Saltar al contenido

Kuinka puhdistaa kromi moottoripyörässäsi

5 de agosto de 2021
Kuinka vaihtaa jarrupalat osa 1

Meillä kaikilla on ollut katkera kokemus siitä, että muovipussi lentää alhaalla maan yli lopulta törmää pakoputkiimmeNähdäksemme, kuinka jokin roikkuma kiinnittyi kuumaan metalliin, joka muodostaa sen. Se on yksi vaikeimmin ratkaistavista tilanteista, koska muovi hiiltyy välittömästi ja se pysyy kiinni, ikään kuin se ei koskaan tule irti. Ilman näitä äärimmäisyyksiä kromi voi likaantua myös muiden materiaalien kanssa, jotka voivat saastua, tai hyvin tarttuvan lian.

Kaikkia näitä tilanteita varten WD-40 on täydellinen ratkaisu, ja vaikka kiinnitetyn aineen koosta ja tyypistä riippuen voimme ottaa enemmän tai vähemmän, kärsivällisyydellä voimme poistaa jopa hiiltyneen muovin, joka on kerran naarmuuntunut instrumentilla, joka ei naarmuta metallia, kunnes jäljelle jää vain tahra. Jos ongelmia ei ole, sen ei tarvitse antaa toimia hetken, jos asiat ovat monimutkaisempia, se on tehtävä ja hierottava voimakkaammin ja kärsivällisemmin liinalla. Kun kaikki on erittäin puhdasta, pyyhi paperilla tai muulla puhtaalla liinalla, joka poistaa ylimääräisen tuotteen, ja kromipinta on yhtä kirkas kuin alussa ja myös WD-40 on vettä hylkivä, hyvin suojattu.

Matkusta Niagaran putouksille WD-40: llä

WD-40 on jo esittänyt vuoden 2017 painoksen Myyttiset reitit uuden määränpään kanssa: Niagaran putoukset. Se on kahden hengen matka, jonka arvo on 7000 euroa, ja se koostuu moottoripyörällä tai autolla kahdelle henkilölle matkalta rannikolta rannikolle Kanadan läpi. Osallistuaksesi sinun on vain rekisteröidyttävä ilmaiseksi WD-40: n käyttöön ottamalle sivulle 1. maaliskuuta ja 31. joulukuuta välisenä aikana ja voit päästä sisään vähintään kerran päivässä kyseisenä ajanjaksona, joten mitä useammin käytät sivua, sitä enemmän mahdollisuuksia sinulla on voittaa.

Oliko tästä viestistä apua?