Saltar al contenido

Kysymyksesi Bridgestone -toimistolle

12 de agosto de 2021
5b83bd530de6948704349719 vuestras preguntas al consultorio

Jeesus Jurado

Minulla on Kawasaki ZZR1400, joka tulee vakiona Bridgestone S20 -laitteeseen ja on erittäin pehmeä rengas keskellä. Haluaisin neuvoja Bridgestone T31: n asentamisesta, kuinka pitkäksi kilometreiksi arvioitte sen kuluvan ja sopiiko se ZZR1400: een urheiluosassa. Odotan vastaustasi. Kiitos.

Battlax S20 ovat varsin urheilullisia renkaita, jotka on suunniteltu käytettäväksi kadulla, mutta niitä voidaan käyttää jopa kierroksilla. On selvää, että niiden kesto on lyhyempi kuin uuden Battlax Sport Touring T31: n, joka keskittyy tienkäyttöön. Jälkimmäisen kesto on huomattavasti pidempi moottoripyörällä, joka on yhtä tehokas kuin sinun, ja pito useimmissa tilanteissa enemmän kuin riittävä. Vaihtoehto toisen ja toisen välillä riippuu pääasiassa tarpeistasi. Jos ajosi on erittäin urheilullista, voit hyödyntää S20: n tai uuden S21: n tarjoamaa ylimääräistä otetta ja nopeaa reagointia, mutta jos jatkat aina tiellä etkä kiirehdi rajalle, Bridgestone T31 on enemmän riittää, ja vaikka huomaat, että pyörä on jonkin verran vähemmän ketterä suuntaa vaihdettaessa ja kun se on kallistettu maksimiin, et unohda urheilullisia ominaisuuksia.

Gerard Mañas Mata

Oikein hyvä Ostin Honda NC750S: n vuonna 2017- Tehdasasennetut renkaat ovat Bridgestone T30s. Nyt 18 000 km: n etäisyydellä eturenkaaseen on ilmestynyt pitkittäisviiva. Kysymykseni on, onko tämä linja, jota seuraa koko eturengas, vaarallinen?

Sinun ei tarvitse huolehtia renkaaseen ilmestyneestä viivasta, se on nimeltään «seepraraita», epäsymmetrisesti sijoitettu pitkittäisviiva, joka poistaa staattisen sähkön renkaista. niillä, jotka käyttävät piidioksidia märän käyttäytymisen parantamiseen, koska ne kuumenevat aikaisemmin ja pitävät pidon alhaisissa käyttölämpötiloissa, kumin johtavuus laskee verrattuna perinteisiin yhdisteisiin, ja tämä siima sisältyy kumiin sen poistamiseksi. ei olisi vaikutusta renkaan kestoon tai sen pitoon.Olisi ollut toisin, jos olisi ilmaantunut minkä tahansa kokoisia halkeamia, joilla on tavallisesti mutkikkaampi reitti, koska ne ovat varoitus siitä, että kumi on menettämässä ominaisuuksiaan.

Adrian Lopez

Mitä paineita Bridgestone Battlax BT016Pro -renkaan koossa 110/70-R17 ja 150/60-R17 tulisi kestää?

Paineet riippuvat moottoripyörästä, johon ne on asennettu, mutta nämä mitat ovat tavallisia keskitilavuuksisille moottoripyörille, joten olisi normaalia, että riittävät mitat olisivat 2,25 kg / cm2 edessä ja 2,50 kg / cm2 takana, mutta todellisuudessa ne riippuvat moottoripyörän ja matkustajien painosta. Varmista oikea paine siirtymällä moottoripyöräsi käyttöoppaaseen, jossa ne näkyvät aina.

Oliko tästä viestistä apua?