Saltar al contenido

Lamborghini Huracán EVO

7 de agosto de 2021
Lamborghini Huracan EVO

Lamborghini Huracán EVO on keskimoottorinen superauto, joka sijoittuu Lamborghinin valikoimaan Lamborghini Aventadorin alapuolelle. Lamborghini Huracán esiteltiin vuonna 2014 Lamborghini Gallardon tilalle ja päivitettiin myöhemmin nimellä «Huracán EVO» tammikuussa 2019.

Lamborghinin logo

Lamborghini Huracán EVO: n ominaisuudet

päällirakenteetCoupe
ovet
aukioita2
runko l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta
arviointi

The Lamborghini Huracán EVO se on a superauto keskimoottorinen, joka on sijoitettu Lamborghinin valikoimaan Lamborghini Aventadorin alapuolelle. Lamborghini Huracán esiteltiin vuonna 2014 Lamborghini Gallardon tilalle ja päivitettiin myöhemmin nimellä «Huracán EVO» tammikuussa 2019. Sen nimi «Huracán» on kunniaksi rohkealle härälle, joka taisteltiin Alicanten härkätaisteluareenalla vuonna 1879 ja taistelussa loukkaantui vakavasti useita ihmisiä. Lamborghini Huracán on koottu Sant’Agata Bolognesessa, Italiassa ja Filippo Perini vastaa suunnittelusta.

Kohtaa kilpailijat kuten Audi R8, Porsche 911 Turbo S, Ferrari F8 Tributo tai McLaren 570S. (Katso luksusautojen osto -oppaasta lisätietoja hirmumyrskyn kilpailijoista.)

Lamborghini Huracan Evo 03

Lamborghini Huracán on saatavana nimellä coupe ja miten avoauto käsi kädessä Lamborghini Huracán EVO Spyder. On myös radikaaleja versioita, joissa on vieläkin urheilullisempi kokoonpano ja parempi aerodynaaminen tuki.

Lamborghini Huracánin ulkoasu

The Lamborghini Huracán EVO -mittauksetKupeen korin vertailukohteena niiden pituus on 4 459 mm, leveys (peilit eivät sisälly toimitukseen) 1 924 mm, korkeus 1165 mm ja akseliväli 2620 mm. Sen kuivapaino on 1 422 kg ja painojakauma 42/57.

Lamborghini Huracan Evo 2019 0119 016

The Lamborghini Huracán -suunnittelu Se perustuu erittäin aggressiiviseen linjaan, joka on täynnä suoria viivoja, hyvin merkittyjä hermoja ja erittäin urheilullisia muotoja korostaen sen optiikan aggressiivista ulkonäköä, terävää huppua, sivulevyjä, katon pudotusta ja optiikan muotoilua takaosa, nuolenmuotoinen.

Lamborghini Huracán EVO -moottori ja -alusta

Lamborghini Huracán perustuu alustaan hiilikuitua ja alumiinia joka on jaettu Audi R8: n kanssa. Tämän alustan mukana voi tulla a jousitus magnetoreologia ja sen jarrut Ne ovat hiilikeraamisia suorituskykyisimmissä versioissa.

Lamborghini Huracan Lp580 2 Testi 0918001

Sen moottori on a 5,2 litran ilmakehän V10 siirtymä, joka kehittyy a tehoa / 640 hv nopeudella 8000 rpm a pari / 600 Nm nopeudella 6500 rpm. Suorituskyvyn osalta Lamborghini Huracán merkitsee a 0-100 km / h 2,9 sekunnissa, saapuu paikalta 200 km / h 9 sekunnissa ja sen suurin nopeus se on 325 km / h.

Tämä voima jakautuu kaikille neljälle pyörälle nelivetojärjestelmällä, jossa on Haldex-keskierotus, ja siinä on myös takarajoitettu luisto-ero, joka käyttää 7-vaihteista kaksoiskytkinvaihteistoa, jonka nimi on Lamborghini Doppia Frizione. ”. Tähän lisätään, että Huracán EVOn saapumisen jälkeen on asennettu suuntaava taka -akseli ja vääntömomenttivektorin ohjaus, joka mahdollistaa jokaisen pyörän hallinnan itsenäisesti paremman kaarron aikaansaamiseksi.

Lamborghini Huracan Evo Spyder 0219 019

Huracán EVO sisustus

Huracánin sisustukselle on tunnusomaista erittäin vahvojen linjojen käyttö ja ilmailun innoittama esteettisyys. Puhumme hyvin henkilökohtaisesta suunnittelusta, jossa on runsaasti reunoja ja kuusikulmaisia ​​muotoja, joita käytetään säätimiin, ilmastimiin ja jopa istuimiin. Sen hytti on suunniteltu majoittamaan vain kaksi matkustajaa, ja se tarjoaa riittävästi sisätilaa matkustamaan mukavasti ja melko korkealla infotainment -laitteistolla.

Vaikka Huracánin lanseerauksen jälkeen vuonna 2014 tämä malli tarjosi jo täysin digitaalinen mittaristo, jossa 12,3 tuumaa, se esitteli vuoden 2019 päivityksessään Keski -multimediajärjestelmä 8,4 «kosketusnäytöllä. Se on käyttöliittymä, josta suurin osa ajoneuvon toiminnoista, kuten navigointi, ajoavustajat tai ääni, ohjataan. Tästä huolimatta Huracán ajattelee hallitsevansa tärkeimpiä toimintojaan ohjauspyörästä ja sen takana olevasta digitaalisesta kojelaudasta menemättä pidemmälle, sen ajotiloja ohjataan samalla ohjauspyörällä alemmalla vyöhykkeellä samasta.

Lamborghini Huracan Evo Spyder 0219002

Lamborghini Huracán EVO Spyder

Hurricane -valikoima tarjoaa Vaihdettava kori, joka lisää maaliskuusta 2019 lähtien EVO -määritykseen tehtyjä parannuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että sen voimansiirron virittämisen 640 hv: n lisäksi Huracán EVO Spyderissä löydämme myös ulko- ja sisäpuolen uudistamisen. Tämä päällirakenne säilyttää kaksipaikkaisen kokoonpanon käyttämällä erityistä moottorikoteloa, jossa on tekstiilimateriaalista valmistettua huppu ohjaava sähköhydraulinen järjestelmä.

Lamborghini Huracan Evo Spyder 0219 021

Huracán EVO Spyder voi taittaa tai avata konepellin jopa 50 km / h nopeudella, mikä vaatii 17 sekuntia koko prosessin ajan.

Edun kannalta Huracán EVO Spyder ilmoittaa 0-100 km / h 3,1 sekunnissa, mikä tarkoittaa 0,2 sekunnin laskua coupe -varianttiin verrattuna. Nopeudessa 0-200 km / h ennätys on 9,3 sekuntia, mikä on 0,3 sekuntia enemmän kuin Huracán EVO Coupé. Suurin nopeus pysyy ennallaan 325 km / h.

Lamborghini Huracan Lp580 2 Testi 0918 052

Muut Lamborghini Huracán -versiot: Huracán 580-2 ja Performante

EVO-version lisäksi Huracánin ensimmäisessä vaiheessa oli vähemmän tehokas versio nimeltä Lamborghini Huracán LP 580-2 joka ehdotti meille voimaa 580 hevosta ja olemisen lisätty viehätys käyttövoima neliveto sijasta. Tämä antoi sille vilkkaamman matkan, joka painoi 33 kg vähemmän, ja sen kokonaispaino oli 1 389 kg. (katso Lamborghini Huracán LP580-2: n videotesti)

Lisäksi tehtiin äärimmäinen versio, joka keskittyi kierrosajoon Lamborghini Huracán Performante, kenellä oli 640 hv Parempi aerodynamiikka, aktiivinen etujakaja ja runsas takasiipi. Sen suorituskyky oli sellainen, että se voisi lisätä kuormaa 750% normaalimalliin verrattuna.

lamborghini-huracan-performante-10

Mitä korkeampi sen jousitusten jäykkyys kasvoi 10%, sen nelivetoasetusta radalla käytettäväksi parannettiin, sisällytettiin erityisiä Pirelli-renkaita ja se muutettiin 40 kg kevyemmäksi kuin «normaali» malli.

Nämä kaksi erikoisversiota, sekä takavetoinen versio että Performante, olivat saatavana Coupén ja Spyderin korilla.

Esittelyssä Lamborghini Huracán EVO -video

1628347261 412 Lamborghini Huracan EVO

Oliko tästä viestistä apua?