Saltar al contenido

Kuinka estää moottoripyöräsi varastaminen

31 de julio de 2021
prevenir robo

Hyvän sään saapuminen merkitsee liikenteessä olevien moottoripyörien määrän lisääntymistä, erityisesti niiden käyttöä, kun tehdään lyhyitä matkoja ympäri kaupunkia tai tehdään tiettyjä rutiinitoimintoja, pysähdytään ostamaan leipää, hankkimaan rahaa, juomaan kahvia tai hengailemaan ranta. Näissä tilanteissa meidän on ryhdyttävä äärimmäisiin varotoimiin, toteutettava tietyt turvatoimenpiteet ja, vaikka pysähdys on lyhyt, aina suojattava moottoripyörä varkaudenestokeinolla. Nämä ovat joitain niistä, joita hän suosittelee Mapfre.

ehkäisyyn Se on ensimmäinen askel moottoripyörämme varastamisen välttämiseksi. Maalaisen järjen noudattaminen ja tottuminen useisiin turvatoimenpiteisiin ovat välttämättömiä tyytymättömyyden välttämiseksi.
Pysäköidä moottoripyörä eniten pois tieltä ja aina sisään käytössä olevat alueet, välttää lastausta pakettiautoon tai kuorma-autoon jättämällä se tungoksiin ja hyvin valaistuihin paikkoihin yleisillä teillä käsittelyn vaikeuttamiseksi, ankkuroi se ikuisesti sen rungosta tai sen pyörät maahan tai johonkin kiinteään elementtiin ja käyttöön murtovaras erittäin turvallisilla lukkoilla ne ovat tekoja, jotka minimoivat ryöstö- ja varkausmahdollisuudet.

Lisäksi, kun jätät sen seisomaan useaksi tunniksi, on suositeltavaa pysäköidä moottoripyörä a autotallija aseta se niin pitkälle kuin mahdollista seinän ja auton väliin Helppokäyttöisyyden estämiseksi käytä U-lukkoja, joissa on hälytys, ja aseta se halaamalla kahta haarukkajalkaa ja yhden pyörän puolaa asettamalla levyjarru toiselle pyörälle. On tärkeää huomata, että moottoripyörän järjestelmiin, sen on estettävä sen liikkuminen ja vaikeutettava varkaudenestojärjestelmän rikkoutuvan elementin, kuten radiaalisen, leikkaavan tai vasaran, pääsyä suoraan.

Lisäksi, Älä on suositeltavaa tallentaa paperit sisällä moottoripyörän, koska se helpottaa sen väärentämistä rikollisille, on suositeltavaa peittää se a tuppi jotta se ei ole niin alttiina ja helpottaa sen arvon arviointia ja käytä katkaisua, joka estää varkaan käynnistämästä moottoripyörää ja pakenematta sen kanssa.

Toisaalta viime vuonna MAPFRE -raportoiduista varkausvaateista vain noin 10 prosenttia moottoripyöristä saatiin takaisin. Muista tästä syystä, että on olemassa muita toimenpiteitä, joiden tavoitteena on saada ne takaisin mahdollisimman pian, jotta vältetään osien romuttaminen ja myöhempi myynti, joka ylittää jopa rajojamme. Ne on tarkoitettu pääasiassa uusille, arvokkaille moottoripyörille ja suurikokoisille moottoripyörille, jotka ovat houkuttelevimpia tämän tyyppisten rikosten tekemiseen.

Niiden joukossa on joitain moottoripyörän mukauttamiseen kehyksen numero että pääosat tai järjestelmien asennus GPS / sijainti moottoripyöristä varastettu, koska aika on avain varastettujen ajoneuvojen onnistuneeseen toipumiseen.

Näiden yleisten suositusten lisäksi meillä on muita vinkkejä, jotka on pidettävä mielessä, kun valitset hyvän varkaudenestojärjestelmän:

  • Kestävimmät mekaaniset lukot ovat yleensä kaaria (erikokoisia), joita markkinoidaan myös sisäänrakennetulla hälytyksellä.

  • Lukkojen on oltava panssaroituja, erikoislujia teräksiä ja erittäin turvallisia lukkoja.

  • Vaikeimmat moottoripyörien varkaudenestolaitteista löytyvät lukot ovat panssaroituja, joissa lukitusjärjestelmä on etuasennossa, joissa on putkimaiset avaimet, joissa on suuri määrä kaiverruksia, sisäiset teräskuulajärjestelmät ja teräsrunko. erityinen poraus- ja poimintaesto.

  • On käytettävä korkean suojan varkaudenestojärjestelmiä, jotka kestävät korkeita lämpötiloja, syövyttäviä kemikaaleja, iskuja ja äärimmäisiä leikkausjännityksiä.

Oliko tästä viestistä apua?