Saltar al contenido

Lexus IS

8 de agosto de 2021
Lexus IS

Lexus IS on premium -luokan sedan, segmentti D, jota Lexus on valmistanut vuodesta 1998. Tällä hetkellä markkinoidaan kolmas sukupolvi, joka esiteltiin vuonna 2013 ja joka päivitettiin vuonna 2017 uusine muotoiluineen ja varusteineen.

Lexuksen logo

Lexus IS: n ominaisuudet

päällirakenteetSedan
ovet4
aukioita5
runko450 l
tehoa223 hv
kulutus4.6 l / 100 km
hinta
arviointi

The Lexus IS Se on premium -luokan sedan, segmentti D. , Japanissa. Ensiluokkaisista sedaneista, jotka haluavat kilpailla Lexus IS: n kanssa, löydämme muita tuotteita, sedan-tyyppisiä ja premium-lähestymistapoja, kuten Audi A4, BMW 3-sarja ja Mercedes C-sarja.

Jos Lexus IS erottuu jostakin, se on hybriditekniikastaan Toyota on kehittänyt, koska Lexus on sen luksusbrändi. Tämä malli on premium -hybridi -sedanin edelläkävijä, ja itse asiassa se on saatavana vain hybridimekaniikalla. Sen kilpailijoilla on joka tapauksessa jo ECO-merkillä varustettuja hybridimoottoreita, mutta myös laajempi mekaniikka, jossa on tilaa dieselille, bensiinille ja jopa plug-in-hybridille.

lexus-is-300h-test-23

Lexus IS: n ulkoasu

The Lexus IS -suunnittelu Sille on ominaista aggressiivinen asenne, jossa on huomattavat hermot ja terävä etuosa, mikä vaatii erityistä mainintaa sen säleikön suuresta koosta tai optiikan suuresta näkyvyydestä. Edessä päiväajovaloilla on myös keskeinen rooli tämän sedanin terävän estetiikan vahvistamisessa. Huolimatta siitä, että se esiteltiin vuonna 2013, sen aggressiivinen ja moderni esteettisyys säilyttää nämä ominaisuudet edelleen.

Lexus IS on 4,68 metriä pitkän porrasperäisen korinsa ansiosta yhtä pitkä kuin Mercedes C-luokka ja muutaman tuuman lyhyempi kuin Audi A4.

lexus-is-300h-test-08

Lexus IS: n sisustus

Tämän hieman aggressiivisen, modernin esteettisyyden edessä Lexus IS: n sisustus Siitä tulee klassikko, erityisesti kojelaudan analoginen kello tai tuuletusaukot, jotka kiinnittävät huomiota tähän. Lexus säilyttää IS: ssä klassisimman ylellisyyden tyylin moderneilla yksityiskohdilla, mutta ennen kaikkea laadulla, säätöillä ja materiaaleilla, joilla se on luokkansa parhaiden joukossa.

Mitä Huonoja kohtia Tässä hytissä voitaisiin mainita painikkeiden runsas läsnäolo, muotoilu, joka näyttää hieman vanhentuneelta verrattuna kilpailuun ja että taka -aukio on rangaistuna voimansiirtotunnelilla. Ilmastointilaitteessa on hyvin erikoisia kosketuspintoja.

Joillakin osa -alueilla, kuten käyttöliittymässä ja viihdejärjestelmän tekniikassa tai analogisissa laitteissa, Lexus IS on jäänyt jälkeen eräistä kilpailijoistaan, jotka ovat teknologisesti kehittyneempiä.

lexus-is-300h-test-09

Lexus IS -hybridimoottori

Lexus IS myydään Espanjassa vain hybridimoottorilla, kokous a Lexus IS 300h Mitä sarja ehdottaa meille hybridi koostuu bensiinimoottorista, jossa on 4 sylinteriä ja tilavuus 2,5 litraa, ilmakehä, joka sähkömekaanikon avulla kehittää yhteensä 223 hv, turvautumalla automaattiseen planeettavaihteistoon, joka käytännössä toimii jatkuvana, mukavana variaattorina, jossa on sujuvat siirtymät normaalissa ajossa, mutta erittäin suurilla nopeuksilla ja tietyllä äkillisyydellä, kun vaadimme voimakkaampaa vastausta.

Dynaamisesti se käyttäytyy hyvin, se on erittäin äänieristetty ja se on melko mukava auto. Suurin virhe sen dynamiikassa on sen muutoksessa, vaikka, kuten mainitsimme normaalissa ajossa, sen haitat eivät ole liian ilmeisiä ja siitä tulee pehmeä, mikä vaikuttaa myönteisesti sen tarjoamaan mukavuuteen.

lexus-is-300h-test-11

The hybriditekniikka Lexus on perinteinen, ei plug-in-hybridi. Tämä tekee Lexus IS 300h: sta luotettavan sähkömekaniikkaan ajoissa kiihtyvyydessä, liikennevalojen ulostulon kohdalla, ohjattuna, ajaessa hitaasti kaupungin läpi …

Lexus IS: llä on DGT: n ECO -merkki.

Sen kilpailijoita tarjotaan ECO-merkillä varustetun hybridi- ja mikrohybridimekaniikan lisäksi myös diesel- ja bensiinimoottoreilla sekä jopa hybridi- ja plug-in-versioita.

2017-lexus-is-200t-dynamic-13-2

Miksi ostaa Lexus IS?

Lexus IS: llä on hyvä varustus laitteet alkeellisesta viimeistelystä, jossa on tiettyjä yksityiskohtia, joita emme löydä BMW: n, Audin tai Mercedeksen perusversioista. Se on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka etsivät laadukasta porrasperää ja hybridiä, erittäin hyvin varusteltuja ja alkuperäisiä.

Kilpailun edessä Lexus IS tarjoaa meille sen viehätyksen, että olemme erilainen vaihtoehto, vähemmän nähty ja jota käytetään koko tekstissä mainittujen kilpailijoiden tavoin hyvä istuvuus ja hyvä laatu sisältä tarjotaksemme aitoa premium -kokemusta, jota parantaa hybridimekaniikka, joka antaa meille lisämukavuutta tietyissä olosuhteissa ajaessa erittäin mukavasti, tasaisesti ja vähän melua.

Niille, jotka haluavat urheilullisemman ilmeen, F Sport -verhoilu tarjoaa puskureita yksityiskohdilla, jotka korostavat Lexus IS: n urheilullisempaa puolta.

Oliko tästä viestistä apua?