Saltar al contenido

Mazda 6

9 de agosto de 2021
Mazda 6

Mazda 6 on 4,86 ​​metrin sedan. Se on saatavana myös perherakenteena ja se on vaihtoehto Volkswagen Passatin tai Opel Insignian kaltaisille autoille.

Mazdan logo

Mazda 6: n ominaisuudet

päällirakenteetSedan
ovet4
aukioita5
runko480 l
tehoa145 – 194 hv
kulutus6.7 – 7.4 l / 100 km
hinta 28 275 €
arviointi

Mazda 6 on 4,86 ​​metrin sedan. Se on saatavana myös perherakenteena ja se on vaihtoehto Volkswagen Passatin tai Opel Insignian kaltaisille autoille. Älä missaa osto -oppaamme, jossa on markkinoiden parhaat sedanit, jotta tiedät kaikki Mazda 6: n kilpailijat. segmentistä. Sen tavoitteena on vastustaa eurooppalaisia ​​valmistajia keskikokoisten sedanien aina vaikeassa segmentissä.

Uusin Mazda 6

Nykyisen sukupolven Mazda 6 on ollut jälleenmyyjillä yli viisi vuotta, ja tänä aikana on tehty useita päivityksiä ja kasvojen pesuja. Mazda 6: n uusin päivitys on saapunut vuonna 2018 Ja vaikka se ei olisikaan täysin uusi malli, se on kattanut käytännössä kaikki parannettavat näkökohdat moottoriensa päästövähennystekniikasta laitteistoon ja rungon viritykseen.

Mazda 6: n uusin päivitys tehtiin vuonna 2018, ja se on kattanut kaikki alueet, joita voitaisiin parantaa, moottorien tekniikasta sen varusteisiin ja rungon viritykseen.

mazda_6_wagon_2018_3

Miten Mazda 6 sijoitetaan?

Mazda 6 on laadukas porrasperä, jonka sanoisimme sisältävän hyvän kompromissin mukavuuden ja urheilullisuuden välillä. Vaikka se ei ole luokkansa mukavin, jos se täyttää minkä tahansa asiakkaan odotukset tällaisesta autosta ja voi joiltakin osin vastata tai jopa ylittää joitakin premium-luokan autoja, kuten Mercedes-Benz tai BMW.

Se ei ole myöskään markkinoiden urheilullisin porrasperä, sillä ei ole niin radikaalia ja hauskaa kosketusta kuin Alfa Giulialla, mutta se on erittäin ketterä auto, sellainen, että nautit ajamisesta hyvällä mutkaisella tiellä.

Mazda 6 ei ole yhtä urheilullinen kuin Alfa Giulia eikä markkinoiden mukavin, mutta sillä on erinomainen kompromissi urheilullisuuden ja mukavuuden välillä

mazda_6_wagon_2018_34

Mazda 6 ja sen muotoilu

Tämän uusimman sukupolven Mazda 6: ssa on erittäin urheilullinen ja moderni muotoilu, joka luultavasti kuvastaa parhaiten sitä esteettistä näkemystä, jonka Mazda on siirtänyt kaikkiin tuotteisiinsa viime vuosina ja mitä japanilainen brändi itse kutsuu KODO -muotoiluksi. Hänen kuvansa on lihaksikas, korotettu nenä ja huppu, jossa on pieni pudotus.

Viimeisimmässä päivityksessään Mazda 6: een on päivitetty uusi etusäleikkö ja ajovalojen, lokasuojien muotoilu on tarkistettu ja uusia pyöräsarjoja ja uusia verhous- ja varustelusarjoja.

Urheilullisuus on aina piilossa Mazda 6: ssa, ja siinä on silmiinpistäviä värejä kuten Soul Red Metallic, Sonic Silver Metallic ja Titanium Flash Mica ja nyt myös uusi Soul Red Crystal -pinta.

Mazda 6: n muotoilu on vanhentunut hyvin, joten se on vuosien varrella saamiensa päivitysten myötä säilyttänyt imagonsa urheilullisesta ja modernista sedanista.

mazda_6_wagon_2018_26

Mazda 6: n kyydissä

Sen sisustus erottuu a hyvä linjojen puhtaus ja selkeä suunta kuljettajalle. Syväkellomittari on nyökkäys brändin urheiluautoille, kuten Mazda MX-5: lle. Sen takaistuimet ovat kuitenkin erittäin tilavia ja vaikkakin runko 480 litraa ei ole segmentin suurin, se tekee selväksi, että edessämme on selkeä käytännöllinen auto.

Vaikka joissakin suhteissa on todennäköistä, että tämä Mazda 6 on hieman jäljessä kilpailijoistaan, eikä se vaikuta niin modernilta, esimerkiksi uuden Peugeot 508: n tavoin, ja viimeisimmillä päivityksillä se on parantunut, esimerkiksi 8 tuuman viihdejärjestelmä koko valikoimassa ja yhteensopivuus Apple CarPlayn ja Android Auton kanssa tai digitaalinen instrumentointi 7 tuuman näytöllä.

Se ei ole luokkansa modernein auto, mutta sillä on houkutteleva muotoilu ja hyvä laatu.

mazda_6_wagon_2018_p

Mazda6 moottorit

Mazda 6 moottorivalikoima Se koostuu pääasiassa kahdesta ilmanottobensiinimoottorista. Ensimmäinen on 2.0 SKYACTIV-G, 145 hv, toinen a 2,5 litran SKYACTIV-G 192 hv, joka on liitetty automaattivaihteistoon ja vuodesta 2018 lähtien varustettu sylinterin deaktivointijärjestelmällä, joka on aktiivinen välillä 40 km / h ja 80 km / h ja alhainen kaasun kuormitus. Nämä ilmakehän moottorit vaativat nopeaa kehitystä kehittääkseen kaiken tehonsa, mutta vastineeksi meillä on erittäin vankat ja luotettavat lohkot ja sileät.

The Mazda 6 dieselsarja tyytyy a 2.2 SKYACTIV-D saatavana 150 ja 184 hv: n teholla. Pidämme erityisesti dieseleistä, koska niissä on miellyttävä kosketus, ne ovat dieseliä ja erittäin joustavia.

Mazda 6 on saatavana myös nelivetoisena.

Mazda 6: n uusin päivitys paransi diesel- ja bensiinimoottoreitaan saastekaasupäästöjen vähentämiseksi ja uusimpien päästömääräysten noudattamiseksi.

mazda_6_wagon_2018_16

Erittäin dynaaminen sedan

Mazda 6 sisältää järjestelmän nimeltä G-Vectoring Control, tekniikka, joka tarjoaa integroitu moottorin, vaihteiston, alustan ja korin ohjaus jolla Mazda pyrkii kantamaan iskulauseensa Jinba Ittai (yhteys ajoneuvon ja kuljettajan välillä) Mazda6: een, mikä parantaa ajokokemusta ja alustan reaktiota sekä optimoi moottorin käyttäytymisen. GVC mukauttaa potkurin vääntömomenttia ohjauspyörän kulmasta ja liikkeistä riippuen.

Sen bensiinimoottoreiden ei tarvitse turvautua ylilataukseen saavuttaakseen enemmän kuin kunnollinen suorituskyky ja erittäin tarkka kulutus.

mazda_6_wagon_2018_21

Perhevaihtoehto: Mazda 6 Wagon

Mazda 6 Wagon on Mazda 6: n perheversio. Erot keskittyvät sen ulkonäköön, ja farmari kehittää C-pilarin taakse erilaisen esteettisyyden. . Mielenkiintoista on, että 4,80 metrin pituudella se on 6 cm lyhyempi kuin sedan -versio. Tavaratilan osalta Mazda 6 Wagonin tavaratila on 522 litraa, kun se on 480 litraa nelivetoisessa versiossa.

Mazda 6 Wagonista pidämme eniten siitä, että valintasi ei tarkoita sitä, että maksat siitä enemmän kuin sedanista. Mazda 6 Wagonin ja Mazda 6 -sedanin hinta on täsmälleen sama, ja se on suuri etu muihin kilpailun perheenjäseniin verrattuna, jotka useimmissa tapauksissa maksavat noin 1000 euroa enemmän kuin sedan.

Mazda 6 Wagon maksaa täsmälleen saman verran kuin Mazda 6 Sedan

mazda_6_wagon_2018_19

Miksi ostaa Mazda6?

Erityisesti bensiiniversiot on sijoitettu loistaviksi vaihtoehdoiksi perinteisille eurooppalaisille valmistajille tässä keskikokoisten sedanien segmentissä. On mahdollista löytää erittäin hyvin varustettuja versioita hieman vähemmän tehokkaalla mekaniikalla kuin kilpailijat, mutta erittäin kilpailukykyisillä ja herkullisilla hinnoilla. Huomaat veteraanin hänessä kasvojen pesusta huolimatta, erityisesti uusien kilpailijoiden sukupolvien, kuten Opel Insignian, saapuminenSe on kuitenkin eri vaihtoehto kuin BMW: n, Lexuksen tai Volkswagen -konsernin yritysten «tavallinen».

Turvalaitteissa on muun muassa aktiivinen turvajärjestelmä i-ACTIVESENSE, jossa on liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (TSR) sekä sokean kulman hallinta ja kaupungin jarrutusavustinjärjestelmä (Advanced SCBS).

Oliko tästä viestistä apua?