Saltar al contenido

Mercedes EQC

11 de agosto de 2021
Mercedes EQC

Mercedes EQC on täysin sähköinen maastoauto, segmentti D, jota Mercedes-Benz on valmistanut vuodesta 2019 lähtien. Se on ensimmäinen ajoneuvo EQ-sähkötuotevalikoimassa.

Mercedes-Benzin logo

Mercedes EQC: n ominaisuudet

päällirakenteetSuuri katumaasturi
ovet5
aukioita5
runko500 l
tehoa408 hv
kulutus l / 100 km
hinta 62 375 €
arviointi

The Mercedes EQC on täysin sähköinen maastoauto, segmentti D, jota Mercedes-Benz on valmistanut vuodesta 2019 lähtien. Se on ensimmäinen sähkölaitteiden EQ-sarjan ajoneuvo. Sillä on kaksi sähkömoottoria, 408 hevosvoimaa ja suuri litiumioniakku, joka antaa sille teoreettisen autonomian 450 kilometriä. Sen sijainti kompaktina maastoautona tarkoittaa, että se on 4,76 metriä pitkä ja sen mitat ovat puolivälissä Mercedes GLC: n ja Mercedes GLE: n välissä. Mercedes-Benz valmistaa sen Bremenin tehtaalla (Saksa).

Sen kilpailijoita ovat muut täysin sähköiset maastoautot, kuten Tesla Model X, Jaguar I-PACE ja Audi e-tron tai BMW iX3. The Mercedes EQC hinta Se alkaa 77 425 eurosta Espanjassa, hinta on 5 020 euroa alhaisempi kuin Audi e-tron (82 445 eurosta) ja 9675 euroa alhaisempi kuin Tesla Model X (87 100 eurosta). Jos aiot ostaa sähköauton, kuten Mercedes EQC, älä missaa sähköauton osto -oppaamme.

Der Neue Mercedes Benz Eqc Der Erste Mercedes Benz Der Produkt Und Technologiemarke Eq Uusi Mercedes Benz Eqc Ensimmäinen Mercedes Benz tuotteen ja teknologian alla Merkki Eq

Mercedes EQC ulkoasu

The Mercedes EQC: lle on ominaista uuden suunnittelukielen lanseeraus Mercedes EQ -alibrändistä, jolla on omat ominaisuutensa, mukaan lukien suuri säleikkö ja kevyt merkki, joka kulkee ajoneuvon koko leveydellä, sekä edessä että takana, niin että sijaintivalo havaitaan vaakasuorana ajoneuvon puolelta toiselle. Mercedes on myös tuonut etupinnan «musta paneeli», joka ympäröi ajovalot ja etusäleikön.

Der Neue Mercedes Benz Eqc Der Erste Mercedes Benz Der Produkt Und Technologiemarke Eq Uusi Mercedes Benz Eqc Ensimmäinen Mercedes Benz tuotteen ja teknologian alla Merkki Eq

Profiilissa katon laskeminen takaa antaa maastoautolle coupe -linjan. Mercedes EQC on varustettu kevytmetallivanteilla, joiden aerodynaaminen muotoilu on parannettu. Nämä ovat vanteita, joissa on kaksivärinen pinta 19-21 tuumaa.

Mercedes EQC sisustus

Mercedes EQC: n sisällä suunnittelulinja on samanlainen kuin Mercedes A-luokan avaama malli, mukaan lukien MBUX (Mercedes-Benz User Experience) -multimediajärjestelmä, joka on vakiona 2 10,25 tuuman näytön kanssa.

Puhdas ja minimalistinen ilme, yksinkertaiset ja juoksevat linjat luovat a hytti teknologisella ilmeellä. Mercedes on myös sisällyttänyt kuituoptisen ympäristön valaistuksen ohjaamoon ja tuuletussuuttimiin.

Der Neue Mercedes Benz Eqc Der Erste Mercedes Benz Der Produkt Und Technologiemarke Eq Uusi Mercedes Benz Eqc Ensimmäinen Mercedes Benz tuotteen ja teknologian alla Merkki Eq

Laitteistolinjoja on kaksi: Electric Art (vakio) ja AMG Line (valinnainen). AMG Line lisää Mercedes EQC: n ulkopuolelle AMG-spesifisen jäähdytinsäleikön ja erityisesti suunnitellun esiliinan. Lisäksi takataskussa on myös uusi AMG -muotoilu, joka korostaa urheilullisuutta. Tähän laitteeseen on saatavana myös uusia AMG-vanteita (20 ja 21 tuuman muodossa) ja AMG-monitoimiohjauspyörä.

Sen teknologiasta erottuu mm Mercedes EQC «ECO -avustaja» joka ilmaisee oikean hetken ottaa jalka pois kaasulta uuden nopeusrajoituksen lähestymiseksi, mitä se saa navigointijärjestelmän ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän antamien tietojen perusteella.

Der Neue Mercedes Benz Eqc Der Erste Mercedes Benz Der Produkt Und Technologiemarke Eq Uusi Mercedes Benz Eqc Ensimmäinen Mercedes Benz tuotteen ja teknologian alla Merkki Eq

Siellä on myös matkustamon esijärjestelmä, joka aktivoi ilmastointilaitteen etänä mobiilisovelluksen kautta.

Sähkömoottori ja Mercedes EQC: n suorituskyky

The Mercedes EQC käyttää kahta sähkömoottoria -Yksi etuakselilla ja yksi takana-mikä tekee siitä katumaasturin neliveto. Mercedeksen mukaan «Etuakselin sähkömoottori on optimoitu maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi pienellä ja keskisuurella kuormitusalueella, kun taas takamoottori määrittää ajosuunnan». Järjestelmä mahdollistaa myös matalalla kuormituksella ajamisen vain etuakselin sähkömoottorin käytön lisäämiseksi.

Mercedes Eqc 5

Molemmat sähkökäytöt kehittyvät yhdessä likimääräinen teho 300 kW (408 hv)ja liitoksen suurin vääntömomentti on 765 Nm. Saada kiihdyttää nollasta sataan kilometriin tunnissa 5,1 sekunnissa ja saavuttaa elektronisesti rajoitettu huippunopeus 180 kilometriä tunnissa. Sen kulutus sekoitettuina on 22,2 kWh / 100 km.

Mercedes EQC: ssä on litiumioniakku, jonka hyötykapasiteetti on noin 80 kWh ja painaa 650 kiloa. Sillä on autonomia 374–416 kilometriä riippuen asennetusta laitteesta. Kuormitus, joka voidaan kantaa jopa 110 kW: n teholla ja joka pystyy siirtymään 10%: sta 80%: iin vain 40 minuutissa; perinteinen lataus kestää 11 tuntia täyteen lataamiseen.

Der Neue Mercedes Benz Eqc Der Erste Mercedes Benz Der Produkt Und Technologiemarke Eq // Uusi Mercedes Benz Eqc Ensimmäinen Mercedes Benz tuotteen ja teknologian alla Merkki Eq

Kilpailijoihin verrattuna Jaguar I-PACE, jonka teho on 400 hv, akun kapasiteetti 90 kWh ja kantama 480 km WLTP-syklin mukaan, tarjoaa saman suorituskyvyn kuin Mercedes EQC. Toisaalta Tesla Model X tarjoaa paljon laajemman valikoiman, ja siinä on neljä saatavilla olevaa moottoria, joiden teho on 333–612 hv ja vaihtelee 412–565 kilometrin välillä.

Mercedes-Benzin sähkösuunnitelmat

Mercedes-Benzin sähköisten suunnitelmien joukossa meidän ei tarvitse vain ottaa huomioon Mercedes EQC, joka on brändin ensimmäinen erilainen sähkömalli. Vuonna 2022 Mercedes-Benz ja smart ovat tuoneet markkinoille yhteensä kymmenen erilaista sähköautoa ja ovat ottaneet käyttöön sähköistetyn version, joko hybridin, plug-in-hybridin, sähköisen tai vedyn kaikissa malleissaan. Mercedes tuo markkinoille myös Mercedes EQA ja Mercedes EQS. Smart puolestaan ​​muuttaa itsensä sähkövalmistajaksi siihen pisteeseen, että vuodesta 2020 lähtien se myy vain sähköautoja Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Mercedes Eqc 000

Mercedes EQC -video

1628640249 433 Mercedes EQC

Oliko tästä viestistä apua?