Saltar al contenido

Kuinka virittää moottoripyöriä

9 de agosto de 2021
Kuinka virittaa moottoripyoria

Mukauta pyörää Monet kuljettajat tekevät tämän tunteakseen enemmän omansa. Ei ole epäilystäkään siitä, että mikä tahansa lisäelementti voi tarjota erottuvan tai uraauurtavan kuvan, joka houkuttelee muiden huomion. Ja kukapa ei pidä siitä, että he katsovat moottoripyöräänsä ihaillen?

Mukautukset voivat vaihdella alkeellisimmista kokonaisvaltaisiin kasvomuutoksiin. Siinä vaiheessa voisimme jo puhua viritys, toisin sanoen koristamaan ja vaihtamaan täysin moottoripyörän konseptia tai muotoilua. Ja tietenkin, onko mahdollista, ottaen huomioon voimassa olevat lait tehdä pyörälle mitään muunnelmia? Kuinka pitkälle voit virittää?

Viritys moottoripyörillä

Kuten useimmat lukijat tietävät, eniten viritetyt elementit ovat ulkoisia, itse asiassa viritysilmiö rajoittuu enemmän ulkoasuun kuin sisätilaan. Siksi ei ole outoa nähdä pinnoitteiden muutokset, maalissa, pyörissä, pakoputkissa ja jopa ajovaloissa. Ja riippumatta moottoripyörän tyypistä, jokainen on altis viritysprosessille. Tietenkin tätä varten sinun on täytettävä joukko vaatimuksia, jotka on pidettävä mielessä.

Laki on laki

Kaikkein tärkein näistä vaatimuksista on vain sen noudattaminen, mitä nykyiset määräykset sanovat, eli Laki 866/2010, joka osoittaa, mikä on moottoripyöräuudistus ja mikä ei. Lisäksi siinä määritellään, mitkä osatekijät eivät saa missään olosuhteissa muuttua, jos ne eivät läpäise ensin hyväksyntäprosessia, sekä ne, joiden muuttaminen on ehdottomasti kielletty.

Jälkimmäiset ovat runko, moottori, polttoainesäiliö, suorasuodattimet ja lokasuojat. Siksi, jos haluat virittää moottoripyörän, se on tehtävä tietäen, että mitään näistä ei voi muuttaa (virityksen tapauksessa sekä runko -osa että lokasuoja -osa ovat erityisen tärkeitä).

Vain hyväksyntä on pätevä

Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen pyöräilijän, joka haluaa virittää koneensa ja ajaa tielle ajaakseen sen kanssa, täytyy käydä läpi a komponentin homologaatio että olet asentanut tai muuttanut sitä, muuten se on syy rangaistukseen. Niinpä ikään kuin talon uudistus, sinun on esitettävä asiaankuuluvat asiakirjat, jotka on allekirjoittanut erikoistunut korjaamo.

Itse asiassa tämä on yksi tärkeimmistä suosituksista: kuluminen asiantuntijoiden käsissä, koska he eivät vain viritä moottoripyörää sellaisena kuin se on kuviteltu, vaan he ovat myös tietoisia kaikesta, mitä on tehtävä, jotta tämä työ on laillista ja hyväksyttyä.

Tässä vaiheessa viritettävän moottoripyörän omistajan on otettava huomioon, että koneen ulkonäön muuttamisesta aiheutuvat kulut eivät rajoitu vain asennettaviin elementteihin tai maaliin. laita päälle, pikemminkin, hyväksyntä jokaiselle osalle on a lisämaksu. Siksi sinun on pyydettävä kokonaisbudjetti, koska hinta voi nousta ja saat epämiellyttävän yllätyksen.

Oliko tästä viestistä apua?