Saltar al contenido

Mercedes GLC ja GLC Coupé

11 de agosto de 2021
Mercedes GLC ja GLC Coupe

Mercedes GLC on keskikokoinen katumaasturi saksalaiselta premium-ajoneuvovalmistajalta Mercedes-Benziltä. Se on yksi tähtibrändin suosituimmista malleista, joka on C-luokan sedania vastaava SUV-malli.

Mercedes-Benzin logo

Mercedes GLC: n ja GLC Coupén ominaisuudet

päällirakenteetSuuri katumaasturi
ovet5
aukioita5
runko550 l
tehoa163-510 hv
kulutus13 l / 100 km
hinta 51 400 euroa
arviointi

The Mercedes GLC Se on saksalaisen premium-ajoneuvovalmistajan Mercedes-Benzin keskikokoinen maastoauto. Se on yksi tähtibrändin suosituimmista malleistaMaastoautomalli vastaa C-luokan sedania, joten se on D-segmentin ajoneuvo, joka valmistetaan Bremenissä, Saksassa. Se kuuluu Mercedes -valikoimaan Mercedes GLB: n ja Mercedes GLE: n välillä.

Mercedes GLC: tä myydään kahdella korilla: «kuiva» GLC ja GLC Coupé, jälkimmäisellä korkeampi katon pudotus, mikä antaa sille urheilullisemman profiilin. Sen tärkeimmät kilpailijat löytyvät Saksalaisia ​​ja japanilaisia ​​premium -merkkejäEsimerkiksi premium-luokan keskikokoiset maastoautot, kuten sen pääkilpailijat Audi Q5, BMW X3 tai Lexus NX, sekä Mercedes GLC Coupén BMW X4.

Mercedes Glc 2019 Harmaa 05

Mercedes GLC -suunnittelu

The Mercedes GLC se tarjoaa kiistattoman perhe-samankaltaisuuden, joka asettaa sen täysin tunnistettavaksi malliksi Mercedes-Benzinä. Se on SUV, jonka pituus on hieman yli 4,65 metriä, leveys 1,89 metriä ja korkeus 1,65 metriä.Siksi se on noin 25 senttimetriä lyhyempi kuin Mercedes GLE ja 23 senttimetriä pidempi kuin Mercedes GLA.

Merkittävimpiä elementtejä Mercedes GLC Löydämme esimerkiksi suuren grillin, jossa myös brändin logo on kehystetty yli anteliailla mitoilla. Huomionarvoista on myös maalaamattomien suojusten ja listojen esiintyminen alustassa, jotka antavat GLC: lle maalaismaisemman ilmeen.

Mercedes Glc 2019 Harmaa 06

Hyvän Mercedeksen tavoin ei ole pulaa elementtejä, jotka lisäävät luokkaa ja «ylellisyyttä» kokonaisuuteen, kuten valoklusterit, joissa on LED -tekniikka sekä edessä että takana, suuret kevytmetallivanteet tai Kromattu elementit, kuten ikkunoiden reunat tai ovenkahvat.

Mercedes GLC -moottorit

Moottorin valikoima Mercedes GLC koostuu nelisylinteriset lohkot sekä dieseliä että bensiiniä, varaamalla kuuden ja kahdeksan sylinterisen moottorin AMG: n allekirjoittamille versioille. Bensiinissä on kaksi versiota, GLC 200 ja GLC 300Molemmissa on kahden litran ahdettu moottori, jossa on EQ BOOST -mikrohybridisaatiojärjestelmä 197 hv GLC 200: ssa ja 250 hv GLC 300: ssa. Molemmissa on 48 voltin sähköjärjestelmä ja 10 kW: n virransyöttö- ja talteenottojärjestelmä. Tämän ratkaisun ansiosta GLC -bensiinimoottorit saavat ECO -merkinnän.

Mercedes Glc 2019 Moottori

Jos valitsemme versiot diesel, on kolme tehotasoa saatavilla ahdetusta 2.0 -lohkosta, tarjoaa 163 hv GLC 200d: n tapauksessa, 194 hv GLC 220d: n tapauksessa ja 245 hv, jos valitaan GLC 300d -versio. Joka tapauksessa vaihteisto on 9G-Tronic-9-vaihteinen vaihteisto, jossa on momentinmuunnin, joka siirtää voiman maahan pysyvän 4Matic-nelivetojärjestelmän kautta.

Urheilullisimmat versiot ovat Mercedes-AMG GLC 43, GLC 63 ja GLC 63 S, joissa on 367 hv, 476 hv ja 510 hv vastaavasti.

mercedes-amg-glc-63-05

Mercedes GLC sisustus

Mökki Mercedes GLC Se on käytännössä identtinen sen kanssa, jonka löytäisimme salongista, josta se on peräisin, muista, C-luokan malli. Siksi se on mökki, jossa on hyvät peitemateriaalit tekniikka on digitaalisten instrumenttien muodossa tai puheohjausjärjestelmällä varustetun infotainment -järjestelmän muodossa.

Mercedes Glc 2019 Sisustus 2

Tilaa viidelle matkustajalle, tavaratilan kuutiot 550 litraa, ominaisuus, joka asettaa sen linjaan segmentissään. Laitteet ovat myös erittäin laajat, pystyä kiinnittämään elementtejä, kuten panoraamakatto, hiilikuitu ja puu koristeisiin, urheiluistuimet, joissa on lämmitys, ilmanvaihto ja sähköinen säätö tai älykäs valaistusjärjestelmä, joka käyttää LED -matriiseja.

Mercedes GLC: n dynamiikka

The Mercedes GLC Se on maastoauto, jolla on erittäin tasapainoinen kokoonpano, joka erottuu etenkin kaikista maastoista ja tarjoaa hyvän kompromissin ajodynamiikan mutkaisilla teillä, tasapainon tiellä ja hallittavuuden välillä kaupungissa. Kaikki moottorit tarjoavat vähintään tarpeeksi työntövoimaa liikkua mukavasti kaikissa tilanteissa, vaikka matkustamo olisi ladattu.

Mercedes Glc 2019 Harmaa 08

Pois asfaltilta GLC toimii hyvin esimerkiksi 360 asteen kameroiden, älykäs laskeutumisen ohjaus tai offroad -ajo -ohjelma, joka mukauttaa moottorin, vaihdelaatikon, jarrut ja ohjauksen vasteen päällystetyille teille. Äänekkyyttä ja eristäytymistä hallitaan erittäin hyvin aina.

Mercedes GLC Coupe

On toinenkin urheilullisempi kori, joka korvaa tutun profiilin vaakasuuntaisemmalla ja paljon aggressiivisemmalla takaluukulla. Tämä toinen ruumis, nimeltään Mercedes GLC Coupe Siinä on sama ohjaamo ja sisäpinnat, mutta se luopuu vähimmäiskorkeudesta takaistuimilla ja etenkin tavaratilan hyötykuormasta.

Mercedes Glc Coupe 2019 Punainen 011

Vakiokokoonpanossa Coupén tavaratila on edelleen valtava, yli 500 litraa, mutta emme voi hyödyntää korkeampaa korkeutta, jos tarvitsemme sitä kuten normaalissa GLC: ssä. Mercedes GLC Coupé sisältää palkkio normaaliin päällirakenteeseen verrattuna, joka myös antaa sille tietyn ripauksen ylimääräistä yksinoikeutta.

Mitä tulee moottoreihin, Mercedes GLC Coupe tarjoaa saman valikoiman voimansiirtoja kuin tavanomainen runko-sisaruksensa, joten se on saatavana sekä diesel- että nelisylinterisillä bensiinimoottoreilla teho 163-250 hv. Pysyvä neliveto 4Matic ja 9G-Tronic-automaattivaihteisto ovat myös aina vakiona. Lisätietoja vuoden 2019 Mercedes GLC Coupésta.

Mercedes Glc Coupe 2019 Punainen 013

Oliko tästä viestistä apua?