Saltar al contenido

Kuinka purkaa vuoto

4 de agosto de 2021
besabollar escape

Tämän toimenpiteen suorittamiseen käytettävissä olevien järjestelmien joukosta olemme valinneet tämän korjaussarjan, joka koostuu kaksi monisäädettävää nippusiteitä, a puhalluslamppu putkimies, a vasara Y käsineet paksu. Olemme hankkineet laipat verkosta http://www.fanatikmoto.com. Löydät ne myös osoitteesta http://www.moremotoracing.net tai http://www.hardcross.com.

Jos on jotain, joka vanhenee ja ruma enduron moottoripyörä se on a paeta kohokuvioiden kanssa. Tässä tapauksessa, koska kyseessä on maalaamaton malli, sen levyllä on erityiskäsittely hapettumisen estämiseksi ja huono kuva korostuu enemmän. Aloitamme purkaa tubarro.

Jokainen kaksi puristinta Ne on suunniteltu sijoitettavaksi suuhun tai suuhun pakoputki. Tämä on asetettava pakokaasun ohueseen osaan, jossa se liittyy pakokaasuun äänenvaimennin. Sisältää a turvaventtiili säädettävissä, jos paine, jonka aiomme asettaa putken sisälle, on liian korkea.

Kuten edellisen laipan tapauksessa, se on sijoittamalla pakoputken suun yli tai alkuun ei vaadi paljon selityksiä. Kun se on asetettu oikeaan asentoon, sinun pitäisi vain kiristä sen ruuvit sulkea se. Todellakin, kiinnitä erityistä huomiota siihen, että tiivistysliitokset levyn, joka kuljettaa venttiiliä ilmanpaineen aikaansaamiseksi, on hyvin keskitetty.

A: n avulla painemittari Tarkista ilmanpaine, jonka pistät sisälle pakoputki. Toimi järkevästi ja aloita pienellä kuormalla, enintään 1 kg / cm2. Vain jos huomaat, että peräkkäisissä vaiheissa et onnistu ja kolhut eivät tule ulos, sinun pitäisi lisää paineita pikkuhiljaa.

Levitä lämpöä puhalluslamppu piireissä kuopan ympärille. Sisään pakoputket kuten tämä, kiiltokäsittely ja erittäin paksu metallilevy, sinun on lämmitettävä sitä pidempään saadaksesi tuloksia. Mutta tavallisimmassa tapauksessa ei ole välttämätöntä vaatia niin paljon nähdäksesi arkin Punainen elossa, jota tavoittelemme.

Kanssa vasara kyse on antamisesta hellä napautus alueella, jota lämmität kuopan ympärille sinänsä. Nämä auttavat paljon saamaan lommon pois. Vaadimme, että tämäntyyppisessä pakokaasussa sen ohutlevyn ulkoinen käsittely huononee puhalluspolttimen kanssa … Mutta moottorin huonomman suorituskyvyn vuoksi se on taivutettava.

Kun olet ottanut pulla, hallitset tekniikan, joten jatka samaa prosessia muissa. Se on samaa mieltä tarkista ilmanpaine silloin tällöin joka on vielä sisällä tai jos laipat on säädetty väärin. Ja ettei silloin ole vuotoja huokoset pakokaasussa eivät salli meidän jatkaa – Hitsaus olisi tarpeen.

Pikkuhiljaa pakoputki palaa alkuperäiseen muotoonsa. Jotkut luultavasti vastustavat sinua enemmän kuin toiset riippuen siitä, ovatko ne lähempänä hitsausaluetta, mutta se on enemmän kärsivällisyyttä kuin taitoa. Sinun on lämmitettävä koko lohkeileva alue asteittain ja käytettävä vasaraa varovasti ja annettava sen pomppia. Se on asian «ydin».

Kuten kuvista näkyy, tärkeä yksityiskohta, joka helpottaa työtä paljon, on pidä putki tukevasti ja tuettuna, esimerkiksi moottoripyörätelineessä. Tämä jättää sinut molemmat kädet vapaana ja voit käsitellä vasaraa paremmin. Muuten pakoputki ei lakkaa liikkumasta eikä sinulla ole tarkkuutta.

Kun pakoputki on valmis, on aika esitä se moottoripyörässä varmistaaksesi, ettei se ole muuttunut liikaa lämmön kanssa. Jos et rei’itä hyvin äänenvaimennin tai sylinteri, tai osa siitä ankkurit eivät vastaa sinua, voit palauttaa sen mitat pitämällä sitä toisella jalalla ja toisella kädellä ja toisella tangon avulla vetämällä kuvan osoittamalla tavalla.

Ero on ilmeinen, ja paras on vielä edessä, koska moottorin suorituskyky paranee huomattavasti kuin kolhuilla. Vaadimme vain sitä pakoputket Tällä kromipinnoitteella estetiikka vaikuttaa. Toisissa riittää, että levitetään kerros lämmönestomaalia. Laita tästä lähtien pakosuojus päälle, jotta niin monet iskut olisivat estäneet sinua.

Oliko tästä viestistä apua?