Saltar al contenido

Kia ceed

6 de agosto de 2021
Kia ceed

KIA Ceed on eteläkorealaisen KIA: n kompakti C-segmentin ajoneuvo. Nykyinen KIA Ceed on kolmannen sukupolven auto, joka syntyi sitoutumisena Euroopan markkinoihin.

KIA -logo

Kia Ceedin ominaisuudet

päällirakenteetKompakti
ovet5
aukioita5
runko395 l
tehoa100-204 hv
kulutus6.8 l / 100 km
hinta 13 800 euroa
arviointi

The KIA Ceed Se on eteläkorealaisen KIA -tuotemerkin C -segmentin kompakti ajoneuvo. Nykyinen KIA Ceed on kolmannen sukupolven auto syntyi sitoutumisena Euroopan markkinoihin. Hänen nimensä on selvä aikomus: Ceed on lyhenne sanoista Euroopan yhteisö, eurooppalainen muotoilu. Korealaisten autojen kehitys näkyy myös Hyundai i30: ssa – jonka kanssa sillä on yhteinen alusta, tekniikat ja moottorit. KIA Ceediä myydään neljässä korissa: Ceed viisiovinen, Ceed Tourer perhe, ProCeed ammuntajarru ja crossover-tyylinen XCeed. se on 100% eurooppalainen tuote, kehitetty Frankfurtin tekninen keskus ja valmistettu kokonaan Euroopan unionissaErityisesti tuotemerkin omistamissa tuotantolaitoksissa Zilinassa, Slovakiassa, missä myös KIA Sportagea valmistetaan.

Videotestimme vuoden 2019 Kia Cee’distä

Kompakteista, jotka haluavat kilpailla KIA Ceedin kanssa, löydämme muita luokkansa ajoneuvoja, joista Volkswagen Golf, Ford Focus tai Renault Mégane erottuvat.

KIA Ceedin ulkoasu:

Kia Ceed 1 6 Crdi 6mt Vaihteisto 136 hv Blue Flame 23

KIA Ceedin muotoilu ei huokuta KIA Stingerin aggressiivisuutta, mutta voimme nähdä, että sen säleikkö tai sen optiikan ulkonäkö ovat innoittamana brändin lippulaivasta. KIA Ceedilla on suhteellisen konservatiivinen ilmeVarsinkin takana, jossa kaksi vaatimatonta LED -valoa ovat ainoa tunnustus. Sivuprofiilissa on selvää, että se on Hyundai i30: n veli. The GT- tai GT Line -versiot ne lisäävät mausteita.

KIA Ceed Pituus on 4,31 metriä, korkeus 1,45 metriä ja leveys 1,80 metriä. Vaikka akseliväli on sama kuin edellisen sukupolven, leveyden lisäys parantaa takaistuimien tilavuutta ja auton kokoa. runko, joka kasvaa 15 litralla 395 litraan enimmäistilavuudesta.

Tekniikka ja liitettävyys:

Kia Ceed 1 6 Crdi 6mt Vaihteisto 136 hv Blue Flame 29

Kojelauta on uusi, jossa on laadukkaampi viimeistely, parempi ergonomia ja keskikonsoli, jota hallitsevat a suuri 8 tuuman kelluva näyttö – Sisäänvedettävä, mikä tekee tyylikkäämmästä kojelaudasta piilossa. Toisin kuin kilpailijat, kuten Volkswagen Golf, mittaristo on analoginen, ja kellojen välissä on monitoiminen TFT -näyttö.

KIA Ceed sitoutuminen yhteyksiin ja aktiiviseen turvallisuuteen. Sen 8 tuuman näyttö on ajoneuvon liitettävyyden keskipiste ja on yhteensopiva sekä Apple CarPlayn että Android Auton kanssa. Mitä tulee aktiiviseen turvallisuuteen, suuri uutinen on kaistanpitojärjestelmä, jonka brändi väittää olevan «tason 2 itsenäinen ajojärjestelmä«Se on järjestelmä, joka on läsnä myös muissa ajoneuvoissa ja Ceedissä, se toimii 0-130 km / h välillä. Siinä on älykäs vakionopeudensäädin, jossa on automaattinen pysäytys- ja käynnistystoiminto, ajoneuvon tunnistus vapaa -asennossa, takana oleva liikennehälytys, automaattinen pysäköintijärjestelmä.

On vaihtoehto lataa puhelinta langattomastitai JBL -äänijärjestelmän varustamiseen. Jalankulkijoiden tunnistuksella varustetulla itsenäisellä jarrujärjestelmällä on innovatiivinen toiminto, joka varoittaa meitä hajautuksella jalankulkijan läsnäolosta, johon emme ole reagoineet – mielenkiintoinen innovaatio.

KIA Ceed -moottorit:

Kia Ceed 1 6 Crdi 6mt Vaihteisto 136 hv Blue Flame 42

Kaikki KIA Ceedin moottorit sijaitsevat poikittaisessa etuasennossa, ja ne ajavat tietysti etuakselia – tällä hetkellä ei ole nelivetoisia versioita. Bensiinivalikoima alkaa turbo- ja kolmisylinterisistä moottoreista 1.0 T-GDi, kahdella tehotasolla, valittavissa Teho 100 hv tai 120 hv. Valikoima on täydennetty a 1.4 T-GDi, neljä sylinteriä ja 140 hv tehoa, joka korvaa toisen sukupolven KIA cee’din 1,6 GDi: n ilmakehän aspiraation.

Kaikissa moottoreissa on manuaalivaihteistot, joissa on kaksoiskytkin ja seitsemän nopeuden automaattivaihteisto tehokkaimmissa moottoreissa. Perinteinen dieselsarja valitsi moottorit, joissa on kevyt hybridisaatio tai lievä hybridi, kaupallisesti tunnettu 1,6 MHEV, käyttäen CDRi -turbodiesel tuotemerkin nelisylinterinen, vaihtelevan geometrian turbo, joka kehittää maksimitehon 136 hv 4000 rpm. Tämä mekaaninen kokoonpano löytyy sekä manuaalivaihteistosta että automaattivaihteistosta kytkimen ansiosta johdolla.

KIA Ceed Tourer: erittäin monipuolinen farmari

Kia Ceed Sportswagon Dm 2018 1

Vaunun versio on nimeltään KIA Ceed Tourer. Mitä tulee viisioviseen, kasvaa lähes 30 cm 4,60 metriinja kehittää erilainen muotoilu sen takaosaan. Sen tavaratilaan mahtuu 625 litraa, paransi edeltäjänsä lukuja ja ylitti viisiovisen yli 200 litralla. Vaikka sen akseliväli ei muutu, takamatkustajat tuntevat olonsa 15 mm matalammiksi ja saavat tilaa jaloilleen, kun taas takajousitus on mukautettu suurempaan painoon.

Takaistuimen selkänojat voidaan taittaa kokoon 40:20:40 kauko -ohjaimella. Smart Power Takaluukun takaluukku voi tunnistaa auton avaimen, avautuu automaattisesti. Tavaratilan lattian alla on enemmän säilytystilaa, ja tavaratilaan on sijoitettu useita koukkuja ja kiskoja kuorman oikeaan sijoittamiseen. Ceed Tourerin moottorivalikoima on identtinen viisiovisen moottorin kanssa plug-in hybridimoottori mekaanikon kanssa 141 CV ja jotkut litiumioniakkuja, jotka tarjoavat meille 60 kilometrin etäisyyden täysin sähköisessä tilassa.

KIA Ceed GT: järkevä urheilullisuus

Kia Ceed Gt 2018 05

KIA päätti lyödä vetoa järkevän urheilukokonaisuuden luomisesta hyödyntäen uuden sukupolven tuloa. Vuoden 2018 KIA Ceed GT päällirakenteella viisiovinen, joka kilpailee Euroopan GTI: n kanssa (mukaan lukien Volkswagen Golf GTI tai Renault Mégane RS), tässä tapauksessa vedonlyönti 1.6 T-GDI -moottorilla, jonka teho on 204 hv ja maksimivääntö 265 Nm, saavutti 1500-4500 rpm.

Potkuri on ensimmäisessä vaihtoehdossa kytketty a Manuaalivaihteisto, jossa kuusi vaihdetta, joka löytyy toisesta kokoonpanosta kaksoiskytkinvaihteistolla. Automaattikotelossa on melat ohjauspyörän takana ja ajotilan järjestelmä, Ajotila Valitse, joka muutoksen säätämisen lisäksi muuttaa myös moottorin suunnan ja vasteen asetusta.

Esteettisesti KIA Ceed GT: ssä on ominaisuuksia 18 tuuman kevytmetallivanteet, punaiset aksenttilistat, alumiiniset lisäosat ja uusi hunajakennosäleikkö täydentävät urheilullisemman ilmeen olematta kuitenkaan liian ylellisiä.

Esittelyssä Kia Ceedin video

1628218598 358 Kia ceed

KIA ARVO

Autot ovat sitä, mitä omistajat sanovat olevansa

Kuka voi paremmin kuin Kian omat asiakkaat neuvoa sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan mallin? (KIA: n toimittamat tiedot)

Kaikki Kia Ceed arvostelut

Oliko tästä viestistä apua?