Saltar al contenido

Kuinka pitää moottoripyörän kaasutin hyvässä kunnossa

10 de agosto de 2021
Kuinka pitaa moottoripyoran kaasutin hyvassa kunnossa

Nykyään ruiskutusjärjestelmiä käytetään yhä enemmän kaasuttimen vahingoksi, mutta se ei tarkoita, että ne olisivat käyttämättömiä, koska on edelleen joitain moottoripyöriä, jotka Heillä on kaasuttimet, unohtamatta niitä, jotka pitävät moottoripyörät käynnissä muutaman vuosikymmenen takaa. Tämä tekee tämän kappaleen huolto on avain moottoripyörän suorituskyvyn odottamiseen.

Likaa kaasuttimessa

Ensimmäinen asia, joka jokaisen käyttäjän pitäisi tietää, on se, että kaasuttimet yleensä likaantuvat käytön aikana (kuten melkein kaikki osat), ja pahentaa sitä, että he voivat lopettaa työnsä tekemisen liiallisen lian vuoksi. Tässä vaiheessa on muistettava, että sen tehtävä on sekoita bensiini ilmaan niin että palaminen tapahtuu, mikä saa moottorin liikkumaan niin, että kaikki ulkoisen tekijän aiheuttamat esteet voivat aiheuttaa sen toimintahäiriön, jopa moottorin toimintakyvyttömyyden.

On myös huomattava, että mekaanikolla tai moottoripyörän omistajalla on kyky säätää polttoainetta joka sekoittuu säätämällä sopivaa asetusta. Kuitenkin, jos sinun on yhtäkkiä tehtävä muutoksia jatkuvasti, se on merkki sisäisistä ongelmista.

Puhdista kaasutin

Päätehtävänä pitää tämä kappale hyvässä kunnossa on siivous, jonka yleensä suorittaa mekaanikko, vaikka kokeneimmat käyttäjät voivat uskaltaa siihen halutessaan. Tässä tapauksessa heidän on annettava Seuraavat vaiheet:

  • Ensinnäkin se on välttämätöntä pura osat jotka vaikeuttavat kaasuttimen irrottamista, mikä riippuu moottoripyörästäsi. Varo unohtamasta, mihin kukin menee, ja irrota sekä kaasu- että rikastinvaijeri.
  • Käytä puhdistusainetta tai harjaa, koko Alueen ulkopuolella kunnes jäännöksiä ei ole jäljellä ja kaikki kumit ovat täysin näkyvissä. Jos yksi niistä on huonossa kunnossa, se on vaihdettava, koska se voi aiheuttaa rikkoutumisen.
  • Kun olet lopettanut ulko -osan, kosketa aloita sisältä. Tässä tapauksessa kappaleet on purettava ja puhdistettava tilaisuutta varten suunnitellulla suihkeella, jotta se voi vaikuttaa. Paineilmapistoolia voidaan myös käyttää.
  • Tuolloin se on välttämätöntä käännä sekoitin ja tyhjäkäyntiruuvi laskea kierrokset ja siten tietää mihin sijoittaa se, kun se asennetaan uudelleen.
  • Ennen puhdistusta sinun on ostettava sarja kumia varmista, että jokainen osa on vesitiivis. Kun se puretaan, se on muutettava, jotta koko liike ei ole turha. Niiden vaihtaminen ei ole monimutkaista, koska ne on yleensä helppo poistaa.
  • Viimeinen vaihe on palata asenna kaasutin ja tarkista, että se toimii oikein. Kuten on selvää, moottoripyörän tyypistä ja valmistusvuodesta riippuen puhdistus on helpompaa tai vaikeampaa tai se suoritetaan tavalla tai toisella.

Jos on alkuongelma ja se havaitaan edelleen huoltotoimenpiteiden jälkeen, siinä tapauksessa sinun on mentävä asiantuntijan puoleen, koska todennäköisesti se on vaihda kaasutin.

Oliko tästä viestistä apua?