Saltar al contenido

Lexus LS

8 de agosto de 2021
Lexus LS

Lexus LS on ylellinen sedan, segmentti F, jota Lexus on valmistanut vuodesta 1989, joten se on yksi japanilaisen yrityksen «vanhimmista» ajoneuvoista. Tällä hetkellä markkinoille tulee viides sukupolvi, joka esitetään vuonna 2017 ja päivitetään vuonna 2020.

Lexuksen logo

Lexus LS: n ominaisuudet

päällirakenteetSedan
ovet4
aukioitaNeljä viisi
runko430 l
tehoa359 hv
kulutus l / 100 km
hinta 103 000 euroa
arviointi

The Lexus LS Se on ylellinen sedan, segmentti F, jota Lexus on valmistanut vuodesta 1989, joten se on yksi japanilaisen yrityksen «vanhimmista» ajoneuvoista. Tällä hetkellä markkinoille tulee viides sukupolvi, joka esitetään vuonna 2017 ja päivitetään vuonna 2020. LS -nimikirjaimet määrittelevät täydellisesti «Luxury Sedan» -mallin filosofian. Lexus LS valmistetaan Toyotan tehtaalla Taharassa, Aichin prefektuurissa, Japanissa.

Lexus LS: n kanssa kilpailevien autojen joukosta löydämme muita ylellisiä sedaaneja, kuten Audi A8, BMW 7-sarja tai Mercedes S-sarja.

775b Sijaintikuva 指示 書 .indd

Lexus LS: n ulkoasu:

Viidennen sukupolven Lexus LS saapui erittäin modernilla estetiikalla, jossa on suuri, terävämpi säleikkö, talomerkki ja Lexuksen tunnusmerkki, paljon tekniikkaa ja hienoja mekaanisia uutuuksia. Yksi Lexus LS: n tärkeimmistä kehityksistä on ollut kevyemmän alustan ja rakenteen käyttö, joka vähentää sen painoa 90 kilolla. .

Tämä ylellinen sedan on saatavana kahdella rungolla, lyhyt akseliväli ja pitkä akseliväli, Lexus 500h L. Sen valikoimassa on vain hybridimoottoreita. Vuoden 2021 päivitys tuskin muutti sedanin estetiikkaa hieman, ja optiikkaan ja LED -valoihin tehtiin pieniä muutoksia sekä puskureita muutettiin hieman.

lexus_ls_002

Lexus LS sisustus:

Mitä tulee Lexus LS: n sisätiloihin, ylellisyys yhdistyy raittiuteen ja tekniseen kosketukseen, jonka Lexus aina tuo tuotteisiinsa. Kuva on ominaista eleganssin ja suurten näyttöjen materiaalien korkean laadun vastakohta jotka muodostavat täysin digitaalisen mittariston ja 12,3 tuuman multimediajärjestelmän. Jälkimmäinen lisää kosketusohjausta, ergonomisempaa muotoilua ja yhteensopivuutta Apple CarPlay ja Android Auto.

Toteutettujen järjestelmien osalta aktiivinen vakionopeudensäädin on kiillotettu, törmäystä edeltävä hälytys, ohjaus- ja ohjaustoiminto, ympäristön seuranta jne. Lisäksi mukana tuli täysin automaattinen pysäköintitutka ja vahvistettiin, että ohjelmisto otettiin käyttöön, jotta jotkin toiminnot voidaan päivittää tai ottaa käyttöön tulevaisuudessa.

2020.03.26

Lexus LS 500h -hybridimoottori:

Espanjassa, Lexus LS: ää myydään vain hybridiversiona, nimeltään Lexus LS 500h. Tässä versiossa on yhdistelmä sähkömoottoria ja 3,5-litraista V6-bensiinimoottoria, mikä mahdollistaa yhdistetyssä tilassa 359 hv: n tehon, kun lämpömoottori tuottaa 299 hv ja sähköinen 179 hv. Se on tehokas mekaanikko ja nopea sedan, vaikka sen painopiste on enemmän ylellisyydessä ja mukavuudessa kuin urheilullisuudessa. Hyvin edustavan luvun tarjoamiseksi se harjoitti 0-100 km / h 5,5 sekunnissa.

Tässä hybridimekaniikassa on litiumakkuja, jotka ovat kevyempiä ja joiden kapasiteetti on suurempi kuin muissa nikkelistä valmistetuissa risteyksissä. Muista, että tässä hybridissä, kuten muissakin Lexuksessa ja Toyotassa, on Atkinson -polttomoottori ja voimansiirtoon kiinnitetty sähkömoottori.

Lexuksen uudelleensuunnittelu Ls 2021 04

Lexus LS ja monivaiheinen hybridi

Yksi Lexuksen hybridien mukavuuden avaimista on niiden vaihteleva vaihteisto, mutta myös yksi mahdollisista puutteista, kun halutaan löytää urheilullisempi ajotuntuma, joka yhdistää kuljettajan. Tämän ongelman ratkaisemiseksi, Lexus kehitti vaihteiston, jota he kutsuvat monivaiheiseksi hybridiksi.

Monivaiheisen hybridivaihteiston tavoitteena on olla erittäin tehokas järjestelmä, mutta samalla saavuttaa tavanomaiselle automaattivaihteistolle tyypillisempi kosketus. Siksi Lexus on päättänyt luoda järjestelmän, joka perustuu perinteisen momentinmuuntimen ja neljän vaihteen yhdistelmään sekä jatkuvaan variaattoriin, jonka avulla he pystyvät jäljittelemään kymmenen vaihdetta yhdistämällä momentinmuuntimen todellisen kehityksen ja taajuusmuuttajan kehityksen simulointi.

2020.03.26

Käytännössä tämä järjestelmä ei ole vakuuttanut meitä todella urheilullisena vaihtoehtona, mutta se saavuttaa päätavoitteensa, eli tarjota todella mukavan ja erittäin tehokkaan vaihteiston ja melko uskottavat vaihteet, jotka ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin kaksoiskytkin vaihdelaatikko.

Lue lisää Lexuksen monivaiheisesta hybridistä 14 kysymyksestä ja vastauksesta.

Oliko tästä viestistä apua?