Saltar al contenido

Koenigsegg Regera

7 de agosto de 2021
Koenigsegg Regera

Koenigsegg Regera on Koenigseggin valmistama hyperauto. Koenigsegg Regeralle on tunnusomaista se, että se on superauto, joka erottuu vain Koenigseggin käyttämien teknisten ratkaisujen käytöstä ja tarjoaa suorituskykyä, joka on paljon edellä mainittuja, 1500 hevosvoimaa.

Koenigsegg -logo

Koenigsegg Regeran ominaisuudet

The Koenigsegg Regera on hyperauto, jonka valmistaja on Koenigsegg. Koenigsegg Regeralle on tunnusomaista se, että se on hyperauto, joka erottuu vain Koenigseggin käyttämien teknisten ratkaisujen käytöstä ja tarjoaa suorituskykyä, joka on paljon edellä mainittuja, 1500 hevosvoimaa. On myös huomattava, että Koenigseggin mukaan se on hänen ensimmäinen hybridivoimansiirtoa käyttävä malli, joka on suunniteltu «enemmän GT kuin urheilullinen», jossa vain suorituskyky vallitsee, mikä tarkoittaa, että sen ohjaamo on suunniteltu tarjoamaan parempaa mukavuutta ja eristystä. Sitä valmistetaan Koenigseggin pääkonttorissa Ängelholmissa, Ruotsissa, ja sen tuotanto on rajoitettu vain 80 yksikköön.

Löytääkseen kilpailijat Regeran huipulta meidän on pidettävä kiinni sen suorituskyvystä ja löydettävä Bugatti Chiron tärkeimmäksi ja suorimmaksi kilpailijaksi, vaikka voimme ottaa huomioon myös muita autoja, kuten SSC Tuatara, Hennessey Venom F5 ja Rimac Concept Kaksi. Askeleen alapuolella on muita hybridiautoja, kuten Ferrari SF90 Stradale, McLaren Speedtail ja Porsche 918 Spyder. Älä missaa osto -oppaamme, jossa on markkinoiden parhaat urheiluautot.

koenigsegg-regera-aero-package-1217-01

Koenigsegg Regeran ulkoasu

Ottaen huomioon sen Regeraa ei suunniteltu autona kierrosaikojen asettamiseen, Koenigsegg valitsi Regerassa melko erilaisen estetiikan hienostuneempi muotoilu ja tärkeitä uusia ominaisuuksia, kuten sisäänvedettävä takaspoileri, täysin integroitu diffuusori, jossa on keskipakoputki, tai uuden etuosan käyttö, jolla ei ole mitään tekemistä Agera -saagan kanssa. Joo Merkille tyypillisiä elementtejä säilytetään, kuten «kaksijakoiset» tyyppiset ovet tai panoraamatuulilasi.

koenigsegg-regera-direct-drive-21

Niille, jotka etsivät lisäeristystä ja etuja, Koenigsegg valmisti joitakin yksiköitä erityisellä aerodynaamisella paketilla, joka parantaa mallin aerodynaamista kuormitusta, kunnes se saavuttaa 385 kg: n alasvoiman (+70 kg). Tässä sarjassa on uusi etujakaja, lisäosat etupuskurissa ja «kelluvat» evät taka -alueella, joka jatkaa sisäänvedettävän spoilerin pintaa.

Koenigsegg Regera Naked Carbon 03

Koenigsegg Regeran hybridimoottori

Koenigsegg Regera -moottori yhdistää 3 sähkömoottoria ja 5,0 V8 Twin-Turbo -bensiinimoottorin ilman vaihteistoa. välielementtinä. Tämä järjestelmä yhdistää neljä potkuria siten, että kokoonpano pyörii keskeytyksettä ja säästää jopa 50% energiahäviöissä. Kokoonpanossa käytetään jokaisen takapyörän sähkömoottoria sekä V8 -moottorin kampiakseliin kiinnitettyä sähkömoottoria, joka on myös kiinteästi yhdistetty taka -akseliin. Regeran käyttämien akkujen kapasiteetti on 9,27 kWh, ja ne toimittaa kroatialainen valmistaja Rimac.

koenigsegg-regera-direct-drive-30

Neljä moottoria yhdistyvät reaaliajassa ja tarjoavat taka -akselille pysyvän voimansiirron Suurin vääntö 2000 Nm ja yksi suurin teho yli 1500 hv. Edut kertovat nopeudesta 0-100 km / h 2,8 sekunnissa ja huippunopeudesta 450 km / h. Koenigseggin tavoitteena Regeran kanssa oli asettaa uusi rivi maailman tehokkaimmalle GT: lle, jonka se säilyttää konseptinsa ja teknisen reseptinsä perusteella, mutta jonka tavoitteena on helpottaa Koenigsegg Gemera GT -lähestymistapa kiitos hytin, jossa on 4 oikeaa istuinta.

koenigsegg-regera-030315-06

Koenigsegg Regeran sisätilat

Koenigsegg suunnitteli Koenigsegg Regeran a visio ylellisyydestä ja mukavuudesta, jotka ovat tyypillisiä Gran Turismo -tyyppisille urheiluautoille. Siksi puhumme radikaalisti erilaisesta lähestymistavasta kaikkeen tähän asti nähtyyn, jonka Koenigsegg on allekirjoittanut. Ensimmäisen urheiluautonsa, Koenigsegg CC8S: n, lanseeraamisesta lähtien kaikkien sen luomusten tavoitteena on ollut erittäin korkean suorituskyvyn ja korkean suorituskyvyn tarjoaminen ehdottomana prioriteettina, mikä rankaisee suuresti junan mukavuutta. Siinä tapauksessa että Koenigsegg Regera Sen lisäksi, että se on pyrkinyt tekemään suuren harppauksen suorituskyvyn suhteen, se on myös saavuttanut yhdistelmän, joka on nähty vain Bugatti Veyronissa ja Bugatti Chironissa, jossa yhdistyvät mukavuus, ylellisyys ja korkea suorituskyky.

Tällä tavalla Regera käyttää ensimmäistä kertaa mökki, joka on suunniteltu pitkille matkoille ilman, että matkustajia rangaistaan ​​eristyksen puutteesta, jolloin asiakkaat voivat muokata sisätiloja täysin ja integroida laitteita, kuten ilmastointi, multimediajärjestelmä Apple Car Play tai hifi-äänilaitteita.

Oliko tästä viestistä apua?