Saltar al contenido

Kuinka avaat moottoripyörän istuimen?

13 de agosto de 2021
Kuinka avaat moottoripyoran istuimen

Joskus kun a huolto moottoripyörän käyttö on välttämätöntä nosta istuinta Samasta; tapa päästä käsiksi moniin tämän kaksipyöräisen auton osiin. Ele, joka voi ensi silmäyksellä näyttää yksinkertaiselta, voi kuitenkin olla Hankaloittaa hieman, jos et ole kovin selkeä miten se tehdään.

Askel askeleelta

Ensimmäinen asia on pitää ohjekirja käsillä tai Käsikirja joka tuli, kun ostit kyseisen pyörän (NdR: paradoksaalisesti, käyttöohje tulee yleensä istuimen alle). Joskus nämä tiedot voivat viitata johonkin tyyppiin suositus nostaaksesi tämän esineen pois moottoripyörältä. Näin ollen on normaalia, että tässä oppaassa määritetään, että toinen vaihe, joka on tehtävä, on löytää koukku, joka toimii kypärän tukena. Lisäksi jos tätä osaa käännetään (yleensä vasemmalle puolelle) mahdollistaa istuimen nostamisen ilman vaikeuksia.

Kun olet herännyt ja jos ajatus on poistaa se kokonaan näiden huoltotehtävien suorittamiseksi, sinun on vain vedettävä istuin varovasti taaksepäin, kun se vapautetaan.

Toinen tapa nostaa tämä elementti kuljettajan istuessa on käytä virta -avainta. Riittää, kun asetat sen lukkoon, joka sijaitsee aivan moottoripyörän sivulla. Tämän eleen jälkeen pieni koukku näkyy ja vipua (aivan lukon vieressä) voidaan käyttää alaspäin. Tällä hetkellä istuin siirtyy taaksepäin ja voidaan nyt avata.

Mitä istuimen alla on?

Kun moottoripyörän alla oleva alaosasto on avattu, huomaa, että joskus on varattu tilaa tärkeimpien paperien säilyttämiseen, jotka on kuljetettava mukana tämän ajoneuvon kanssa, sekä skootterityyppisissä malleissa tuki kypärä tai tietyt perustyökalut. On myös tavallista, että istuimen alle sijoitetaan akku tai öljysäiliö (2-tahtipyörissä, joissa on seos), joten on tärkeää tietää, kuinka tämä elementti avataan näiden keskeisten osien ylläpitämiseksi.

Aina täydellisessä kunnossa

Lisäksi ei haittaa, että ajoittain tarkistat istuimen kunnon ja pidät sen aina täydellinen. Se ei ole monimutkainen tehtävä. Jotta tämä verhoilu kestäisi vuosia (emme saa unohtaa, että tämä elementti on ulkona, jos siinä ei ole suojaa moottoripyörää varten), sinun tarvitsee vain pestä se aika ajoin vedellä ja muutamalla tipalla mietoa saippuaa … Toinen idea, jos et halua veden pääsevän istuimen saumojen väliin, on käyttää pehmeää, kosteaa liinaa.

Joka tapauksessa on suositeltavaa olla käyttämättä hankaavia tuotteita tai erittäin voimakkaita kemikaaleja (ammoniakki, valkaisuaine, tahranpoistoaine…) Koska ne voivat kuluttaa tämän ihon pinnan. Ja viimeinen temppu, jonka vain oikeat ammattilaiset tietävät: jos tämän istuimen verhoilu näyttää kaiverrukselta ja jossa on jonkinlaisia ​​reikiä, vesi voi pysähtyä täällä sateen sattuessa. Jos näin tapahtuu, sinun on vain painettava muutaman sekunnin ajan näppäimellä a imukykyinen paperi niin että se «imee» jäljelle jääneen kosteuden ja on täysin kuiva.

Oliko tästä viestistä apua?