Saltar al contenido

Kuinka liikennelippuun valitaan?

29 de julio de 2021
recurso multas trafico

Hallinto palkitsee «rikoksentekijät», jotka maksavat sakot nopeasti. Jos olet vakuuttunut viattomuudestasi tai näet ilmoituksessa sääntöjenvastaisuuksia, tee valitus. Säästät silti koko summan.

Kaikki sakot ovat käytettävissä, poikkeuksetta. Tämä ei tarkoita sitä, että tulet aina menestymään, jos päätät turvautua siihen.

Tärkeintä on, että voit todistaa, että olet syytön, joko todistajien, valokuvien avulla … Agentit uskovat totuudenmukaisuudesta.

Ensimmäinen asia, jonka sinun on kysyttävä väitteistä, on se hallinto osoittaa, että rikkomus on olemassa (esimerkiksi valokuvia).

Jos näytän sinulle, sinun on yritettävä väittää muodon vikoja: epäselvä kuva tai enemmän ajoneuvoja, ja toinen oli käynnissä, virheelliset tiedot (rekisterikilpi, väri …).

Se on mahdollista, vaikkakin epätodennäköistä ilmoitus saapuu määräajan jälkeen. Tämä aika riippuu sakon tyypistä (erittäin vakava, vakava tai lievä).

Mitä tulee ylinopeuden sakkoihin, tämä Se ei ole voimassa, jos laitteelle ei ole suoritettu pakollisia metrologisia tarkastuksia.

Muodollinen syy väitteille on se sakkoon liittyvät kohdat eivät näy tiedotteessa.

Valitus on hyvin yksinkertainenja tässä selitämme sen sinulle viidessä vaiheessa:

  1. Ensimmäinen askel on tarkistaa, onko vakuutuksessasi sakkojen hallinnointiturva, jolloin saat vakuutusyhtiön neuvonta- ja käsittelypalvelun, eikä sinun tarvitse huolehtia mistään muusta ennen kuin valituksen tulos tulee ilmi.

  2. Jos vakuutuksesi ei sisällä tätä suojaa ja haluat aloittaa menettelyn itse, sinun on kirjoitettava väitetiedoksianto 20 päivän kuluessa sakon vastaanottamisesta. (Muista: vaikka et avaisikaan postimiehiä, seuraamus noudattaa sen laillista kurssia, kun se on julkaistu BOE: ssä tai TESTRA: ssa ja valtiovarainministeriö vaatii sitä lisämaksulla.) Sinun on täytettävä henkilökohtaiset tietosi ensimmäinen osa, sakon jäljempänä olevat osat ja pieni teksti, jossa selitetään syyt, joiden vuoksi sakko ei mielestäsi ole pätevä.

  3. Sinun on osoitettava kirje liikenteen päämajalle varmennetulla postilla tai DGT -portaalin kautta, jos sinulla on digitaalinen varmenne.

  4. Tämän jälkeen hallituksella on neljä kuukautta aikaa vastata ja päättää arvioida valitus (sinun ei tarvitse maksaa sakkoa) tai hylätä se, jolloin sinun on maksettava se kokonaisuudessaan ja mahdolliset lisämaksut.

  5. Jos Traffic on hylännyt vaatimuksesi, mutta haluat silti jatkaa prosessia, sinun on maksettava sakko ja tehtävä uusi valitus sisäministeriölle kuukauden kuluessa tuomion vastaanottamisesta.

Muistaa:

  • Allekirjoitetaanko valitus vai ei, on välinpitämätöntä, koska se ei missään tapauksessa tarkoita, että olet tyytyväinen siihen, eikä se vaikuta väitteiden esittämiseen.

  • Jos päätät olla valittamatta tai maksamatta, hallinto voi takavarikoida sinut.

  • Jotta edustajalla olisi olettamus totuudenmukaisuudesta, hänen on oltava pätevä tavalla, jolla sinut on ilmoitettu. Esimerkiksi pelastuslaitos on kuin tavallinen ihminen kaupungin kadulla. Sama kuin kunta moottoritiellä.

  • Ylinopeudesta ilmoittamiseksi on aina oltava tutka. Jos sinulla ei ole sitä, saatat joutua ilmoittamaan huolimattomasta ajamisesta.

  • Lue valitus, kun tulet kotiin ja etsit mahdollisia virheitä tiedoissa (rekisterikilpi, merkki …).

Ilmoittautua Peris, eri vakuutukset, joita moottoripyörävakuutus voi sisältää.

Oliko tästä viestistä apua?