Saltar al contenido

McLaren GT

10 de agosto de 2021
McLaren GT

McLaren GT on Gran Turismo -tyyppinen urheiluauto, jota McLaren on valmistanut vuodesta 2019 lähtien. McLaren GT etsii kompromissia urheilullisuuden ja brittiläisen muotoilun välillä, ja sillä on paljon yhtäläisyyksiä Woking -yrityksen mahtavien urheiluautojen kanssa, mutta luopumatta mukavuudesta etenkin pitkiä matkoja.

McLarenin logo

McLaren GT -ominaisuudet

päällirakenteetCoupe
ovet
aukioita2
runko570 l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta
arviointi

The McLaren GT Se on Gran Turismo -tyyppinen urheiluauto, jota McLaren on valmistanut vuodesta 2019 lähtien. McLaren GT etsii kompromissia urheilullisuuden ja brittiläisen muotoilun välillä, ja sillä on paljon yhtäläisyyksiä Wokingin suuriin urheiluautoihin, mutta mukavuudesta tinkimättä. varsinkin pitkillä matkoilla. Kokoonpanolla kaksi ovea ja 2 + 2-paikkainen sisustusTavoitteena on löytää auto, joka on miellyttävä ajaa ja mukava, jotta matkustajat keräävät kilometrejä.

McLaren GT on urheiluauto, joka superauton ulkonäöstä ja moottorin puolivälissä olevasta arkkitehtuurista huolimatta on suunniteltu kilpailemaan muiden Gran Turismo -tyyppien kanssa: Bentley Continental GT, Aston Martin DB11 tai Ferrari GTC4 Lusso T.

15052019 Uusi Mclaren Gt 2

McLaren GT: n ulkoasu:

Lähes 4,7 metriä pitkässä McLaren GT: ssä on kaksi tavaratilaa, yksi takana, noin 420 litran tavaratilassa, jonka avulla voit kuljettaa laukun golfmailaa tai kaksi paria suksia sekä etukenkä, joka mahdollistaa kuljettaa jopa 570 litraa tavaratilaa. Sarjan kokonaispaino on 1 530 kiloa. Sen kuva muistuttaa väistämättä McLaren Speedtailin kuvaa, tässä tapauksessa mikä olisi lyhyt kokoonpano, mutta joilla olisi samat aerodynaamiset muodot ja lasimökki.

Molemmat ovet runkorakenteena (hiilikuitumonokki, jonka brändi on kastanut MonoCell II-T: ksi) on suunniteltu siten, että se on mahdollisimman käytännöllinen ja mukava, kun taas korkeus maasta 110 mm, 130 mm korkeusjärjestelmän asennuksessa , luvut, jotka varmistavat, että se on mahdollisimman mukava, kun matkustat tiellä, vältetään nopeusrajoituksia tai ajetaan erittäin kuoppaisilla teillä.

15052019 Uusi Mclaren Gt 7

McLaren GT -moottori:

Suunniteltu luomaan urheiluauton tunteita ja samalla mukava pitkille matkoille, McLaren GT on laskenut vaihtoehtona ponneaineenaan 4 litran V8-moottorille, Twin-Turbo-mekaniikalle, joka kehittää teho 620 hv nopeudella 7500 rpm ja suurin vääntömomentti 630 Nm saatavana 5500 – 6500 rpm. Puhumme M840TR-moottorista, joka esimerkiksi elävöittää McLaren Sennan paljon kotieläiminä kuin luomus, joka on suunniteltu kunnianosoitukseksi edesmenneelle brasilialaiselle Formula 1 -kuljettajalle. Se liittyy 7-vaihteiseen automaattivaihteistoon.

Wokingin valmistajan ilmoittamat edut ovat a 0-100 km / h vain 3,2 sekunnissa ja huippunopeus 326 km / h. Sen keskikulutus on WLTP -määräysten mukaan 11,9 l / 100 km. McLaren tarjoaa lisävarusteena urheilupakojärjestelmän.

15052019 Uusi Mclaren Gt 3

McLaren GT -tekniikka ja -laitteet:

McLaren GT se tarjotaan kolmella viimeistelyllä: Vakio (sisustus saatavana vain mustasta Nappa -nahasta), Pioneer (musta tai viininpunainen sisustus Alcantarassa ja nahkaa) ja Luxe, jossa on kuusi eri vaihtoehtoa matkustamon verhoiluun, kaikki nahkaa Softgrain Aniliini. Valittu viimeistely riippuu myös onko istuimissa manuaalinen tai sähköinen säätö, muistia tai jos ne lämmitetään tai jos se varustaa ympäristön valaistuksella. Mittaristo on 12,3 tuuman digitaalisen paneelin käsissä, joka on brändin edistyksellisin ja hienostunein. Lisäksi voidaan varustaa 12 kaiuttimen Bowers & Wilkins -äänijärjestelmä.

McLaren GT on saatavana yhtenä versiona lukuisilla mukautusvaihtoehdoilla. Brändin erikoisoperaatio -osaston avulla voit valita erikoispaketteja, joissa on kromikorostus (MSO Bright Pack), mustat aksentit (MSO Black Pack) tai hiilikuitupaketti, joka peittää etuosan jakajan, takapuskurin ja diffuusorin sekä peilinsuojukset tällä materiaalilla. On kolme vaihtoehtoa katolle: panoraama, sähkökromi tai vakio, ilman lasia.

Uusi Mclaren Gt 15052019 11

Oliko tästä viestistä apua?