Saltar al contenido

Lexus RC

8 de agosto de 2021
Lexus RC

Lexus RC on Lexus IS: stä peräisin oleva coupe -kori, mutta sen runko on kehitetty käyttämällä muiden tämän merkin mallien elementtejä, jotka tekevät siitä teknisesti hyvin erilaisen auton kuin IS. Paikannuksensa vuoksi Lexus RC on urheilullisin kori, jonka japanilainen brändi tarjoaa vaihtoehtona Lexus IS: lle ja Lexus GS: lle.

Lexuksen logo

Lexus RC: n ominaisuudet

päällirakenteetCoupe
ovet2
aukioita4
runko340 l
tehoa223 hv
kulutus5 – 5.3 l / 100 km
hinta 42 900 euroa
arviointi

The Lexus RC Se on coupe -kori, joka on peräisin Lexus IS: stä, mutta sen runko on kehitetty käyttämällä muiden merkkimallien elementtejä, jotka tekevät siitä hyvin erilaisen auton kuin IS teknisellä tasolla. Paikannuksensa vuoksi Lexus RC on urheilullisin kori, jonka japanilainen brändi tarjoaa vaihtoehtona Lexus IS: lle ja Lexus GS: lle. Puhumme mallista, jossa käytetään kaksiovista koria ja jossa on 2 + 2-paikkainen kokoonpano, saatavana yhdellä hybridimekaniikalla tai korkean suorituskyvyn variantilla, kuten V8-bensiinimoottorilla.

lexus-rc-tab-1117-027

Lexus RC kilpailijat

Lexus RC on premium-luokan coupe, joka on kehitetty selviytymään sellaisista malleista kuin Audi A5, BMW 4-sarja, Mercedes C-sarjan Coupé tai Infiniti Q60. Kaikilla niillä on enemmän tai vähemmän urheilullinen lähestymistapa, jossa viimeistelyn laatu vallitsee, matkustamon kokoonpano neljälle matkustajalle ja mahdollisuus valita suorituskykyinen versio. Kilpailijoihinsa verrattuna Lexus RC erottuu ainoana hybridimekaniikasta, vaihtoehto, jonka avulla Lexus voi tarjota bensiinimoottorin mukavuuden ja tasaisuuden sekä hillityn kulutuksen, jonka avulla se voi kohdata näiden mallien dieselversiot. Älä missaa hybridiautojen osto -oppaamme saadaksesi tietää kaikista markkinoilla olevista hybridivaihtoehdoista.

lexus-rc-tab-1117-031

Hybridimoottori ja -laitteet Lexus RC

RC -sarja on saatavana vain yhdessä hybridimoottorin kanssa, jonka teho on 223 hv. Tämä mekaanikko on muotoilu, jota Lexus on käyttänyt eri malleissa. Puhumme Atkinsonin syklissä toimivasta nelisylinterisestä bensiinimoottorista, 2,5 litran iskutilavuudesta ja ilmakehän imusta. Tätä moottoria tukee 143 hv: n sähköinen potkuri eCVT -vaihteiston ja NiMh -akkujen avulla, jotta sen teho kuluu hyvin rajoitetusti, mikä mahdollistaa lyhyen sähköisen itsenäisyyden, mutta käyttämällä sähköpotkuria polttoaineen kulutuksen vähentämiseksi esimerkiksi voimakkaan kiihtyvyyden, liikkeiden aikana , hidas nopeus, pysäytys ja käynnistys jne. Hybridilaitoksen avulla voidaan valita erilaisia ​​ohjelmia toimintaansa ECO -ohjelmasta, joka asettaa vähimmäiskulutuksen etusijalle Sport + -ohjelmaksi, joka hyödyntää molempien moottoreiden kaikki mahdollisuudet parhaan suorituskyvyn tarjoamiseksi.

Lexus RC: n sisäpuolelta löydät korkealaatuisen suunnittelijamökin, jossa on erilaisia ​​laitteita ja viimeistelymahdollisuuksia. Lexus RC voi asentaa lämmitetyt ja tuuletetut sähköistuimet, mukautuvan vakionopeudensäätimen, mukautuvat LED-ajovalot, takaliikenteen ja kuolleen kulman hälytyksen, kaistanpoistovaroituksen, törmäystä edeltävän järjestelmän … kaikki sisätiloihin, jotka tarjoavat korkeatasoista materiaalia ja säätöä kilpailijoidensa korkeuteen, vaikka se ei tarjoakaan teknologista käyttöönottoa, joka saavuttaa Audi A5: n.

lexus-rc-tab-1117-041

Lexus RC F

Hybridimekaniikan lisäksi Lexus tarjoaa RC: ssä korkean suorituskyvyn version nimeltä Lexus RC F joka lisää tärkeitä muutoksia tekniseen osaansa, jotta se muuttuisi täysin erilaiseksi malliksi kuin RC, vaikka sillä on edelleen joitain elementtejä ja muotoilu. Lexus RC F on urheiluauto, joka kilpailee Audi RS 5: n tai BMW M4: n kaltaisten mallien kanssa.Se käyttää ilmakehän 5.0 V8 -moottoria, jossa on 477 hv, 8-vaihteinen automaattivaihteisto momentinmuuntimella ja takaveto. tasauspyörästön takana elektronisesti ohjattu TVD. Puhumme urheiluautosta, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn, mutta on samalla erittäin mukava ja oppivainen, mikä tekee siitä käytännöllisemmän jokapäiväiseen käyttöön eikä vaadi kuljettajalta niin paljon nopeaa etenemistä. Älä missaa Lexus RC F -testimme Ascarin radalla, niin saat selville, mihin tämä 477 hv: n Lexus pystyy.

Oliko tästä viestistä apua?