Saltar al contenido

Mercedes GLA

11 de agosto de 2021
Mercedes GLA

Mercedes GLA on kompakti maastoauto, segmentti C, jota Mercedes on valmistanut vuodesta 2014. Tällä hetkellä toista sukupolvea markkinoidaan vuonna 2019.

Mercedes-Benzin logo

Mercedes GLA: n ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet5
aukioita5
runko435 l
tehoa136-224 hv
kulutus4.6 – 6.9 l / 100 km
hinta 37 800 euroa
arviointi

The Mercedes GLA on kompakti maastoauto, segmentti C, jota Mercedes on valmistanut vuodesta 2014. Tällä hetkellä toista sukupolvea markkinoidaan vuonna 2019. päästä pois suurkaupungista viikonlopuksi. Mercedes GLA: sta on täysin sähköinen versio, nimeltään Mercedes EQA. Se on valmistettu tehtaalla Sindelfingen, Saksa.

Kompakteista premium -katumaastureista, jotka haluavat kilpailla Mercedes GLA: n kanssa, löydämme muita luokkansa katumaastureita, joista BMW X1, Audi Q3 tai Range Rover Evoque erottuvat.

2020 Mercedes Gla 1219 012

Mercedes GLA -suunnittelu

Mercedes GLA: n estetiikka on Mercedes A-luokka ja seikkailunhaluinen silmänisku. Sen erittäin juoksevat linjat vetävät sen dynaamiseen autoon, jossa on urheiluilma, ja sen korkeus maasta antaa sille kestävyyden ja turvallisuuden tunteen. Myös suurempi kokonaiskorkeus leveämpi kuin Mercedes A-luokka, josta se on johdettu, etenkin takaistuimien korkeudessa ja tavaratilan tilavuudessa, niin että voimme pitää sitä kompaktina perheenä pystyy kuljettamaan matkustajia ja matkatavaroita ilman ongelmia.

Runko Mercedes GLA Sen pituus on 4,41 metriä, leveys 1,83 metriä ja korkeus 1,61 metriä. Mitat ovat kuitenkin hyvin piilossa erittäin merkittyjen ja urheilullisten linjojen ansiosta, jotka tarjoavat dynaamisen ilmeen, joka miellyttää silmää. tekee Mercedes GLA: sta yhden houkuttelevimmista kompakteista katumaastureista.

Mercedes GLA: n runko on enintään 4,5 metriä pitkä

2020 Mercedes Gla 1219008

Mercedes GLA -moottorit

Mercedes GLA, joka käyttää samaa alustaa kuin muut tähtibrändin pienet mallit, jakaa myös moottoreita Kaikki Mercedes GLA -sarjan moottorit ovat nelisylinterisiä, suoraruiskutettuja ja turboahdettuja.

The Mercedes GLA -mallisto koostuu kahdesta bensiini- ja kahdesta dieselmoottorista. Bensiiniversiot ovat 150 hv GLA 200 tai 224 hv GLA 250 4 Matic. Dieselmoottoreista löytyy 150 hv GLA 200d (joka voi olla 4Matic etu- tai neliveto) ja 190 hv GLA 220d 4Matic.

2020 Mercedes Gla 1219 010

Siellä on myös hybridi-plug-in-versio, nimeltään GLA 250e. Tässä versiossa on 1,3-turboinen nelisylinterinen moottori (1,33-moottori, jossa on suoraruiskutus ja sylinterien irrotus, jotka on jo asennettu useisiin Mercedes- ja Renault-Dacia-malleihin), johon on lisätty sähkömoottori yhteensä 218 CV ja 450 Nm. Vaihteisto on 8-vaihteinen kaksoiskytkin DCT-vaihteisto, joka lähettää voiman etupyörille. Litiumioniakku, jonka kapasiteetti on 15,6 kWh, saa sähköjärjestelmän toimimaan ja tarjoaa sähköisen autonomian WLTP-syklin aikana 53–61 kilometriä sähkökäytössä. Tässä versiossa on DGT: n ZERO -merkki. Lisätietoja Mercedes-plug-in-hybridiversioista.

Mercedes GLA: sta on täysin sähköinen versio, nimeltään Mercedes EQA.

Mercedes-AMG GLA 35 ja GLA 45

The Mercedes GLA Siitä on myös kaksi Mercedes-AMG: n erityisesti suunnittelemaa versiota. Kyse on Mercedes-AMG GLA 35 ja AMG GLA 45, jotka jakavat moottorin ja alustan virityksen Mercedes-AMG A 35: n ja A45: n kanssa. Sen lisäksi, että sillä on erityinen esteettisyys sen erottamiseksi «perinteisemmistä» malleista, Mercedes-AMG GLA -laitteissa on huippuluokan dynaaminen suorituskyky.

2020 Mercedes Gla 1219 041

The Mercedes-AMG GLA 35 Se pystyy kiihdyttämään nollasta sataan 100 kilometriin tunnissa 5,1 sekunnissa ja saavuttaa huippunopeuden 250 kilometriä tunnissa 2.0 -turboahdetun moottorinsa ansiosta. 306 hv. Toisin kuin A 35, Mercedes-AMG GLA 35 varustettu 8-vaihteisella AMG SPEEDSHIFT DCT 8G automaattivaihteistolla 7 nopeuden sijaan, kuten kompaktissa.

The Mercedes-AMG GLA 45 kehittää 387 hv tai 421 hv GLA 45 S. suhteet. Paperilla se kiihtyy 0-100 km / h vain 4,3 sekunnissa, ja huippunopeus on elektronisesti rajoitettu 270 km / h. Lisätietoja Mercedes-AMG GLA 45: stä.

Der Neue Mercedes Amg Gla 45 4matic +: Kompaktes Performance Suv Für Alle Lebenslagen Uusi Mercedes Amg Gla 45 4matic +: Compact Performance Suv To Suit Any Life title =

Mercedes GLA sisustus

Sisällä kojelauta Mercedes GLA Se on ominaisuuksiltaan samanlainen kuin minkä tahansa muun A-luokan Mercedes kaksinkertainen kelluva näyttö joka on antanut niin paljon puhuttavaa ja joka tekee Mercedes GLA: n sisätiloista yhden tämän hetken futuristisimmista. Toinen Mercedesille ominainen huomio on automaattivaihteiden vaihteenvalitsin, joka on sijoitettu satelliitin tavoin ohjauspyörän oikealle puolelle ja yhteinen koko saksalaisen valmistajan valikoimalle.

Materiaalit, jotka on valittu sisätilojen valmistukseen Mercedes GLA ovat oikein, yleensä hyvällä kosketuksella, vaikka kappaleiden välillä on mahdollista löytää epäsuhtaja ja naarmuja, ominaisuus, joka toisaalta on yleistymässä tähtibrändin käyttömalleissa.

Mercedes Gla 2020 1219 015

Elementit, kuten koristeelliset listat tai pelkkä määrä ympäröivää valaistusta, tekevät matkustamisesta yöllä Mercedes GLA: ssa melkoisen kokemuksen.

Myös suurempi kokonaiskorkeus leveämpi kuin Mercedes-A-luokka, josta se on johdettu, etenkin takaistuimien korkeudessa ja kuutioiden tilavuudessa 435 litraa siten voimme pitää sitä kompaktina perheenä pystyy kuljettamaan matkustajia ja matkatavaroita ilman ongelmia.

2020 Mercedes Gla 1219 028

Mercedes GLA: n dynamiikka

The Mercedes GLA Se jakaa alustan ja sisustuksen Mercedes A-luokan, Mercedes CLA: n, Mercedes B-luokan tila-auton ja Mercedes GLB SUV: n kanssa, joten dynaamiset tuntemukset ovat vertailukelpoisia kaikkien näiden mallien välillä, mikä säästää ilmeisiä etäisyyksiä mallien välillä.

Siten Mercedes GLA lupaa miellyttävän ajodynamiikan useimmille käyttäjille, ketterällä kosketuksella houkuttelevamman alustan ansiosta, joka sopii niille, jotka haluavat linkittää kaaria mukavan vaimennuksen, mutta joka pystyy hillitsemään kehon liikkeitä, sekä ohjaustehostimen, jossa on enemmän kuin oikea säätö.

Mercedes Gla 2020 1219001

Huolimatta siitä, että maavara on korkeampi kuin Mercedes A-luokan, Mercedes GLA ei ole sopivin malli asfaltilta poistumiseen koska heidän hyökkäyskulmansa eivät ole kovin suotuisat. Lisäksi siinä ei ole avustajaa asfaltilta ajamiselle nelivetoa pitemmälle ja luistonesto maastossa.

Mercedes GLA -video

1628654567 22 Mercedes GLA

Oliko tästä viestistä apua?