Saltar al contenido

Mercedes GLS

11 de agosto de 2021
Mercedes GLS

Mercedes GLS on huippuluokan maastoauto, jonka on valmistanut Mercedes-Benz. Se on premium -maastoauto, joka on helposti yli viiden metrin pituinen ja joka on erityisesti 5,13 metriä ja jonka tavaratila on 680 litraa.

Mercedes-Benzin logo

Mercedes GLS: n ominaisuudet

päällirakenteetSuuri katumaasturi
ovet5
aukioita5-7
runko520 l
tehoa286-612 hv
kulutus7.1 – 12 l / 100 km
hinta
arviointi

The Mercedes GLS Se on hieno huippuluokan maastoauto, jonka on valmistanut Mercedes-Benz. Se on premium -maastoauto, joka on helposti yli viiden metrin pituinen ja seisoo erityisesti 5,13 metriä ja tavaratilalla, jonka tilavuus on 680 litraa.

Mercedes GLS on täysin uusittu vuonna 2019, kolmannen sukupolven kanssa, jos otamme huomioon aiemmat mallit, jotka ennen vuoden 2016 päivitystä tunnettiin nimellä Mercedes GL. Kuten ennenkin, se on myynnissä vain kahdeksan- ja kuusisylinterisillä moottoreilla, ja SUV-valikoimassaan se on suurin, ylellisin ja ylellisin Mercedes. Mercedes GLS kehitettiin ennen kaikkea Amerikan markkinoiden kanssa. Valmistettu Alabamassa ja suurin osa sen myynnistä keskittyy Yhdysvaltoihin.

Mercedes GLS: n luonnolliset kilpailijat ovat BMW X7 ja Range Rover sekä tuleva Audi Q9.

Se on ainoa Mercedes -maastoauto, jossa on seitsemän todellista istuinta ja johon mahtuu mukavasti seitsemän aikuista. Älä missaa 7-paikkaisia ​​katumaasturien osto-oppaitamme saadaksesi tietää kaikista markkinoilla olevista vaihtoehdoista.

Der Neue Mercedes Benz Gls: Die S Klasse Unter Den Suv Uusi Mercedes Benz Gls: S -luokan Suvs

Mercedes GLS -suunnittelu

Vaikka muutokset eivät ehkä vaikutakaan niin tärkeiltä, ​​Mercedes GLS on täysin uusittu ja saanut hieman nykyaikaisemman etuosan uusimpien lanseerausten estetiikan mukaisesti.

Etupuolelta löytyy suuri säleikkö, jonka reunassa on kaksi LED -ajovaloa, jotka ovat rakenteeltaan hyvin samankaltaisia ​​kuin Mercedes GLC. Yli viiden metrin pituudesta huolimatta se on oikeassa suhteessa, huomattava korkeus ja leveä, voimakkaan näköinen runko. Mahtuu halkaisijaltaan enintään 22 tuuman pyörille ja AMG Line -pakkauksille urheilullisemman näköinen.

Der Neue Mercedes Benz Gls: Die S Klasse Unter Den Suv Uusi Mercedes Benz Gls: S -luokan Suvs

Aluksella ja kuinka se voisi olla vähemmän, Mercedes GLS saa näyttöjen näytön, jo tutulla Mercedes-Benz-kaksoisnäyttöjärjestelmällä, joka esiteltiin alun perin Mercedes S-luokassa ja myöhemmin laajennettiin koskemaan myös muita tuotteita, myös pienikokoisia. Tässä tapauksessa Mercedes GLS: ssä voi olla kaksi näyttöä, joiden koko on enintään 11,6 tuumaa, instrumentointia, viihdejärjestelmää ja MBUX -tekniikka.

Toiseksi, yksi Mercedes GLS: n avaimista on sen tila aluksella, jossa voi olla jopa seitsemän istuimen kokoonpano ja jopa kuusipaikkainen istuin ja käsinojat toisella ja kolmannella istuinrivillä.

Der Neue Mercedes Benz Gls: Die S Klasse Unter Den Suv Uusi Mercedes Benz Gls: S -luokan Suvs

Mercedes GLS moottorivalikoima

Mercedes GLS on myytävänä lyhyellä moottorivalikoimalla kuusi- ja kahdeksasylinterinen mekaaninen, nyt sähköistetty.

Toisaalta, Mercedes GLS 450: ssä on bensiinimoottori kuusisylinterinen linja ja kolme litraa, joka 48 voltin mikrohybridijärjestelmänsä avulla tuottaa 367 hevosvoimaa. The Mercedes GLS 580 4MATIC Sillä on myös tämä ratkaisu, ja sen teho on 489 hv.

Mitä tulee Mercedes GLS: n dieselmoottorit, jotka on tarkoitettu Eurooppaan, a Mercedes GLS 350 d 286 CV tehoa ja a GLS 400 d 330 hv, molemmat kuusisylinterisissä moottoreissa.

Kaikki Mercedes GLS -mallit myydään 4MATIC-versiona, jossa on pysyvä neliveto. GLS -sarjassa ei ole kahta nelivetoista versiota.

Der Neue Mercedes Benz Gls: Die S Klasse Unter Den Suv Uusi Mercedes Benz Gls: S -luokan Suvs

Miten Mercedes GLS menee dynaamisesti?

Diariomotorissa meillä ei ole vielä ollut mahdollisuutta testata uutta Mercedes GLS: ää, mutta meillä oli mahdollisuus tehdä sama myös edellisen sukupolven kanssa.

Testatessamme vanhaa Mercedes GLS: ää pystyimme ajamaan sen dieselversiona, GLS 350d. Tässä testissä pystyimme todistamaan, että se on tuote, joka on painunut vuosien varrella. Yli 2,4 tonnin omapainonsa vuoksi se on auto, jolla on vähän ketterä käyttäytyminen, joka kutsuu pikemminkin rentoa ajamista. Se on auto erinomainen kilometrien syömiseen suorassa linjassa, jossa on hyvä tasapaino, hiljainen vieritys ja paljon mukavuutta kulkureitille.

Sillä tämä sukupolvenvaihdos otetaan hyvin vastaan, ja on mielenkiintoista kokeilla sitä nähdäkseen, miten se on parantunut.

Der Neue Mercedes Benz Gls: Die S Klasse Unter Den Suv Uusi Mercedes Benz Gls: S -luokan Suvs

Tämän SUV: n urheilullisinta versiota, uutta Mercedes-AMG GLS 63 4MATICia, ei ole vielä esitelty. Mutta voimme kertoa vanhasta mallista, edellisen sukupolven Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC.

Edellisen sukupolven Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC: 585 hv: n «bussi»

Mercedes GLS -mallin urheilullinen huippu on AMG: n allekirjoittama versio. The Mercedes-AMG GLS 63 Siinä on erityinen muotoilu, laajennetut pyöräkaaret, halkaisijaltaan 21 tuuman pyörät, etupuskuri, jossa on valtavat ilmanottoaukot, hopeiset jalkatukit ja takapuskuri, joka sisältää ilmanhajottajan ja neljä puolisuunnikkaan pakoputkea. Mekaanisesti se on viimeinen Mercedes 5,5-litrainen V8, joka on ladattu kaksoispelillä, 585 hv suurin teho. Se kiihtyy 100 km / h vain 4,6 sekunnissa ja sen elektronisesti rajoitettu huippunopeus on 250 km / h.

Nykyään se on monessa suhteessa ylitetty auto, mutta vain Bentley Bentaygan kaltaiset tuotteet tarjoavat segmentissään korkeamman tehon.

Vaihteistosi on a AMG Speedshift Plus 7G-TRONIC ja sen keskimääräinen polttoaineenkulutus on 14,0 l / 100 km. Vaikka sen kokoonpano on paljon urheilullisempi kuin muiden Mercedes GLS -järjestelmien ja siinä on aktiiviset vakaajapalkit, se on erittäin suuri ja raskas auto, reaktiot, jotka eivät ole yhtä ketteriä kuin sedan tai muita pienempiä katumaastureita. Mercedes-AMG GLS 63 myydään 4MATIC neliveto AMG: n virittämä, 40:60 tehonjako, joka suosii taka -akselia ja jäljittelee käyttövoima -auton käyttäytymistä.

Mercedes GLS -video

1628670833 137 Mercedes GLS

Oliko tästä viestistä apua?