Saltar al contenido

Mercedes A -luokka

10 de agosto de 2021
Mercedes A luokka

Mercedes A-luokka on kompakti auto, segmentti D, valmistaja Mercedes-Benz. Se on ollut markkinoilla vuodesta 1997 ja uusittiin vuonna 2018 neljännen sukupolven lanseerauksen myötä.

Mercedes-Benzin logo

Mercedes A-luokan ominaisuudet

päällirakenteetKompakti
ovet5
aukioita5
runko355 l
tehoa116-421 hv
kulutus4.9 – 8.9 l / 100 km
hinta 29 824 €
arviointi

The Mercedes A -luokka Se on kompakti auto, segmentti D, valmistaja Mercedes-Benz. Se on ollut markkinoilla vuodesta 1997 ja uusittiin vuonna 2018 neljännen sukupolven lanseerauksen myötä. Tästä uudesta Mercedes A-sarjasta löydämme tuotteen, jolla on uusi moderni imago ja enemmän tekniikkaa; auto, joka Mercedes-Benzin mukaan on parantunut esimerkiksi aluksella olevan tilan tai havaitun laadun suhteen. Sitä markkinoidaan pienikokoisena tai porrasperäisenä. The A-luokan Mercedes-auton hinta alkaa 29 000 eurosta.

Mercedes A-luokan kilpailijat ovat muita premium-kompakteja, kuten Audi A3 tai BMW 1-sarja.

Diariomotorilla meillä on ollut tilaisuus testata Mercedes A-luokkaa, ajaa sillä, analysoida sen sisätilaa ja nähdä, miten se menee. Varmasti Mercedes A-sarjan uusi sukupolvi on valloittanut meidät. Se ei ole ainoastaan ​​ratkaissut edellisen sukupolven sisätilojen viimeistelyongelmia, vaan se tarjoaa matkan varrella tekniikan esityksen, joka on paljon parempi kuin suurin osa markkinoilla olevista autoista ja jolla on hyvä dynamiikka.

mercedes_class_a_004

Miten Mercedes A-luokka on kehittynyt?

Kahden A-sarjan sukupolven jälkeen, pienellä kiertueella, se esiteltiin vuonna 2012 kolmannen sukupolven A-luokan Mercedes, joka sattui olemaan todellinen kompakti, ja edustavin malli uudesta kompaktiauto -perheestä.

Tässä neljännessä sukupolvessa Mercedes A-sarja säilyttää käytännössä ulkokorkeutensa, vaikka on totta, että ulokkeita on lyhennetty ja akseliväli on kasvanut 30 millimetriä, jotta aluksella olisi enemmän tilaa.

Näkyvimmät muutokset visuaalisesti ovat muutokset, jotka liittyvät yksityiskohtiin, kuten uuden Mercedes A-luokan etusäleikkö tai sen ajovalot, joissa on nyt tekniikka MULTIBEAM LED. Uuden Mercedeksen A-sarjan muotoilu on selvä kehitys edellisen sukupolven suunnittelusta. Samat muodot on mukautettu brändin uusimpiin esteettisiin vivahteisiin, erityisesti sen optiikka, joka seuraa uuden Mercedes CLS: n jäljittämää polkua.

mercedes_class_a_003

Etuoptiikka on terävämpää ja nenä kaltevampi. Takaoptiikka vaikuttaa myös varsin houkuttelevalta, ja sen suunnittelussa on suuri negatiivinen puoli takana olevista puskurin listoista, jotka simuloivat pakokaasun poistoaukkoja ja jotka ovat vääriä.

Lisäksi siinä on ensimmäistä kertaa a uusi porrasperä jonka tavoitteena on tarjota enemmän tilaa, enemmän käytännöllisyyttä kohtuulliseen hintaan. Lisätietoja Mercedes A-sarjan sedanista.

Mercedes A-luokan sedan 15

Mercedes A-luokan tekniikka

Mercedes A-luokassa on uuden sukupolven viihdejärjestelmät, navigointi ja käyttöliittymät, Mercedes-Benz, joka on kopioitu MBUX. Vanhemmilta veljiltään peritty kahden näytön järjestelmä, jonka Mercedes S-sarja julkaisi alun perin, ehdottaa kahden 10,25 tuuman näytön käyttöönottoa, vasemmanpuoleista instrumentointia varten ja oikealla olevaa viihdejärjestelmää varten. Tämä uusi järjestelmä merkitsee sitä, että Mercedes A-sarja esitetään tästä lähtien kaksoisnäyttöjärjestelmällä, josta yhtä käytetään mittarina. Se on siis saatavana vakiona kahdella 7 tuuman näytöllä, yhdellä 7 tuuman ja yhdellä 10,25 tuuman näytöllä tai valinnaisesti kahdella 10,25 tuuman näytöllä.

MBUX-järjestelmä sisältää uusia toimintoja, jotka Mercedes-Benzin mukaan mukautetaan kuljettajan mieltymyksiin käyttäen eräänlaista tekoälyä. Se sisältää myös edistyneitä äänikomentoja, jotka käyttävät keskustelujärjestelmää, jossa esimerkiksi jos matkustaja sanoo «olen kylmä», järjestelmä voisi jo tulkita, että he haluavat, että ilmastointilaite sopeutuu lämpimämpään ja mukava lämpötila.

Lisätietoja MBUXista Mercedes A-luokassa.

mercedes_class_a_002

Millä moottoreilla Mercedes A-sarja on saatavana?

Uusi A-sarja on saatavana diesel- ja bensiinimoottoreilla, neljästä sylinteristä ja manuaalivaihteistosta tai kaksoiskytkimestä. Osa sen moottoreista on Renault-Nissan-allianssin kehittämiä, ja ne on jaettu Renault Scénicin kaltaisten autojen kanssa. Katso artikkeli: mitä moottoreita Mercedes A-luokka jakaa Renaultin kanssa?

Ensimmäinen ja ainoa Mercedes A-luokan dieselmoottori, on se siitä A180d, 116 hv: n nelisylinterinen diesel, joka on aluksi saatavana 7G-DCT-kaksoiskytkinvaihteistolla.

The neljä Mercedes A-luokan bensiinimoottoria, ne ovat uusi A180 136 hv, A200 163 hv, 190 hv A220 ja A250 224 CV: n teho.

Mercedes A-sarjan sedan 00

Mercedes A-luokan sedan: käytännöllisempi ja tyylikkäämpi

Mercedeksen A-luokan uusimman sukupolven vuonna 2018 Mercedes A-luokan sedan joka nimensä mukaisesti on kolmirunkoinen sedan, kompakti ja kansi, eikä takaluukku, takaylityksessä. Esteettisyytensä lisäksi Mercedes A-luokan sedanin suurin ero on, että sen pituus on kasvanut yli neljä ja puoli metriä (4549 millimetriä) ja sen runko, mikä on totta, mutta ei ole niin helposti saavutettavissa kuin Mercedes Compact -luokassa A, jossa on viistoperä, on tilavampi, ja Tavaratila 420 litraa. Katso Mercedes A-sarjan sedanin avaimet.

Mercedes A-luokan sedanin moottorivalikoima ei ole kovin erilainen kuin kompaktin, vaikka jotkut vaihtoehdot eivät ole käytettävissä. Ainoa Mercedes A-luokan sedanin dieselmoottori Se on A 180d (116 hv). The Mercedes A-luokan sedanin bensiinimoottorit Ne ovat A 180 (136 hv), A 200 (163 hv) ja A 220 4MATIC (190 hv). Tästä mallista on saatavana myös urheilullinen versio, Mercedes-AMG A 35 4MATIC + Sedan, nelisylinterinen bensiinimoottori, 306 hv, neliveto ja 7G-DCT, automaattinen ja kaksoiskytkinvaihteisto .

Mercedes A-luokan sedanin suurin etu kompaktiin verrattuna on suurempi tavaratila ja mukavammat takaistuimet. Se on myös sen tärkein etu verrattuna toiseen kompaktiin Mercedes-Benz-sedaniin, Mercedes CLA: hon, joka on kalliimman lisäksi urheilullisempi.

Mercedes Amg A 35 00

Mercedes-AMG A 35: kompakti urheiluauto, jossa on 306 hv

Mercedes A-sarjassa on myös useita urheiluversioita, joissa on Mercedes-AMG-tiiviste. Mercedes-AMG A 35 on ensimmäinen urheiluversio, jonka teho on 306 hv, nelisylinterinen moottori, 7G-DCT-kaksoiskytkinvaihteisto ja neliveto. Sen suorituskyky ansaitsee korkean lentävän kompaktin, se kiihtyy nollasta 100 km / h 4,7 sekunnissa ja saavuttaa 250 km / h ja on hyvin lähellä edellisen sukupolven vanhan Mercedes-AMG A 45: n suorituskykyä. Lisätietoja vuoden 2019 Mercedes-AMG A 35 -mallista.

Erot Mercedes A-luokkaan ylittävät tehokkaan moottorin. Sen esteettisyys on aggressiivisempaa ja urheilullisempaa, ja puskurit ovat suurempia ilmanottoaukkoja ja lähempänä asfalttia ja suuri spoileri takaluukussa. Mercedes-AMG A 35 on vakiona saatavana 18 tuuman pyörillä ja erityisillä maalipinnoilla, kuten keltainen yllä olevassa kuvassa. Aluksella on myös muutoksia, kuten urheilullisempi ohjauspyörän muotoilu, tasainen pohja ja verhoiltu Alcantarassa. Siinä on myös urheilullinen viritys, kuten jousitukset ja jarrut. Katso Mercedes-AMG A 35: n testi.

Mercedes-AMG A 35 on saatavana sekä pienikokoisena että porrasperäisenä. eikä se ole urheilullisin versio nykyisen sukupolven Mercedes A-luokasta, koska siellä on myös Mercedes-AMG A 45.

Mercedes Amg A 45 00

Mercedes-AMG A 45: maksimaalinen urheilullisuus, jopa 421 hv

Tässä uuden sukupolven A-luokassa on kaksi urheiluversiota, Mercedes-AMG A 35, jossa on 306 hv, ja sen urheilullisuus, joka haluaa tulla suorituskykyisten kompakttien kuninkaaksi, Mercedes-AMG A 45, jonka teho on 421 hevosvoimaa. Tämän 2,0 litran nelisylinterisen moottorin ansiosta tämä kompakti tuottaa jopa 421 hevosvoimaa ja 500 Nm vääntöä. Se saavuttaa nopeuden 7200 rpm. Ja sen suorituskyky ansaitsee korkean lentävän urheiluauton, joka kiihtyy nollasta 100 km / h 3,9 sekunnissa ja saavuttaa 270 km / h.

Mercedes-AMG A 45 on saatavana kahdessa versiossa, 387 hv A 45 ja 421 hv A 45 S. Molemmissa on 4MATIC + neliveto ja 8G-DCT kaksoiskytkinvaihteisto. Katso lisätietoja vuoden 2019 Mercedes-AMG A 45 -mallista.

Suurin ero Mercedes-AMG A 35: n välillä on sen moottoreissa. Mutta Mercedes-AMG A 45: llä on myös urheilullisempi ja radikaalimpi kokoonpano käytettyjen komponenttien ja niiden asetusten sekä elektronisten järjestelmien suorituskyvyn ansiosta, jotka on suunniteltu saavuttamaan parempi kompromissi päivittäisen käytön ja ennen kaikkea , urheilullinen ajo tiellä ja radalla.

mercedes_class_a_001

Kompakti Mercedes -perhe

Mercedes A-luokka on ensimmäinen tuote, joka uudistetaan tämän uuden sukupolven kompakteista Mercedes-Benz-ajoneuvoista. Tämä valikoima on niin tärkeä saksalaiselle tuotemerkille, että yli neljännes sen maailmanlaajuisesta myynnistä kuuluu kompaktiin Mercedes -autoon. Toisaalta tällä kompakteilla on keskeinen rooli uusien asiakkaiden houkuttelemisessa brändiin. 60% pienikokoisen Mercedeksen asiakkaista ei ole koskaan omistanut Mercedestä.

Tähän asti kompakti Mercedes-Benz-sarja koostui Mercedes A-luokasta, kompaktista viisiovisesta; Mercedes GLA, kompakti crossover; Mercedes B-luokka, tila-auto; ja Mercedes CLA, coupe-tyyppinen sedan, ja sen veli CLA Shooting Brake.

Esittelyvideo Mercedes A-luokasta

1628594256 908 Mercedes A luokka

Oliko tästä viestistä apua?