevät kevyistä moottoripyöristä ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat ensimmäisen moottoripyörän ja haluavat nauttia moottoripyörästä.

Pyörän ominaisuudet

Mitä tulee ostettavaan malliin, sinun on pidettävä tietyt suositukset hyvin läsnä, äläkä ihastu pelkästään ulkonäköön. Esimerkiksi, paino se on tärkeä tekijä päätettäessä moottoripyörästä tai toisesta. Henkilön, jolla ei ole voimaa tai joka on pieni, tulisi valita kevyempiä malleja pystyä suorittamaan tarvittavat liikkeet, varsinkin kun kone on pysäytetty.

Samoin lentäjän pitäisi potkia maata kun se on asennettu satulaan. Näin vältyt tarpeettomilta riskeiltä tai putoamisilta, jotka voivat aiheutua «nousemisesta».

Lopuksi toinen näkökohta, joka on suositeltavaa ottaa huomioon, on kevyen moottoripyörän jarrutyyppi. Tässä tapauksessa sopivimmat ovat ABSkoska ne tekevät ajamisesta turvallisempaa.

Oliko tästä viestistä apua?