Saltar al contenido

Lexus RX

8 de agosto de 2021
Lexus RX

Lexus RX on suuri premium -luokan maastoauto E -segmentissä, jonka on valmistanut Lexus (Toyotan premium -divisioona) vuodesta 1998; vaikka aiemmin sitä kutsuttiin Toyota Harrieriksi. Tällä hetkellä neljättä sukupolvea markkinoidaan, esiteltiin vuonna 2016 ja uusittiin vuonna 2019 lisää tekniikkaa ja pieniä muutoksia sen suunnittelussa.

Lexuksen logo

Lexus RX -ominaisuudet

päällirakenteetSuuri katumaasturi
ovet5
aukioita5
runko539 l
tehoa313 hv
kulutus5.7 – 6 l / 100 km
hinta 65600 euroa
arviointi

The Lexus RX Se on suuri premium -luokan maastoauto, segmentti E, jota on valmistanut Lexus (Toyotan premium -divisioona) vuodesta 1998; vaikka aiemmin sitä kutsuttiin Toyota Harrieriksi. Tällä hetkellä neljättä sukupolvea markkinoidaan, esiteltiin vuonna 2016 ja uusittiin vuonna 2019 lisää tekniikkaa ja pieniä muutoksia muotoilussa. Lexus RX: lle on ominaista 5 tai 7 istuimen tarjoaminen ja hybridimaasturi, jonka valikoimassa ei ole lämpöversiota. Sitä valmistetaan Toyotan tehtailla Japanissa ja Kanadassa.

Suurten premium -maastoautojen joukosta, jotka haluavat kilpailla Lexus RX: n kanssa, löydämme muita luokkansa malleja, joista Volvo XC90, Audi Q7, BMW X5 tai Mercedes GLE erottuvat.

2019 Lexus Rx -valokuvat 16

Lexus RX ulkoasu

The Lexus RX: ssä on 5-paikkainen versio, jonka pituus on 4890 mm, ja 7-paikkainen ja laajennettu runko nimeltään Lexus RX-L, joka ulottuu jopa 5 metriä pitkäksi ja sopii kolmannelle istuinriville.

Hyvin merkityt viivat, mustat insertit C-pylväässä jotka yrittävät simuloida sivuikkunoiden jatkuvuutta, tullessaan liittymään takalasiin ja simuloimaan kelluvan pylvään kuvaa. Lopuksi joitain erittäin energisiä muotoiltuja pyöräkaaria, jotka viimeistelevät erittäin dynaamisen kuvan urheilullinen identiteetti Lexus -valikoimasta ajoneuvoja, joissa on myös Lexus IS, Lexus NX tai Lexus RC.

2019 Lexus Rx Valokuvat 8

Kulmat ottavat täysin L-muotoisen etuosan LED-optiikan ulkonäkö joita täydentää täydellisesti futuristinen puolisuunnikkaan muotoinen säleikkö. Takaosa on hillitty, klassisempi takavalo ja kromipakoputket integroitu takapuskuriin.

Lexus RX 450 h näyttää kuvan suuresta maastoautosta, jolla on lihaksikas ja futuristinen ilme.

Mitä tulee mittoihin, sen aggressiivisemman kuvan lisäksi se on myös suurempi, ja sen tarkoituksena on olla selkeä viittaus «suurten katumaasturien» segmenttiin ja etääntyä nuoremmasta veljestään, Lexus NX: stä Se on 26 cm lyhyempi kuin Lexus RX. Jos vertaamme sitä kolmanteen sukupolveen, havaitsemme, että nykyinen on jopa 12 cm pidempi kuin edeltäjänsä. Jos otamme sen lukuun, Lexus RX 450h Sen pituus on 4890 mm, leveys 1895 mm ja korkeus 1685 mm.

Lexus RX-L saavuttaa puolestaan ​​1700 mm korkeuden ja 5000 mm: n pituuden säilyttäen saman leveyden kuin «lyhyt» versio.

2019 Lexus Rx Valokuvat 7

Lexus RX moottorivalikoima

Ainoa Lexus RX: n markkinoitu versio on nimeltään Lexus RX 450h, jossa on ei-kytkettävä hybridimekaniikka, jossa yhdistetään 3,5-litrainen V6-moottori (263 hv) ja kaksi sähkökäyttöä, joista toinen sijaitsee etuakselilla ja toinen takana. toimita yhteensä 313 CV: tä.

RX 450h: n suorituskyky rajoittuu korkealle tasolle, ei niinkään kiihtyvyydelle 0-100 km / h 7,8 sekunnissa kyllä, WLTP: n mukaan hyväksytyssä keskikulutuksessa 7,6-7,9 l / 100 km.

2019 Lexus Rx -valokuvat 18

Lexus RX sisustus ja verhoilu

Brändi tarjoaa tällä hetkellä viimeistelyjä Business, F Sport, Executive ja Luxury. Koska ne ovat ylellinen malli, ne ovat kaikki todella täydellisiä, jättäen jotain pois koukusta vain perusviimeistely Business 18 tuuman renkaiden käyttämiseen, kun muilla on 20 tuumaa, ilman panoraamakattoa (muilla on se), 8 tuuman keskimmäinen näyttö (toisilla 12 tuumaa), kangasverhoilu (muilla nahka), ilman navigointilaite (jota muillakin on) eikä Lexuksen turvajärjestelmä +, jolla kaikilla muilla on.

Kolme huippuluokan versiota tärkeimmät erot ovat esteettisiä ja urheilullisempi tai ylellisempi lähestymistapa, mutta kaikki kolme ovat jo täynnä varusteita.

2019 Lexus Rx -kuvat 4

Lexus RX: n käyttäytyminen

Diariomotorissa meillä oli mahdollisuus testata Lexus RX: ajaa sitä, analysoida sen sisätilaa ja katsoa, ​​miten se menee. Lexus RX: lle, kuten Lexus -perheautoille, on ominaista käyttäytyminen suunnattu mukavuuteen, hiljaisuuteen ja kuljettajan ja matkustajien eristämiseen, sen hybridimekaniikan suosima tunne, joka tarjoaa ylimääräisen hiljaisuuden pienillä nopeuksilla ja jatkuvan automaattivaihteiston äärimmäisen tasaisen.

Vaikka autolla on hyvä hitaudenhallinta ja käyttäytyminen on enemmän kuin kohtuullista, sekä johdon tietojen puuttuminen että itse mekaniikan taloudellinen henki, joka ei pidä voimakkaista kiihdytyksistä tai puristuu äärimmilleen, mutta melko päinvastoin, uskomme, että Lexus RX Se ei ole auto, joka nauttii ajamisesta, vaan matkustaminen täydellisessä hiljaisuudessa, rauhallisella nopeudella ja erinomaisella käyttäytymisellä kaupungissa..

2019 Lexus Rx -valokuvat 15

Esittelyvideo Lexus RX

1628436936 883 Lexus RX

Oliko tästä viestistä apua?