Saltar al contenido

Mercedes E -luokka

10 de agosto de 2021
Mercedes E luokka

Mercedes E-luokka on E-segmentin porrasperä, jota Mercedes-Benz on valmistanut vuodesta 1984. Tällä hetkellä markkinoille tulee viides sukupolvi, joka esiteltiin vuonna 2016 ja joka on saanut erittäin täydellisen uudistuksen vuonna 2020.

Mercedes-Benzin logo

Mercedes-E-luokan ominaisuudet

päällirakenteetSedan
ovet4
aukioita5
runko540 l
tehoa160-612 hv
kulutus12.1 l / 100 km
hinta 54 300 euroa
arviointi

The Mercedes E -luokka Se on E-segmentin porrasperä, jota Mercedes-Benz on valmistanut vuodesta 1984. Tällä hetkellä markkinoille tulee viides sukupolvi, joka esiteltiin vuonna 2016 ja joka on saanut erittäin täydellisen uudistuksen vuonna 2020. Mercedes-sarjassa E-luokka on Se on Mercedeksen C-luokan ja S-luokan välissä, ja tätä merkintää on käytetty Mercedeksessä 1980-luvun puolivälistä lähtien, vaikka voimme palata useita vuosikymmeniä taaksepäin etsimällä lukuisia edeltäjiä Mercedes-sarjasta. Se on todella relevantti malli tuotemerkin luettelossa. Sitä valmistetaan Mercedesin keskeisissä tuotantolaitoksissa vuonna Sindelfingen, Saksa.

Autojen joukosta, jotka haluavat kilpailla Mercedes E-luokan kanssa, löydämme Audi A6: n, BMW 5-sarjan tai Volvo S90: n. Se on saatavana myös erilaisilla korimalleilla, kuten Mercedes E-sarjan Cabrio, Mercedes E-Class Coupé ja perhevaihtoehto, Mercedes E-Class Estate. Siinä on myös versio offroad-kutsusta, Mercedes E-luokan All-Terrain. Tämä versio kilpailee suoraan Audi A6 Allroadin kanssa.

Mercedes E-luokan ulkoasu

Mercedes E-luokan ulkoasussa on sileät juoksevat linjat, jossa on suuri säleikkö ja teknologisen näköinen LED-optiikka. Se on tyylikkäästi muotoiltu auto, jolla on erittäin aerodynaamiset muodot ja joka on täysin esteettisellä tasolla voimassa. Niiden pyöräkaaret ovat selkeästi määriteltyjä ja ne voidaan varustaa jopa 20 tuuman renkailla urheilullisemmissa versioissa. Tyylikkäämmän ja klassisemman leikkauksen sisältävien Avantgarde- ja Exclusive-versioiden lisäksi ulkopuoli voi saada AMG-kosketuksen aggressiivisemmalla säleiköllä ja urheilullisemmilla puskureilla.

Mercedes Benz E Klasse (w 213), 2020 Mercedes Benz E Class (w 213), 2020

Mercedes E-luokan sisustus

Edeltäjäänsä nähden Mercedes E-luokan sukupolven harppaus on ilmeisempi lähinnä sen kojelaudan ja keskikonsolin suunnittelun ansiosta, johon on asennettu neljä ilmastinta. Kojelauta korostaa kaksi 12,3 tuuman näyttöä jossa instrumentointi ja MBUX -infotainment -järjestelmä heijastuvat. Ohjauspyörän sivuilla on kosketuspintoja, joita voidaan käyttää samalla tavalla kuin a älypuhelin. Jopa 64 eri sävyä on saatavana ympäristön valaistukseen ja räätälöintimahdollisuudet ovat todella laajat.

Se on auto, joka on rakennettu laadukkaat materiaalit, erittäin hyvät asetukset, premium -auton arvoinen. Lisäksi sen takaistuimet ovat tilavia ja matkustajien mukavuus ja ergonomia vallitsevat: auton suuresta digitointiasteesta huolimatta se säilyttää edelleen fyysiset säätimet ilmastoinnin, äänenvoimakkuuden tai istuimen säätämiseksi.

Mercedes Benz E Klasse (w 213), 2020 Mercedes Benz E Class (w 213), 2020

Teknologia ja aktiivinen turvallisuus Mercedes E-luokassa

Esteettisen muutoksen lisäksi todellinen sukupolven harppaus on sisällytetyn tekniikan huomattavassa kuormituksessa, mikä korostaa itsenäinen auto käsi kädessä lukuisten kanssa ajovälineet (katso Drive Pilot -testi). Järjestelmän ansiosta Drive Pilot Löydämme kehittynyttä mukautuvaa vakionopeudensäädintä, joka kykenee jarruttamaan havaitessaan auton, mutkissa, ohituksissa … itse asiassa siinä on jopa etäpysäköintijärjestelmä, joka voi pysäköidä älypuhelimellamme.

Mukautuva risteilyjärjestelmä pystyy ennakoimaan liikenneruuhkat ja säätämään nopeutesi niiden mukaan.

MBUX -tietoviihdejärjestelmäsi tekee lisätyn todellisuuden käyttö auttaa meitä navigoimaan ja voimme kommunikoida auton kanssa luonnollisen keskustelun kautta. Aktiivisen turvallisuuden osalta on olemassa apujärjestelmiä esteiden välttämiseksi.

Mercedes Benz E Klasse (w 213), 2020 Mercedes Benz E Class (w 213), 2020

Mercedes E-luokan moottorit

Mercedes E-luokan moottorivalikoima on rakennettu a inline neljän ja kuuden sylinterin modulaarinen voimansiirtoperhe. Dieselissä se alkaa 2,0-litraisella OM654: llä, jonka teho on 160 hv. OM656 kuusisylinterinen inline kehittää 286 hv tai 330 hv. Dieselmoottoreita ei ole hybridisoitu, mutta niiden saastumisenestojärjestelmässä on kaksinkertainen AdBlue-ruiskutus saastepäästöjen minimoimiseksi. Nämä moottorit ovat valmiita tulevia Euro 7 -päästösäännöksiä varten.

Saatavana on seitsemän erilaista Mercedes-E-luokkaa, joissa on plug-in-mekaniikka.

Mitä tulee bensiiniin, sitä on saatavana välillä 156 hv ja 367 hv, neljä ja kuusi sylinteriä rivissä. Yksi mielenkiintoisimmista voimansiirroista on kahden litran nelisylinterinen mikrohybridi M 254, jossa on 48 voltin sähköjärjestelmä. Se kehittää 272 hv: n maksimitehon, jota tukee sähkömoottori, joka voi aika ajoin tuottaa 21 hevosvoimaa ja jopa 180 Nm: n vääntömomentin. 367 hv: n kuusisylinterinen moottori on myös puolihybridi-voimansiirto.

Mercedeksen E-sarjan mallistosta tulee tulevaisuudessa myös plug-in-versioita sekä diesel- että bensiinimoottoreilla.

Mercedes E-luokan Coupé: vihjailevat ja urheilulliset linjat

Mercedes Benz E 400 D 4matic Coupé Mercedes Benz E 400 D 4matic Coupé

Mercedeksen E-luokan menestys ja jatkuvuus johti tähtien allekirjoitukseen muiden perinteisestä versiosta peräisin olevien versioiden luomiseksi. Johtama Mercedes E-sarjan Coupé , löydämme tämän mallin neljännen muunnelman, jossa on kolmeovinen kori ja tyylikäs siluetti, suurempi kuin edeltäjänsä. B-pilari on eliminoitu sivusuunnittelussaan, samoin kuin neljän ikkunan runko, jotka yrittävät antaa paljon dynaamisemman kuvan. Kuten jo tavanomaisessa korissa, Mercedes päätti ottaa kasvojenkohotuksen käyttöön coupe -korissa vuonna 2020 uuden optiikan, suuremman säleikön ja takavalojen muuttamisen myötä.

Moottoriosassa sekä Coupé- että Cabrio -versiot hyötyvät samasta mekaniikasta, alkaen Espanjasta dieselmoottoreiden versioilla, E 220 d ja E 400 d, joiden kokoonpano on 2,0 nelisylinterinen diesel ja 3,0 kuusisylinterinen diesel, joiden teho on 194 ja 340 hv. Bensiinivalikoimaan pääsy on E 450, jonka 3.0-rivinen kuusisylinterinen ja turbomoottori kehittää 367 hevosvoimaa ja liittyy puolihybridijärjestelmään. Kaikissa malleissa on automaattinen 9G-Tronic-vääntömomentinvaihteisto.

Mercedes E-sarjan farmari: käytännöllinen, ensiluokkainen ja monipuolinen

Mercedes Benz E300 4matic T -mallista Mercedes Benz E300 4matic Farmarista

The Mercedes E-luokan farmari esitteli itsensä ensimmäisenä salongin jälkeen. Ehkä koko sarjan järkevin ja käytännöllisin versio, tästä perheestä on jo tullut perinne brändin luettelossa, ja se tarjoaa erittäin tilavan ajoneuvon.

Kauniin ulkokuvan lisäksi Mercedes on pyrkinyt tarjoamaan monipuolisen ja helposti saatavilla olevan ehdotuksen paitsi matkustajille myös tavaratilalle. Tapasimme kanssa hyödyllinen lastausalue 640 litraa, joka nousee 1820 litraan, jos istuimet lasketaan alas. Kuten jo coupe-versiossa tapahtuu, tämän E-luokan farmarin sisätiloissa on täydellinen tekninen kuorma.

Mercedes E-sarjan Cabrio: ylellisyyttä ulkona

Mercedes Benz E Klasse Cabrio (a 238), 2020

The Mercedes E-luokan avoauto siinä on neljä istuinta ja kangaskatto (peritty S-luokan avoautosta ja valittavissa tummanruskeana, tummansinisenä, tummanpunaisena tai mustana) Huppu kiinni, löydämme linjat, jotka ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin Coupén linjat, luottaen tekniikoihin Ilmatiivi (kaulan lämmitys) ja Ilmakorkki (sähköohjain), joka tarjoaa matkustajille lämpimän mukavuuden tunteen myös kylmissä ulkoilmaolosuhteissa.

Hupun avaamisen tai nostamisen aikana, se kestää vain 20 sekuntia, voimme suorittaa tämän toiminnon aina liikkeessä niin kauan kuin nopeus ei ylitä 50 km / h. Kun järjestelmä on käännetty alas, tavaratilan tavaratilan kokonaistila on laskee 310 litraan 385: llä toimitetaan kankaalle kattoasennettuna. Kuva, kuten Coupé -variantti, esitteli vuonna 2020 levitetyn kasvopesun.

Mercedes E-luokan All Terrain: tuttu seikkailija

Mercedes Benz E 400 D All Terrain 4matic Mercedes Benz E 400 D All Terrain 4matic

The Mercedes E-luokan maastoauto Se perustuu Mercedes E-sarjan farmariin, ja se on tarkoitettu niille, jotka etsivät kompromisseja perinteisen farmarin ja maastoauton välillä. Sen pyöräkaaret on vuorattu muovilla ja myös puskurit ovat suurempia, jäljittelemällä liukulevyn läsnäoloa. Sillä on ilmajousitus vakiona, jotain, jonka avulla voit lisätä maavaraa jopa 20 mm suhteessa alkuperäiseen asentoosi saavuttaen a Maavara 15,6 cm, joka on verrattavissa katumaasturiin – ja sitä tukee pysyvä neliveto 4MATIC -järjestelmä.

Urheilullisin Mercedes E-luokka: AMG E 53 ja E 63

AMG: n allekirjoittamien urheilumallien valikoima alkaa a Mercedes-AMG E 53 4MATIC +. Se on varustettu puolihybridimoottorilla, jossa on kolmen litran rivissä oleva kuusisylinterinen mekanismi, turboahdin ja sähkökone. Se kehittää 435 hevosvoimaa ja voit ajaa 0–100 km / h 4,5 sekunnissa pysyvän neliveto ja yhdeksän nopeuden urheiluvaihteiston ansiosta. Hän on huomaamaton ja vähemmän aggressiivinen kuin vanhempi veljensä.

Mercedes Amg E 63 S Limusiini Mercedes Amg E 63 S Sedan

Kakuna kakun päällä on Mercedes-AMG E 63, joka on varustettu samalla V8: lla, jota käytetään Mercedes-AMG GT: ssä. 571 hevosta «normaalissa» versiossa ja 612 hevosta S-versiossa molemmissa tapauksissa AMG-kaksoiskytkinvaihteisto Nopeuden siirto yhdeksän nopeuden ja korkean suorituskyvyn 4MATIC + neliveto. Kuten muuallakin, se joutui tähän leikkaukseen 2021, ylläpitäen edellä mainittua mekaniikkaa ja ehkä sarjan mielenkiintoisinta elementtiä, «Drift -tilaa», joka helpottaa takaosan ajautumista pyöristää ja aloittaa helpottaa liukumista lähettämällä tehoa taka -akselille.

Näissä vaihtoehdoissa on erityinen viritys, aggressiivisemmat esteettiset elementit ja sisustus, jossa on erinomaiset laitteet ja urheilullinen lähestymistapa.

Oliko tästä viestistä apua?