Saltar al contenido

Kia niro

6 de agosto de 2021
Kia niro

KIA Niro on C-segmentin katumaasturi tai crossover, jonka on valmistanut KIA yhdessä KIA Sportagen ja KIA Stonicin kanssa. KIA Niro valmistetaan Etelä -Korean Hwaseongin ja Gyeonggin tehtailla, ja sille on ominaista hybridi- ja sähkömoottorit. Videotestimme vuoden 2019 Kia Nirosta KIA Niron kanssa kilpailevien kompaktien katumaastureiden joukosta löydämme malleja, kuten Toyota C-HR, sen tärkein kilpailija, vaikka se taistelee myös Hyundai Konan kaltaisia ​​malleja vastaan, varsinkin kun puhumme sen versiosta sähköinen. KIA Niron muotoilu KIA Niron muotoilu sopii selkeästi katumaastureiden muotoihin, vaikka kyseessä olisi etuvetoinen ajoneuvo, jonka tarkoitus ei ole kiertää asfaltilta. Sen muodot miellyttävät silmää, ja etuosa muistuttaa meitä selvästi muista brändimalleista elementtien, kuten tigernose -säleikön, ansiosta. Sen runko on 4,36 metriä pitkä, 1,80 metriä leveä ja 1,54 metriä korkea, ja mittasuhteet eivät tavalliselle käyttäjälle vastaa sitä, mitä hybridiajoneuvon ymmärretään käytettävän.

KIA -logo

Kia Niron ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet5
aukioita5
runko410 l
tehoa141 hv
kulutus3.7 – 4.3 l / 100 km
hinta 19500 euroa
arviointi

The KIA Niro on SUV, tai crossover, segmentistä C, valmistaja KIA yhdessä KIA Sportagen ja KIA Stonicin kanssa. The KIA Niro Sitä valmistetaan Etelä -Korean Hwaseongin ja Gyeonggin tehtailla, ja sille on ominaista hybridi- ja sähkömoottorit.

Vuoden 2019 Kia Niro -videotestimme

Niiden joukossa, jotka kilpailevat kompaktien katumaasturien kanssa KIA Niro löydämme malleja, kuten Toyota C-HR, sen tärkein kilpailija, vaikka se taistelee myös Hyundai Konan kaltaisia ​​malleja vastaan, varsinkin kun puhumme sen sähköisestä versiosta.

KIA Niro -suunnittelu

Uusi Kia Niro Medium Quality 003

The KIA Niro Sen malli on selkeästi SUV-muotoinen, vaikka se olisi etuvetoinen ajoneuvo, jonka tarkoitus ei ole kiertää asfaltilta. Niiden muodot miellyttävät silmää, jonka etuosa muistuttaa meitä selvästi muista merkin malleista grillin kaltaisten elementtien ansiosta tiikeri.

Sen runko on 4,36 metriä pitkä, 1,80 metriä leveä ja 1,54 metriä korkea, mittasuhteilla, jotka tavalliselle käyttäjälle eivät vastaa käytössä olevan hybridiajoneuvon ymmärrystä. Tietojen mukaan kori on 16 senttimetriä maasta, 1,2 cm pienempi kuin KIA Sportagen maavara.

KIA Niro -moottorit

Uusi Kia Niro Phev Medium Quality 039

The KIA Niro hybridi Siinä on yhteensä 141 hv, kiitos 35 kW: n (43,5 hv) sähkömoottorin ja 105 hv: n lämpömoottorin, jonka suurin vääntömomentti on 147 Nm. Sen bensiinilämpömoottori on Atkinsonin sykli, 1,6 GDi: n ilmakehän ja suoraruiskutus. Sen keskimääräinen hyväksytty kulutus on 4,8–5,2 litraa / 100 kilometriä ja hiilidioksidipäästöt2 86-100 g / km, viimeistelystä riippuen.

Välituote a kaksoiskytkinvaihde, harvinainen ratkaisu (vaikkakaan ei ennennäkemätön) hybridimoottoreissa. Sähkömoottori syöttää ja saa energiaa 1,56 kWh: n litiumakusta. Sen viralliset päästöt ovat hyväksynnän mukaan alle 100 g / km hiilidioksidia. Siinä on myös DGT: n ECO -merkki.

Uusi Kia Niro Phev Medium Quality 022

Omalta osaltaan KIA Niro PHEV käyttää samaa lämpömoottoria, mutta sen sähkömoottorin teho on 60 hevosvoimaa, ja se saa virtansa 8,9 kWh: n litiumioniakulla. sähkömatka 49 kilometriä. Kaikki tämä yhdenmukaistaa 1,4 litran / 100 km: n keskikulutuksen nauttien myös DGT: n ZERO -merkistä.

Niro -perheen kolmas vaihtoehto on a KIA e-Niro joka tarjoaa meille 204 hv: n tehon ja jopa 455 km: n kantaman.Se jakaa tekniikkaa Hyundai Kona Electricin kanssa, mukaan lukien 64 kWh: n akku. Niille, jotka eivät tarvitse niin paljon itsenäisyyttä päivittäin, KIA tarjoaa akun, jonka kapasiteetti on hieman pienempi (39,2 kWh) ja autonomia enintään 289 km. Tietenkin KIA e-Nirossa on DGT: n NOLLA-tarra.

KIA Niro sisustus

Uusi Kia Niro Phev Medium Quality 034

Mökki KIA Niro Se tarjoaa erittäin mukavan suunnittelun ja rakenteen laadun segmentin mukaisesti. Se on siis malli, joka erottuu hyvästä laadun tunteesta myös digitaalisten laitteiden kaltaisten elementtien teknisen panoksen ansiosta. Koneessa on riittävästi tilaa myös molemmilla istuinriveillä, ja se tarjoaa myös 410 litran tavaratilan.

The KIA Niro Siinä on uusinta tekniikkaa turvallisuuden ja ajonavun alalla, mutta ennen kaikkea järjestelmäpaketti, joka keskittyy tehokkuuteen. Avustajat pitävät Rannikko -opas, joka suosittelee, milloin vapauttaa kaasu ja palata siihen tehokkuuden maksimoimiseksi, tai Ennustava energia, joka säätää potkurin suorituskykyä orografian ja GPS: ään tallennettujen tietojen perusteella.

kia_niro_hybrid_plug_test_video_dm_5

KIA Niro dynamiikka

The KIA Niro Se tarjoaa miellyttävän ajon kaikkina aikoina, hyvin lähellä perinteistä touringia kaksoiskytkinvaihteiston ansiosta, joka poistaa Toyota-hybridien luistamisen tunteen kiihdytettäessä. Sen 141 hv: n edut ovat huomaamattomia, mutta riittävät jokapäiväiseen käyttöön. Toinen asia on KIA e-Niro, erityisesti tehokkain versio, joka ylittää 200 hv ja kiihdyttää nollasta 100 km / h 7,8 sekunnissa.

Uusi Kia Niro Medium Quality 009

Kurvissa KIA Niro käyttäytyy kunnolla, vaikka tekee heti selväksi, että sen kokoonpano ei ole sopivin hauskanpitoon vuoristotiellä. Sitä on kuitenkin erittäin miellyttävä käyttää sekä puhtaasti kaupunkiympäristössä että kaupunkien välisillä matkoilla.

Esittelyvideo Kia Niro

1628229190 188 Kia niro

KIA ARVO

Autot ovat sitä, mitä omistajat sanovat olevansa

Kuka voi paremmin kuin Kian omat asiakkaat neuvoa sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan mallin? (KIA: n toimittamat tiedot)

Kaikki Kia Niro arvostelut

Oliko tästä viestistä apua?