Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Vaikka monet epäilevät sitä tai eivät tiedä sitä, Espanjan perinteet autoteollisuudessa ovat pitkät. Espanjassa jo kaukaisen 1900-luvun alussa syntyneistä merkeistä yksikään ei jää Seatin ja Hispano Suizan ulkopuolelle. Seatin tapauksessa kaikki viittaa siihen, että se kuolee ennen kuin vuosi 2030 koskettaa elämäämme. Mutta toisessa tapauksessa on vielä toivoa, vaikka uusi Hispano säilyttää asemansa premium- ja rajoitettuna valmistajana.

Autoteollisuuden sähköistäminen tarvitsee kuitenkin uusia ratkaisuja. JA Liux on paras esimerkki siitä, että uusien tulosten saavuttamiseksi on panostettava uusille poluille. Kuten hyvin tiedät, tämä yritys ja sen pääkaupunki on espanjalainen, ja vaikka meillä ei ole paljoakaan uskoa, että se saavuttaa vuosikymmenen elinkaaren, niiden kaltaiset projektit, joita ne tuovat nykyiselle näyttämölle, saavat meidät luottamaan. Kanssa Liux Geko he haluavat myydä a hyödyllinen ja käyttökelpoinen sähkö.

Liux Geko on sähköinen nelipyörä, joka painaa 550 kiloa ja on 2,7 metriä pitkä…

Liux Geko

Kuten näet Liux Geko on pieni kevyt nelipyörä (sopii luokkaan L7), pituus 2,7 metriä ja leveys 1,5 metriä. Sen tekijöiden mukaan…

”Haemme yksinkertaisuutta. Poistamme tarpeettoman ja keskitymme siihen, mikä on todella tärkeää. Suunnittelun avulla vähennämme monimutkaisuutta, osia ja materiaaleja»

Esteettisesti katsottuna, Saatamme joutua kohtaamaan Smart ForTwon epäsuoran helpotuksen. Sen rungossa on yksi volyymi ja urheilulliset, hyvin samankaltaiset tyylilinjat. On enemmän nähtävää edestä, sivulta tai takaa. Tietenkin espanjalaisen tuotemerkin suunnittelijat ovat läsnä Erottuva Full LED -optiikka tai etuosa, jossa on grilli, joka näyttää yläosassa hain nenä ja alaosassa on mitattu ilmanotto…